Алекс, съжалявам за преживяването, бил е малкият дявол!
А какво още ни чака...! 
Ето новият списък-
Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза , luluto с Мартушка и Ина, Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny с Али, s sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, danisport с Анди, Цвети и Тони- колебае се , aseim2 с Краси- за сега не , freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77 с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!
Предлагам на партито да съберем по 15 лв. за мама с едно дете и по 20 лв. за мама с две, а парите ,които останат или ще дарим при някоя кампания, или ще изпием на следващата мамина среща!

нали са ми от вилаета, та ги подхванах
Както казва Пипи, какво ли ни чака още...
Пипи, поздравления за организацията, както тук, така и на Петицията! Искрата е най-важна за всеки огън! Надявам се да се организирам и аз с двете гарджета, пиши ни
Майка никога не преживя историята с баща ми и любовницата му, мисля че аз също не бих се справила с такова нещо
То ни да ги зарежеш, защото всичко ще се стовари върху теб, нито да им търпиш простотиите
Едва ли ще ти олекне, но дано намериш правилния път за теб и децата ти
и резултата е невероятен.За съжаление те явно си мислят, че когато ни вържат за нас живота свършва, а за тях едва сега започва, нооооо много грешат.Една жена е ДАМА точно тогава!
-mas: