Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 824
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София, в полите на Витоша
                                       КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Сега пиша списък без да сте потвърдили, който има смелост, да се отказва!!! #Cussing out

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана, Ruxi с Никола и Лиза, luluto с Мартушка и Ина, Mecho Puh с Ивчо, ojja с Дианка- калпазанка, Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Алиs sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, danisport с Анди, Цвети и Тони, aseim2 с Краси, freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Хайде, потвърждавайте!Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 16:42 от pipi67

# 226
Момичета утре сме ученици за първи път  Praynig стискайте палци на мен не се съмнявам че Денис ще се справи ама аз съм ../ няма икона за гризане на ноктите  Mr. Green /.
За говоренето нъцки Simple Smile казва всичко което иска като сочи и вика мамииииииии или мамаааааааа . Обаче за изпълняването на задачи имаме напредък. Примерно занеси това на тати ... Подай ми топката и сложи стола на мястото . За играчките обаче си прави твърди оглушки и това е .
Ще ви кажа сега и за моя племенник Simple Smile как тества сестра ми . Тя проска дрехи на терасата той крещи ... Мамооооо Мамоооооооо тя не издържа и казва: - Какво Насе ? и той .. по мекичко и едва едва Нищьио/ не е правописна грешка казва го много сладко и меко Simple Smile /
Братовчетка ми е бременна за вотри път Simple Smile другия племенник е на година и 5-6 месеца Simple Smile В чуденка е дали да го остави дано  Praynig вземе правилното решение за себе си.
Това е отивам да спинкам че утре ни е тежък ден Simple Smile
Молете се за нас Simple Smile

# 227
Септемврийската дружина 2005, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug  и весело коледно парти

# 228
Пишете ни за всички организации  Heart Eyes

# 229
Септемврийската дружина 2005, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0.  Хиляди благодарности и   Hug  и весело коледно парти

Веднага, банда! Hug

Пишете ни за всички организации  Heart Eyes

Знам си, ама смея ли сама да ви пиша! Joy

Е това ви харесвам Heart Eyes Hug Heart Eyes- за един ден организация плюс 12 потвърдили! Чакаме Рукси, Дани, Рошко, Асеим, Оля, Лулу, Галчето и Тайги!А и всички, дето не съм ги писала- мама Sylvaky например с близнаците!

Утре ще се обадя да потвърдя и ще капарирам!

Уо, стискаме палци на малкият човек, виж Съни как се справи,ще се справиш и ти!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 23:42 от pipi67

# 230
И така!

КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Дата - 20 декември
Място - Детски клуб  Двете феи
Час - 10.30ч.

Куверт- 10 лв. на дете вкл. сандвич- за мама  Mr. Green, сок, подърък- играчка и престой два часа, щи има две какички да помагат с децата.
За второ дете ще преговарям за 5 лв.
За Дядо коледа и Снежанка- 60 лв. за 30 мин.
Може да се носи нещо от нас- баница с късмети и т.н.
При 20 мами излиза по 13 лв. с едно дете и евентуално 18 с две.
За томболата- малък подарък ДО 5 лв.
За големите деца ще носим по нещо малко за чувала.

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана, Ruxi с Никола и Лиза, luluto с Мартушка и Ина, Mecho Puh с Ивчо, ojja с Дианка- калпазанка, Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Алиs sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, danisport с Анди, Цвети и Тони, aseim2 с Краси, freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Хайде, потвърждавайте!
Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

От мен баница+коледни сладки bowuu

Обаче да е с късмети баницата!!!!Може забодени отгоре,  но да има за всяка мама, че и повече- ако дойдат татковци!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 23:51 от pipi67

# 231
  • Варна
Хайде от мен кафето тази сутрин!  Coffee

Уо, имаш стиснати палци от мен, всичко ще е ОК не се притеснявай Hug Аз мисля напролет да я запиша, но вече сме попретръпнали, нали я гледа гледачка от 3 месеца. Ще видим с новата система която ще въвеждат във Варна от нова година, кога ще ми я вземат...
Ради, честит Рожден ден на патерици, да си щастлива и много обичана!  Heart Eyes

Мони също прави разни номера, от приказките й нищо не се разбира - разпознава някои предмети, носи ти ги, гушка се много с една кукла и едно мече, много смешно им нарежда нещо, тропка на едно място, баща й я учи да марширува  Laughing, абе общо взето за 1 месец има огромна промяна.
АниК - Напоследък Мони със зор изяжда и порциите от кухнята, но да речем по 200-250 гр 3 пъти на ден яде. Между тях яде и веднъж плодово пюре /следобед обикновено цяло бурканче/, някоя друга бисквита или солета. Обаче за яденето сме ужас и ние - просто като види лъжицата и почва да размахва ръцете, голям зор докато набутам първата, после вече почва да яде нормално. Все едно отрова й давам  ooooh!

