Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 815
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
привет и от мен  Hug
 още една нередовна форумка, (т.е. аз  Embarassed) пита дали може да се включи в партито. много ще се радвам ако не съм закъсняла с потвърждаването и се видим на 20.12.
поздрави и целувки на всички 

# 241
  • София, в полите на Витоша
Добро утро, мами и сладки дечица  Hug

Дали приемате на Коледното парти и не така активно пишештите септемврийчета, но пък с голямо желание да се запознаем  Hug
Ако ни вземете във вашата дружина, моля кажете кога и на кой се дават парички, че ние никога не сме присъствали на купони и не знаем с Дими каква е организацията  newsm78

Много целувки от мен и от Дамян  Heart Eyes

Приемаме и още как- с отворени обятия! Пари ще се дават на място, време беше да се присъедините! Hug

привет и от мен  Hug
 още една нередовна форумка, (т.е. аз  Embarassed) пита дали може да се включи в партито. много ще се радвам ако не съм закъсняла с потвърждаването и се видим на 20.12.
поздрави и целувки на всички 

Мнооооооооооого се колебаех дали да не ви пиша в списъка та да разберем защо е този тъжен аватар...  Joy даже в една от редакциите ви имаше, ама се затри.. хайде на купона!

КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Сега пиша списък без да сте потвърдили, който има смелост, да се отказва!!! #Cussing out

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза  , luluto с Мартушка и Ина, Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Алиs sunny с Калоян  - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, danisport с Анди, Цвети и Тони- колебае се , aseim2 с Краси- за сега не , freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!,

Хайде, потвърждавайте!Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

Та значи аз пак да питам Mr. Greenподаръци за децата ли newsm78

Аз само не разбрах за кои големи деца за подаръци говорим - за татковците ли Joy или за тези които си имат Йоанки, Никита и т.н. и т.н. Grinning Grinning Grinning

Та пак казвам- подаръци за томбола за МАЛКИТЕ деца, за големите всяка мама ще си носи за нейното си гардже, за да има за чувала. за татковците подаръците сме ние   Mr. Green

Цитат
А колкото до падаръците от магазините за 1лв., да не станe като партито за Р.Д. аз най чинно купих подарък от там, защото нали така се бяхме разбрали пък после имаше по-хубавки подаръчета и аз.......умрях от срам Blush

А колкото до стойността на подаръка- няма нищо срамно, важното е да е от сърце . За това определяме лимит, пък всеки да купи каквото реши. Ето как чука- далматинец върши прекрасна работа, сигурна съм , че цялото семейство на Фрики те споменава с добро! Joy

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 22:11 от pipi67

# 242
ЕТО ПАК ПОДРОБНОСТИТЕ ПО ОРГАНИЗАЦИЯТА!!!

ХАЙДЕ НА КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Сега пиша списък без да сте потвърдили, който има смелост, да се отказва!!! #Cussing out

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза  , luluto с Мартушка и Ина, Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Алиs sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, danisport с Анди, Цвети и Тони- колебае се , aseim2 с Краси- за сега не , freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Хайде, потвърждавайте!Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

Доклад

Днес 28 ноември 2006 г. комисия в състав pipi67 и  eci посети  Детски клуб Двете феи.

Комисията установи следното:

Клубът се намира в пряка на бул. Черни връх срещу завод Витоша непосредствено до булеварда. Място за паркиране няма, но има паркинг зад блока, които ще превземем   #Cussing out

Състои се от голяма кафе- сладкарница,  зала за танци и голяма зала за игри , в която има  съоръжение   с    пластмасови топки  за по- големите ,  къщичка и  пързалка за по- малките, както и  много други забавни играчки

Офертната цена е 10 лв. на дете и включва сандвич, сок, куверта за 2 часа и подарък- играчка. споразумяхме се сандвичите да са на плата за мамите- специално за теб, pipipole Hug. Съгласиха се да си донесем отвън нещо по избор,- баница с късмети, соленки и пр., така че кулинарките- започвайте тренировки. Mr. Green

Присъствието на Дядо Коледа и Снежанка е осигурено срещу 60 лв. за програма- кратка- от 30 мин., което е съвсем приемливо на фона на останалите оферти.

