Изневерява ли ми?

• 7 617
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
Гледай да правите достатъчно секс. Ако не иска вечер, защото е уморена, тогава сутрин. Другите неща, според твоите описания, ми изглеждат наред.
Гледам но повечето пъти отказва и затова се чудя другаде ли получава секс!

# 76
  • София
Като жена ще ти обясня - жените не сме нерези, които не могат без секс.
Не можем със скапан такъв и проблемни отношения.
Търси първоизточника на отчуждението в себе си, не по бримките на чорапогащника.

# 77
Като жена ще ти обясня - жените не сме нерези, които не могат без секс.
Не можем със скапан такъв и проблемни отношения.
Търси първоизточника на отчуждението в себе си, не по бримките на чорапогащника.
Винаги я питам липсва ли и нещо, в мен ли е проблема, иска ли нещо различно дори съм склонен да го обсъдим ако иска но да не е зад гърба ми как да го кажа по разбираемо?!

# 78
Вие общувате ли достатъчно? Беше писал, че излиза по женски с приятелки. Това добре, но ти и тя излизате ли достатъчно, не непременно с компания, забавлявате ли се? Пътувате ли? Имате ли време един за друг, интересно ли ви е заедно?

# 79
Вие общувате ли достатъчно? Беше писал, че излиза по женски с приятелки. Това добре, но ти и тя излизате ли достатъчно, не непременно с компания, забавлявате ли се? Пътувате ли? Имате ли време един за друг, интересно ли ви е заедно?
Да всички тези неща са налични и ни е много хубаво заедно просто усещам, че иска да разнообрази с друг а се притеснява да ми каже така си мисля поне аз.

# 80
  • София
Може и да я задушаваш, представям си и в секса как я питаш - така добре ли е?

# 81
Може и да я задушаваш, представям си и в секса как я питаш - така добре ли е?

И какво да питам? Искаш ли някой да ме замести ли? Нали ми е жена!

# 82
Просто следващият път като направи нещо, което ти е неприятно, й кажи. Идеята на това хората да са заедно, е че им е приятно. Ако имате прекалено големи разминавания в разбиранията за тези неща, може би не сте един за друг. Има жени, които никога няма да виснат на нечий врат пред мъжа си, просто го считат за неуважително, дори да няма никакъв повод за ревност. Може би грешно си се насочил.
И не се връзвай на всеки коментар тук. Има много жени, които получават душевен оргазъм като видят мъж да страда.

# 83
  • София
Откога ти е жена, деца имате ли?

# 84
Просто следващият път като направи нещо, което ти е неприятно, й кажи. Идеята на това хората да са заедно, е че им е приятно. Ако имате прекалено големи разминавания в разбиранията за тези неща, може би не сте един за друг. Има жени, които никога няма да виснат на нечий врат пред мъжа си, просто го считат за неуважително, дори да няма никакъв повод за ревност. Може би грешно си се насочил.
И не се връзвай на всеки коментар тук. Има много жени, които получават душевен оргазъм като видят мъж да страда.
Да приятно ни е, но ми е подхвърляла на майтап уж за да ме дразни идеята да пробва с друг мъж, а освен това има доста ухажори ако пожелае! И както знаем много истини се казват на майтап и на чашка, не мислиш ли?

# 85
  • София
Няма какво да го говорим, ти си решил вече.
Да, изневерява ти.

# 86
Няма какво да го говорим, ти си решил вече.
Да, изневерява ти.
Е все пак докато не видя с очите си черно на бяло, не искам да обвинявам! Даже тук някой предложи да я тествам като поканя някой приятел, да видя какво ще стане. 😂🤔

# 87
  • sofia

И изобщо съпруга ли ти е? Или така си я наричаш...

# 88
Винаги я питам липсва ли и нещо, в мен ли е проблема, иска ли нещо различно дори съм склонен да го обсъдим ако иска но да не е зад гърба ми как да го кажа по разбираемо?!
Страхотно, оперативка вкъщи.

# 89

И изобщо съпруга ли ти е? Или така си я наричаш...
От 5г. нямаме деца още

Общи условия

Активация на акаунт