Пепа, направо ти завиждам за всички интересни неща, които има организирани при вас за малки деца  Hug Тук няма нищо подобно, единственото е музикалното занимание за което Ивето писа.

Хайде да пожелая на всички лек и усмихнат ден! Аз ставам да се приготвям за работа Sad

# 232
ДобрЮтро и от мен, искрено съчувствам на работещите и ставащи рано мами!
Аз изпратих Йоана на училище и отивам да спя докато стане поспаланата Тея.

А навън пак се точат едни мъглииииииииииии Crazy

# 233
Пипи, хайде пак да са играчки от магазините от 1лв., а? т.е. подаръзи до 2лв
мисля, че ще е най-добре...

# 234
  • Остров Приятелство
Цитат
сандвичите за децата, дето ще им ги изплюскаме ние
е те това ме разби, разсмя и т.н.  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Добро утро,
20ти, 20ти щом така го измислихте.Аз мислих, че ако се спрете на по задна дата да не им дойде в повечко тоя дядо Мраз т.е. Бъдни вечер, Коледа, Нова година и така, ноооо датата е добра.

Аз само не разбрах за кои големи деца за подаръци говорим - за татковците ли Joy или за тези които си имат Йоанки, Никита и т.н. и т.н. Grinning Grinning Grinning

А колкото до падаръците от магазините за 1лв., да не станe като партито за Р.Д. аз най чинно купих подарък от там, защото нали така се бяхме разбрали пък после имаше по-хубавки подаръчета и аз.......умрях от срам Blush
сега се сетих някой питаше за надуваем делматинец дато му вършела голяма работа 2 в 1 бой по главата на непослушните татковци и и за игра Joy, кой ли им го е подарил? Thinking Е, ние бяхме newsm56.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 09:48 от s_sunny

# 235
Ха ха Съни, аз питах. Сара много му се кефи, а когато баща и ме ядоса, и аз много му се кефя, и пищи, когато го стиснеш:)

# 236
Та значи аз пак да питам Mr. Greenподаръци за децата ли newsm78

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 10:51 от magda

# 237
Добро утро, мами и сладки дечица  Hug

Дали приемате на Коледното парти и не така активно пишештите септемврийчета, но пък с голямо желание да се запознаем  Hug
Ако ни вземете във вашата дружина, моля кажете кога и на кой се дават парички, че ние никога не сме присъствали на купони и не знаем с Дими каква е организацията  newsm78

Много целувки от мен и от Дамян  Heart Eyes

# 238
Здравейте мами,

много се зарадвах като днес намерих л.с. от Пипи 67 за коледното парти. нещо много отдавна не съм влизала във форума и как само щяхме да го пропуснем...... вв последно време нещо много задачки се събраха.
За партито ни бройте поне 3-ма. ще говоря с таткото за да разбера ще дойде ли, но дори и да не дойде-все ще се оправя с тези двамцата  #Crazy
Тъй като ще местим майката на мъжа ми от един апартамент в друг в периода 15-20 има съвсем малка вероятност да не успеем да дойдем, но предполагам, че до 20-ти ще сме се справили и ще сме при Дядо Коледа и Снежанка.

Сърдечни поздрави на всички

# 239
Добро утро момичета  Hug

Мерси за кафенцето на тези, които са имали време да го сготвят  Mr. Green Определено имам нужда от уарна доза! Станах стресната, като си мислех (сънувах), че е 12.30часа, пък то САМО 10.30 беше  Embarassed Преди малко вместо да ляза в отговори на форума, за да ви пиша, отидох си в пощата да ви пращам email  Embarassed

Алекс, добре, че ги има тези организирани занимания, че ще изперкам иначе пък за Тео да не говорим. Виждам се с други хора (изключвам мъжо и брат ми) само веднъж маааааксимум дваж на седмица, ама с тез разстояния няма как Confused Казвам им аз на хората да си вземат къщи около нас, ма те не слушат  hahaha Joy  Пък и сега сме в по-цивилизован квартал и тук има доста забавлявки. Предишния, в който бяхме беше абсолютен лешшш и пътувахме, за да идем на занимания. Сега поне пеша ни е близко. Та, който идва насам на Гринуич да си взема квартира, че да сме наблизо  Naughty Joy

Момичета, един чувал учебници и книги имам за четене и сега майка като си тръгне... не знам как ще я карам. Сега чета нощем и си доспивам сутрин, но като тръгне... как ще стане с доспиването, не знам  Confused

Хайде лек ден и целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт