Какво повече НЯМА да купя - 20

• 103 444
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Доживях нещо,  което съм хвалила в другата тема да попадне тук.
Джапанки Ипанема - скъсаха се след непрестанно носене вкъщи,  купени преди една година. Старите ми са на 10г не са мръднали, но ги носех само по почивки. Май ще си купя пак от "Левчето" , поне повече издържат.

# 601
  • София
Доживях нещо,  което съм хвалила в другата тема да попадне тук.
Джапанки Ипанема - скъсаха се след непрестанно носене вкъщи,  купени преди една година. Старите ми са на 10г не са мръднали, но ги носех само по почивки. Май ще си купя пак от "Левчето" , поне повече издържат.
Може да са стари и гумата да е отслабнала. Ипанема са относително скъпи, може да са залежавали по складовете от години.
На моя син преди години купих техни детски сандали, веднъж или два пъти ги беше огънал отпред и там гумата се откъсна. Иначе много ги харесвам като марка, ама знае ли човек....

# 602
Престраших се да взема отново Фанта. Като че ли е по-малко газирана от обикновено, но е нормална на вкус и вече изпих 1/2 бутилка. Simple Smile Не си спомням предишния път каква беше капачката, но снимах тази:

Скрит текст:

# 603
Престраших се да взема отново Фанта. Като че ли е по-малко газирана от обикновено, но е нормална на вкус и вече изпих 1/2 бутилка. Simple Smile Не си спомням предишния път каква беше капачката, но снимах тази:

Скрит текст:

А точно Fanta и въобще напитки на Coca Cola ще си помисля отново дали някога да си купя. Преди 2 седмици на кафе с малката ми дъщеря сканира бутилката точно на фанта, за да им влезне в някакво приложение и се оказа, че сканирането на кода я води към абониране на услуга на едни измамници. Веднага ме таксува с 6,01 и ме информира, че това било абонамент на седмична база. Тези измамници от Ен Ти Ейч Медия България ЕООД, въпреки че са осъдени даже на върховна инстанция още преди доста години и преименуват услугата дали волно или неволно ползват такива продукти като на кока кола.
Но всички по веригата бяха толкова неадекватни. Първо говорих с кока кола и служителката ме информира, че нямало как да се случи с техен продукт и да съм внимавала къде влизам. Откъде да ми хрумне, че от сканиране на техен код ще влезне във фалшиво приложение. Естествено изкара ме извън нерви. След това говорих с мобилния оператор и ми препоръчаха да пратя смс, за да го спра и продиктуваха кода. Този код се оказа познайте...фалшив. Обаждам се отново. Супер неадекватна служителка взе да ми обяснява, че не можела нищо да направи и да съм си се обърнела към фирмата. Е каква фирма вие нямате ли търговски договор с тия или предпочитате да сте съучастници за някакви пари, които ви влизат?!
И естествено пуснах сигнали освен към изманиците, в които копирах всички останали, копирах и компютърни престъпления на ГДБОП. Не, че ще си мръднат задниците, защото толкова години тези измамници продължават да си мамят български граждани.
Това беше такава загуба на време, но спряха услугата почти веднага. И онези писаха, че ще върнат взетите пари ама през пей пал. Ма какъв paypal бе, дала съм ви банкова сметка.

И за капак тези от Coca Cola вместо да се извинят за цялата простотия отговориха, че са проверили и при тях не излизало такова нещо. Така че мисля да има дългосрочна забрана у нас за всякакви продукти на кока кола и без това да вредни за здравето Wink.

# 604
  • Пловдив

Ужасен ужас. Мирише на джибри и има свръх остър вкус. Ако не знам какви пари дадох за бутилката, бих помислила, че е нещо от нивото на Мераклийско.

