Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 824
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • София, в полите на Витоша
И аз нямам нито книжка, нито паспорт, нашата педи е свестна, имам й доверие1

Алекс, съжалявам за преживяването, бил е малкият дявол! HugА какво още ни чака...! Sad

Ето новият списък-

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза  , luluto с Мартушка и Ина, Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Али,  s sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, danisport с Анди, Цвети и Тони- колебае се , aseim2 с Краси- за сега не , freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Предлагам на партито да съберем по 15 лв. за мама с едно дете и по 20 лв. за мама с две, а парите ,които останат или ще дарим при някоя кампания, или ще изпием на следващата мамина среща! Joy

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 22:26 от pipi67

# 256
Пипи, наклони Гал с Дари и Рошко с Момчил  Wink нали са ми от вилаета, та ги подхванах Simple Smile

# 257
Alex, целувки за Мони  Heart Eyes Както казва Пипи, какво ли ни чака още...  Confused

Уо, как мина първият ден на Денис на ясли?

# 258
Здравейте и от мен ама за малко и отивам да спя ..
Дечко не плака Simple Smile нито като го оставих нито като го взимах .Зарадва ми се много но пък иначе мен от нерви такъв зъбобол ме трясна вечерта не е истина един аолин и два аналгина грешка три и няма братче боли мамата си трака Simple Smile
Утре на нова сметка .
А да Денис за първи път ми спа 4 часа и половина Simple Smile след яслата се прибрахме заспа в 12 и стана в 16:30 Simple Smile това и като бебе не го е правил.
Утре ще се разбере каза сестрата как ще е, че днес не се усетил за какво става дума ама утре вече ще знае и да видим Simple Smile
А ако знаете как ми се идва и на мен на едно такова коледно партиииииииииииииииии ........ Ако може и само маминско без деца и да е след 22 Simple Smile и ако имаше и на кой да оставя бебчо .. Ех мечти мечти Simple Smile Ма знае ли човек . Може да ме огрее някой слънчев ден или лунна вечер Wink

# 259
Мале, Вещи, за пребиване са тия мъже #Cussing outПипи, поздравления за организацията, както тук, така и на Петицията! Искрата е най-важна за всеки огън! Надявам се да се организирам и аз с двете гарджета, пиши ни Heart Eyes

# 260
Вещи много се натъжих  Cry Майка никога не преживя историята с баща ми и любовницата му, мисля че аз също не бих се справила с такова нещо  Rolling Eyes Но пък да не ти каже че си поканена  #Cussing out Защо мъжете като цяло са такива....... Sick То ни да ги зарежеш, защото всичко ще се стовари върху теб, нито да им търпиш простотиите  #2gunfire Едва ли ще ти олекне, но дано намериш правилния път за теб и децата ти  Praynig

# 261
Вещи   Shocked Shocked Shocked
Изневярата как да е ... но такова незачитане , че и с любовницата си да отиде при общите ви колеги . Аз винаги съм казвала, че изневяра прощавам до момента в който знам че онова чудо е за и само за едно нещо и до там .... докъто в живота му аз съм му спътника приятеля любовта и се държи с мен добре значи не ми пука че някоя вечер ходи да ... ОБАЧЕ такова нещо незнам мила ... Моля се за тебе и за нервите ти и за децата ... и дано намериш най - доброто решение ... Аз бтв най - вероятно скоро може да ми се наложи да идвам до Плд много ще се радвам да се видим.Че нещо става ужасна хамалогия и с моето майчинство махат ми шефа с фирмата му и слагат нов в нова фирма да отговаря за обектите изобщо ......
Мами ние се обличаме и отиваме на втори рунд днес Simple Smile

# 262
Вещи, Вещи, нямам думи! Понякога човешката безочливост граници няма! Ти да не си някоя малоумниица той да взима решения вместо теб!!!! А за любовниата - думи нямам. Как не го е срам!
Уо, стискам палци Денис пак да се представи добре Simple Smile Не че искам да те разочаровам, но на доста места четох, че първата седмиц.а минава много добре при някои и след това, вече като им поумръзне се започвало с ревовете. Дано при вас да не е така и на Денис просто да му харесва  Hug

# 263
Офффф,таво с любовниците мие болна тема ,преди две години до развод бяхме стигнали.Тия мъжища са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Горе главата мила Hug

# 264
  • Остров Приятелство
Вещи..........думите са излишни Shocked
Чета и не мога да повярвам, просто не ми го побира главицата.Пък може и да съм тъпа, знам ли?!Не можеш ли да боравиш с неговите финанси - ако да, то........гледачка, фризьори, маникюри, партита, ресторанти и да види той тогава чудо на чудесата.Аз и моите приятелки така сме правили. Whistling и резултата е невероятен.За съжаление те явно си мислят, че когато ни вържат за нас живота свършва, а за тях едва сега започва, нооооо много грешат.Една жена е ДАМА точно тогава!

Ехеее и аз вече съм в отбора на приятно събудените - Яни калпазани ме целуна тази сутрин.Мммммм чудесно е, а как се почуствах ммммммм искам ощееее.Винаги съм си казвала, че по-хубаво от сутрешната любофффф няма, ноооо открих, че имааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега, я попрочетете тука и изхърляйте ако сте от тези хора които за купували от посочените фирми #Cussing out
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2483&sectio … =2&id=0000501

Хайдееееееее на партиииии newsm68 newsm44  bigdance2 newsm18  Party Time Tada santa2 Close-mas: People Santa baloni baloni

# 265
  • Остров Приятелство
Вещи, ми давай да го мислим нещо?
Готова съм да ти помогна с нещо, стига да искаш Hug
Е, добре де, парите са си били негови, то това ясно, но въпроса е не можеш ли да се докопаш до тях.И след като така ти говори бутни му стола бре жена, да го видим тогава кой кого ще прави директор и кой ще изкарва парите?!
Ако съм груба, прекъсни ме, но просто аз мисля така и не ми е приятно дори и виртуално да те познавам да се отасят така, та това е позорно от негова страна.По тая логика неговата, ми и той е участвал в направата на децата, да им дава и той!!!!!!!!!!

# 266
  • Остров Приятелство
дали ще ви се хареса:
Септемврийчето цяло сияе, чака с нетърпение коледни звънчета да чуе!

# 267
Simple Smile Отчет от днес. Денис много плакал ама не за мамаааа.
Човека си е с характер и това е .Аз бях решила да го изчакам във фоаето ама бързо ми минаха мераците като чух как се започна. Жените решили да го сложат на куко .. И той седнал сам  с желание и т.н. но когато му писнало т.е. след около минута  Mr. Green  и те не му дали да стане се почна рев който и аз чувах отвън... Така се продължи 2-3- мин и да ви кажа УЖАСНО Е . Аз в нас си го оставям да плаче ама да знаеш че е на чуждо място и сам и ти отвън УЖАС е ... После решили да го сложат да поспи  Mr. Green нали съм ви казвала Денис как спи е та там на деца под годинка и половина ги слагат от 9:30 до към 11 Simple Smile сложили го отначало плакал ама после млъкнал те решили че заспал голяма грешкаааа. След известно време сестрата влезнала и намерила Денис щастлив усмихнат сред остатъците бумащина от бюрото й  Mr. Green После похапнал и аз си го прибрах . Та това е. и сега заспа в мен Simple Smile

Вещи за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire е твоя мъж. Не му готви не го пери не го глади. Ако иска чиста риза го питай колко ще ти плати да му я изпереш , ако иска готвено питай го колко ще ти плати за да му сервираш и т.н. Ама ха и без това явно нямаш мъж до тебе а само 4-то дете .. Ще си докарваш допълнително Simple Smile а като почнеш работа направо ШУТА. С каквото и да те плаши има достатъчно организации вече да ТИ СЕ застъпят за правата.

# 268
Ако някой може да помогне  Joy  Joy  Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146467.new#new

# 269
  • София, в полите на Витоша
Пипи, наклони Гал с Дари и Рошко с Момчил  Wink нали са ми от вилаета, та ги подхванах Simple Smile

Гал е наклонена, сватя, рано ти е за очила!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green А Рошко е готова!

Мале, Вещи, за пребиване са тия мъже #Cussing outПипи, поздравления за организацията, както тук, така и на Петицията! Искрата е най-важна за всеки огън! Надявам се да се организирам и аз с двете гарджета, пиши ни Heart Eyes

Урааааааааааа, още мами!!! Hug

Ето новият списък-

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза, luluto с Мартушка и Ина,Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил,eci с Мони, Winny  с Али, s sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони,  freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо, Svetlili с Лили и Раши , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Предлагам на партито да съберем по 15 лв. за мама с едно дете и по 20 лв. за мама с две, а парите ,които останат или ще дарим при някоя кампания, или ще изпием на следващата мамина среща! Joy

Еци ми се обади и ми каза, че е капарила вече 50 лв. , така че всичко е сигурно!!!!Благодаря за съдействието!

Общи условия

Активация на акаунт