Изневерява ли ми?

• 7 654
  • 229
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не, не излиза така. Гредата в окото ти пречи да видиш треската.

# 121
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него...
Имам една комшийка, която отправя предложения на чужди мъже да посетят банята пред мъжът и и той се прави, че си рови в телефона и не чува. Всичките му "приятели" са я минали, а в един е и влюбена. Иначе са заедно от 20г. Идилия 😉
Това е екстремен случай, не се е стигнало дотам 🙂 чак пред мен вкъщи..

# 122
Ти си се фиксирал в тая изневяра, като че ли само това ти е проблема.
Добре, хайде да приемем, че не прави секс с нито един от тези мъже грам.
И вече всичко е наред, така ли?

А това, че и като си с нея и като е сама ти си буквално невидим, че прави неща, които ти горчат, но не ѝ дреме че не са ти приятни, че те третира като изтривалка? Ама ако не ти изневерява чисто технически, всичко е окей? Ми хубаво тогава.

# 123
Ти си се фиксирал в тая изневяра, като че ли само това ти е проблема.
Добре, хайде да приемем, че не прави секс с нито един от тези мъже грам.
И вече всичко е наред, така ли?

А това, че и като си с нея и като е сама ти си буквално невидим, че прави неща, които ти горчат, но не ѝ дреме че не са ти приятни, че те третира като изтривалка? Ама ако не ти изневерява чисто технически, всичко е окей? Ми хубаво тогава.
Може би бях прекалено добър в старанието си да и угаждам и да не и отказвам нищо.Водили сме разговори но накрая пак си прави каквто си иска.

# 124
Ами сори, но поне както си го описал това е живот без близост, без споделяне, без доверие. Да седиш в напрежение и да подозираш постоянно нещо, защото насреща нямаш комуникация. Да живееш в празнотата на принципа "прави каквото искаш, мен пък няма да ми пука", понеже друга алтернатива нямаш. Студ.
Може да ти се види малко крайно, но тя ако ти изневери ще е като терминално болен да умре. Край на мъките.
(Е, освен ако и това не преглътнеш, разбира се)

# 125
  • София
И има право да го прави.
Ако не ти изнася - знаеш.

Не е въпрос на добрина и позволение, въпрос на потребности е. Тя ясно ти полазва какви са нейните.

# 126
Потребностите са си потребности, празнодушието и то.
Едното го толерирам, другото не.
Но който няма душа, проблем няма.

# 127
  • София
И автора проблем няма, всичко му е точно, кат разбра за крехкостта на чорапогащите Wink

# 128
Като хисторито на браузер са си тия чорапогащници. Не оставят неотразено събитие Simple Smile

# 129
Потребностите са си потребности, празнодушието и то.
Едното го толерирам, другото не.
Но който няма душа, проблем няма.
Има мъже който толерират и прощават изневери, но не мисля, че това ще реши проблема а напротив ще продължи. Нали знаеш какво казват ако е станало веднъж пак ще го направи особенно ако и позволя!🙂

# 130
  • Далечният изток
Нямаше ли същата тема скоро?

Като чуя/прочета, че то така стана, щото мъжът й угаждал, и нещо ми светва. Как пък на тия толкова добри мъже, душички, им се падат такива шавливи жени?!  Тя си хойка, сваля се на ляво и на дясно, секс няма... той горканчо плаче в бг мамата....
Нещо не е наред ...

# 131
  • София
И тук се прокрадва патриахалната нишка за късия повод на жена. Че като ѝ даваш - глѐ, побояла работа!

# 132
Като хисторито на браузер са си тия чорапогащници. Не оставят неотразено събитие Simple Smile
Хаха разсмя ме 😂😂 така е.Да взема да ги занеса за днк току виж намерили хахах

# 133
И кат ти намеря ДНК кво? Ще я поправиш ли?
Или себе си?

# 134
  • Далечният изток
От това по-солидно доказателство, здраве му кажи. За развода. Може да иска произнасяне по въпроса за вината...

Общи условия

Активация на акаунт