# 605
Пяна за коса на кауфландската марка Бевола, не върши никаква работа поне при мен.

# 606
  • София
И за капак тези от Coca Cola вместо да се извинят за цялата простотия отговориха, че са проверили и при тях не излизало такова нещо. Така че мисля да има дългосрочна забрана у нас за всякакви продукти на кока кола и без това да вредни за здравето Wink.
Браво, че не си махнала с ръка. Пиши където се сетиш и заплаши със съд.  Пиши и на КЗП.
Лошото е, че може и да са оправили вече нещата. Но във виртуалния свят почти всичко оставя следи и дано има начин тази измама да се проследи.
Мен ако питаш - обърни се и към някоя медия, но може да не те отразят покрай сътресенията в коалицията.

За какво са ги осъдили преди време?

# 607
Браво, че не си махнала с ръка. Пиши където се сетиш и заплаши със съд.  Пиши и на КЗП.
Лошото е, че може и да са оправили вече нещата. Но във виртуалния свят почти всичко оставя следи и дано има начин тази измама да се проследи.
Мен ако питаш - обърни се и към някоя медия, но може да не те отразят покрай сътресенията в коалицията.

За какво са ги осъдили преди време?

В интерес на истината щях да махна с ръка, но много ме ядосаха с наглото си поведение. Да, мисля да пусна няколко сигнала само, защото и оператора и Coca Cola реално стават съучастници на престъпление и с лекота прехвърлят вината на клиентите си.

Осъдили са ги за същото и са стигнали до последна инстанция още през 2019, което означава, че това продължава от доста преди това. Те просто си продължават години с една и съща измама и вместо от прокуратурата и гдбоп да прекратят чрез операторите тази дейност, те продължават легално да си я предлагат. Странното е, че връщат пари през paypal, което означава, че просто може да си управляват операциите от Сърбия и въобще да няма никой в България.

# 608
Тия абонаменти изскачат отвсякъде. Един път исках да сваля един файл. Показа се надпис "файлът е готов за сваляне" и ... се озовах с абонамент. Добре, че не върнах смс, но докато разбера се разправях с оператори. Като написах името на приложението се хванах за главата - във един форум пишеха, как на някой дядо му се абонирал за седем приложения, на друг майка му - за три.

# 609
Хич даже не ми и хрумна, че сканирайки QR на фанта, може да се върже на приложение на измамници.Но явмо са масови. Въпросът е къде спят институциите и досега не са ги спряли и не са глобили и мобилните оператори за това, че са съучастници в подобни измами. Защото всичките имат договори с тези. Че и са нагли и ти обясняват, че те нямали нищо общо.

# 610
Моята майка ми проглуши ушите да намеря близък магазин на Добротица,че вече предлагали и месни произведения,затворен цикъл,животни,мляко,месо.Отивам,награбвам няколко неща,вечерта цър-пър...Кюфтетата със странни подправки и вкус,наденица за печене-пълна с жици и тон чубрицата,ама ние обичаме чубрица,но тук прикриваше гаден вкус ли,въобще не ни допаднаха нещата, сори.

# 611
Аз кюфтета и въобще ястия с кайма правя само от месо, което или аз съм си смляла, или са го смляли пред мен в машина. Никаква купешка кайма, на какъвто и да е производител.

# 612
Нямам време да изпадам в такива крайности,опитвала съм и не ми и допада,става някак тричава и суха каймата,а пък и си имам любими производители,идеята ми е,че на Добротица не ми допадат.

# 613
Balloon Ice Cream  - сладолед от Лидъл.
Принципно съм хапвала на същата марка на клечка сладолед и съм го харесвала.
Днес купих кутия от 1000 мл сладолед и категорично няма да повторя покупката си. Сега за да съм честна, може и проблемът да е бил в това, че той успя да се разтопи малко докато се прибрах удома и може би повторното замразяване да не му се отрази добре... Но е факт, че аз всъщност обожавам леко разтопен сладолед, а този не е вкусен и разтопен...

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 21:12 от Vicky_P

# 614
И аз се набутах с кайма на Добротица. Преди няколко месеца и много по-скъпа от тази,
която аз си купувам. По-скоро мелят я пред мен.
Ползвах я за сарми, като мислех, че за тях е подходяща и само си развалих сармите с нея.
Тази беше без подправки, смес от телешко и свинско. Много странна консистенция изглеждаше,
сякаш имаше доста вода.

Общи условия

Активация на акаунт