Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 263
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Аз също никога не купувам готова кайма, мелят ми плешка. Един-два пъти съм купувала готова кайма и съм съжалила, разсипвала ми е яденето. Единият път - Стара планина от Лидл, изглеждаше много добре, на вкус беше ужасна.

# 616
  • София

Ужасно тънки, не се късат по пунктира. Мъкаааа.....

Нямах време да отскоча до ДМ, а Zewa бяха свършили, но в сравнение с Soft&Sicher и Zewa Design, горните са гОла вОда.

# 617
Добруджански гьобек на Родна стряха ......
Ей, недейте така с този гьобек, че отидохме съвсем другаде. Smile

# 618
  • софия
Добруджански гьобек на Родна стряха ......
Ей, недейте така с този гьобек, че отидохме съвсем другаде. Smile
Хаха, грешката е моя

# 619

Отвратителен, с вкус на ,100 % нишесте и слабо усещане за люти чушки, с много захар. Има консистенция на гъст, китайски нишестен сос
Беше на промоция в омразната ми Била

# 620
Последната ми бутилка на предпочитаното от много домакини олио "Клас" имаше вкус на огранено.
Срока на годност до октомври тази година.  Купено преди месец не от промоцията в Кауфланд, а на
доста солена сегашна цена.
Преди години пак ми се беше случило със същото. Реших да го избягвам вече.

# 621
  • Варна
Бутер тесто на Фамилия - въобще не бухва както трябва. На Бела е малко по-добре, но и то не е достатъчно. Получават се по-скоро крънчи въздушни сладки/соленки, а не пухкави големи бутерки.
Въобще, ще се радвам на препоръка за хубаво бутер тесто.

# 622
  • Сф
Бутер тесто на Фамилия - въобще не бухва както трябва. На Бела е малко по-добре, но и то не е достатъчно. Получават се по-скоро крънчи въздушни сладки/соленки, а не пухкави големи бутерки.
Въобще, ще се радвам на препоръка за хубаво бутер тесто.
Тракия взимам аз. Има го в Кауфланд. За Сф пиша. Другаде не съм го виждала. На мен ми е ок това тесто.

# 623
На мен ми бяха препоръчали прясното бутер тесто на Лидл. Но купих само един път, а и нямам база за сравнение, не съм голям фен

# 624
Хубаво бутер тесто - мисля че е Тракия, да, една прозрачна със зелен шрифт опаковка  - продават го и в другите магазини - знам със сигурност за Габрово, София и родния Пловдив.
Всички около мен го купуват, включително и аз, и сме доволни. Правя едни банички със сирене, сладко и месна плънка и стават плътни. Често го пускат на промоция в Кауфланд около 2 лв, ама май с новите цени може и да се закотви на 3 и нещо или 4...

# 625
  • Сф
И аз съм доволна от Тракия. В Кауфланд го има само около нас.

# 626
Последната ми бутилка на предпочитаното от много домакини олио "Клас" имаше вкус на огранено.
Срока на годност до октомври тази година.  Купено преди месец не от промоцията в Кауфланд, а на
доста солена сегашна цена.
Преди години пак ми се беше случило със същото. Реших да го избягвам вече.

Явно е до партида. Имам годно до септември и си е съвсем ок.

# 627
  • София /Абсурдистан
На два пъти купувам прясно мляко на Маджаров от Билла, в годност според маркировката, но развалено. Повече не бих купила от тази фирма.
Има ли изобщо нещо читаво на пазара. От както цените се вдигнаха драстично, само на боклуци попадам.

# 628
Развалили са го. Преди си бухваше перфект. Да не сте случили на лоша партида?

# 629
  • При елфите ...
За последен път вземам сирене на Маджаров... Много е солено и има неприятен лек горчив привкус за пореден път... Минало и заминало покрай БДС-а...

Общи условия

Активация на акаунт