Излиза по около 13 лв. за мама с едно дете ,к ато вземем предвид и коледната томбола ЗА НАЙ- МАЛКИТЕ с подаръци до 5 лв.,  по около 15-18 лв. ЗА ПО-ГОЛЕМИТЕ деца всяка мама да купи по нещо дребно за нейното си гардже и да го донесе за в чувала! Не искахме да нахалстваме, но смятам да преговарям за второ и трето дете да е без пари или с отстъпка -5 лв.татковци приемаме, ще ги броим за второ/трето/четвърто дете. Joy

Проблем- ЕДИНСТВЕНИ свободни дати 11-ти и 20- ти. на своя глава резервирахме 20- ти и с оглед на поспаливците- като нас и ранно ставащите, които вече в 12.30- 13 са гладни и уморени, определихме час за начало 10.30 до 12.30.

Мамите със затруднения влизат във фонд Коледни почепки!

Потвърждавайте, защото КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО- ВЕСЕЛО!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 22:11 от pipi67

# 243
Току- що говорих с клубчето, успях да ги убедя  #2gunfire цената за второ дете да е 5 лв., така че и това е потвърдено! Peace

# 244
  • Sofia
Привет!

Не съм писала отдавна, но нямам никакво време с тоя строеж. За капак от 2 дена сме болни и двете. Рали поддържаше много висока температура към 39.7 и направо полудях. Днес е уж по-добре, да видим дали нощес пак няма да запали печката.
Клубчето е страхотно, ние сме на линия.

Целувки

# 245
Видяхте ли ,момичета, как се строиха редиците набързо!!! Гордея се с вас, за един ден 19 потвърдили! Hug

# 246
Ей Тайги да се оправяте  Hug
Пипи, пиши и Гал и Дари на линия Wink
Абе ние сме си много оправна дружинка Wink
Искам да ви питам имат ли бебоците ви здравни книжки и дали са във вас или са в педито? Че днес една мама ми каза, че тяхната книжка е  в тях, педито пише всяка ваксина и бие печат и после тя си я прибира....А аз за първи път чувам  Rolling Eyes и защо моето педи не прави така!!!!!!!!??????

# 247
Имаме синя здравна книжка за Елито като нашите и имунизационен паспорт, всичко това заедно с картона го държим в нас. Беше препоръка и на педиатърката, ако ни се наложи спешна помощ да можем да покажем какво и е имало и какво не

# 248
Maris, като си бях в БГ, процедурата при нас беше такава - периодично педито правеше разпечатка на файла на Тео и ми го даваше. Аз си събирах листовете в папка и така се градеше картонът  Joy Естествено, че преди това питах за картон, но ми казаха, че нямало такова нещо  Rolling Eyes

# 249
Малееее  ooooh! много съм зле...моето педи защо не ми е казало...дано да ги попълва, че ще я гръмна  #2gunfire

# 250
  • Варна
Марис, аз пък нямам такава синя книжка за Мони, май че е в педито. В мен е само имунизационния паспорт. Миналата седмица ни се наложи да ходим до спешното /не съм разказвала тук за това/, взех със себе си моята синя здравна книжка и нейния имунизац.паспорт, но никой не ни поиска нищо. А иначе я водихме, защото точно преди къпане вечерта, при игра с баща си, си изкълчи или и аз незнам какво лакътя. Горкото ревеше нон стоп и не можеше изобщо да си вдигне ръката. Травматолога каза, че често се случвало при деца до година и половина, в лакътната става се размествали две кокалчета, или нещо подобно, хвана й ръчичката и с едно движение я намести. Мони веднага спря да плаче, пък ние си отдъхнахме, че не е счупено  Praynig

# 251
Мале Алекс, миличката Мони... Hug ама тати по-нежно да я чипка  Joy

# 252
Ох Алекс цялата настръхнах! Дано не и се случва повече!

# 253
  • Варна
Мале Алекс, миличката Мони... Hug ама тати по-нежно да я чипка  Joy
хехе, не беше по време на банята, ами борба преди това...Всяка вечер имат борба и учене на номера  Joy

# 254
Здравейте , момичета!

Отдавна не съм влизала във форума и останах приятно изненадана като получих съобщението от Пипи.
С удоволствие ще се присъединим към коледното парти.

Марис
ние имаме синята книжка от педито на Бобчо.Дадени я преди да заминем на морето.Но имунизционен календар нямам и мисля да си поискам да ми направят Naughty.Аз имам-само да ми го попълнят.

Алекс радвам се ,че е било леко изкълчване на лакътя на Мони Peace

Нямам търпение да се видим на Коледно  парти с дядо Коледа и Снежанка

А иначе ние сме добре.Бобчо слуша само което му изнася... Joy hahaha....прави бели от сутринта ,.....щом се събуди..... #Crazy....Говори постоянно...но само той си знае какво казва  Joy hahaha....и като ходи направо тича....и затова пада...Засега не сме имали сериозни последици.Това е при нас в общо линий Hug

Лека вечер, мамчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт