Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 262
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • ...живея на последния етаж...
Точно това сирене на Маджаров ни е фаворит, само цената не ми харесва. Узрялото сирене, зрелият кашкавал винаги имат една идея горчив вкус, по-скоро усещане за горчивина. Понеже все още помня вкуса на сиренето от преди 89-та, та точно това се доближава до онова.

# 631
За сирене, кашкавал и кисело мляко не споря никога. Всичко е до партида. Но си имам фаворити разбира се.

Киселото мляко Ведраре ми харесваше до скоро, сега не смея да взема, защото последно попаднах на кофти партида в Кауфланд, може би, защото беше на промоция.

# 632
  • София
Ако направиш баница със сирене Маджаров, ще установиш, че е изчезнало.От тогава спрях да го купувам.

# 633
На два пъти купувам прясно мляко на Маджаров от Билла, в годност според маркировката, но развалено. Повече не бих купила от тази фирма.
Има ли изобщо нещо читаво на пазара. От както цените се вдигнаха драстично, само на боклуци попадам.

За мляко залагам на Чудно на Верея, 3,6%, което е попадало тук мисля, но аз лично винаги съм случвала на хубави партиди. Ако ми трябва по-голяма бутилка взимам Olympus, също не съм имала проблеми.

Гледам, че и за сирене и кашкавал стана дума. Сирене винаги взимам на Верея, едно със син етикет/капак, има го и в опаковка, и в кутия. Твърдо е, но в същото време е маслено и има наситен вкус. Аз обикновено не ям сирене само така, но това мога, много е вкусно. На кашкавал, обаче, все не случвам и затова си взимам редовно ементал, гауда, настърган пармезан и т.н. според това, за което ми трябва.

Между другото, яла съм кашкавал от Сърбия, както и такъв от Хърватия нееднократно и ми прави впечатление, че масово е в пъти по-вкусен от нашия. Има хубав млечен вкус, не стои като парче гума, кеф да ти е да си купиш. Същото е и със сиренето. Не съм наясно с местните марки от-до и съм си взимала в Хърватия различни марки сирене на случаен принцип, на лошо не попаднах. Тук, ако реша да пробвам по същия начин, съм убедена, че в 9 от 10 случая ще е тотална греда.

Имаме традиции за тези неща, но защо 💩 на хубавото не знам…

# 634
Създърма "Бони"- пълен боклук.

# 635
Единственото мляко, което колкото пъти купя, толкова е било развалено, е Ракево.

# 636
НИКОГА нищо повече няма да купя от Топ Шоп. Такива пълни безхаберници не съм виждала досега. Имах глупостта да си поръчам обувки Walkmax от техният сайт, като се съобразих с размера, който са дали. Реших да си ги подаря за рождения ден. Когато пристигнаха, обувките се оказаха малки. Попитах мога ли да ги сменя в магазина им в  Сердика център. Служителката на телефона не можа да ми отговори но все пак беше уведомила някакъв техен отдел и ми се обадиха. Любезно казаха, че до пет дни по куриер ще ми пратят по-големият номер. И ... започнаха безобразията им. От куриер - ни вест, ни кост. След седмица се обадих, излъгаха ме с разни оправдания и започнаха да ме мотаят. И така - един месец. Днес ми се обадиха, че нямат наличност на обувките и (дай Боже, че вече се съмнявам) ще ми върнат парите. Просто такова отношение не съм предполагала, че мога да срещна. Повече никога нищо от тях.

# 637
Подготви се за още месец, докато парите ти се върнат в сметката.

# 638
Всеки ден ще им звъня и ще им вдигам скандали. Просто ми иде с обувките да ги бия по главите. Да ми бяха казали в началото, а не да се подиграват с мен цял месец и да говорят глупости и формени лъжи.

# 639
  • София
Любезно казаха, че до пет дни по куриер ще ми пратят по-големият номер. И ... започнаха безобразията им. От куриер - ни вест, ни кост. След седмица се обадих, излъгаха ме с разни оправдания и започнаха да ме мотаят. И така - един месец. Днес ми се обадиха, че нямат наличност на обувките и (дай Боже, че вече се съмнявам) ще ми върнат парите. Просто такова отношение не съм предполагала, че мога да срещна. Повече никога нищо от тях.
Пиши на КЗП. Зависи какви са условията и сроковете за връщането на парите, но нищо не губиш.

# 640
От Топ шоп преди години си поръчах тиган, разбира се веднага се свързаха с мен по телефона, първо ми предложиха чл.карта, после и други продукти от серията на въпросния тиган, отказах всичко.Тигана го чаках поеече от месец, звъннаха ми да ми кажат, че го изпращат и след като им казах, че срокът за доставка отдавна е изтекъл и се отказвам от поръчката изведнъж се оказа изпратен и ще пристигне след 3 дни и няма вече как да го откажа , защото ми била издадена и фактура.След седмица ми звъни куриер , че имам пратка, отказах да го взема прословутия тиган.

# 641
Да, но аз се набутах с един чифт платени обувки, които са ми малки и няма какво да ги правя.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 18:27 от Poni69

# 642
  • София
Да, но аз се набутах с един чифт платени обувки, които са ми малки и няма какво да ги правя.
Поради тази причина поръчвам само с преглед и тест, след като един път си позволих да не е така, и още се разправям с търговеца. Ако няма такава опция, да си държат стоката.

# 643
Може и да е имало преглед, аз винаги предпочитам да ги пробвам на спокойствие и да ги разтъпча из къщи, защото обувки могат да ми станат, но да не са ми удобни. Досега съм взимала главно от About you и от Obuvki.bg, не съм имала никакви проблеми с връщането. Не съм предполагала, че точно Топ Шоп, които рекламират непрекъснато навсякъде могат да бъдат с толкова лоша организация и толкова неточни. А иначе обувките ми харесват и си ги искам, но явно на този сайт клиентите им идват в повече.

# 644
  • софия
От години купуваме за ядене само сирене на Съединение, но, за съжаление, ще спрем. Последно купих краве преди седмица - при рязане са рони, във вода поомекна, по дъното на кутията е пълно с дребни трошици, остава леко горчив вкус. До момента не е имало проблем и винаги беше с константно качество. Жалко.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 09:11 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт