Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 979 161
  • 11 262
  •   3
Отговори
# 11 250
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Балу нещо ново ли е? Пропуснала съм кога сте се сдобили с него. Прекрасен е.

# 11 251
Само за мачкане и гушкане са. Плюшковци😻

# 11 252
Сина е расов абисинец.

# 11 253
  • Бургас
Балу и аз съм го пропуснала, нещо ....
Много е красив!

Утре съм на работа и ще ди нагушкам Шарик. Не съм го виждала от 6 дена и се затъжих за него!

# 11 254
Балу го взехме неотдавна. Семейството се премести в друга държава, дъщерята беше съученичка на нашето момиче. Прибрахме го, защото те не искаха да го вземат със себе си.

# 11 255
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Балу го взехме неотдавна. Семейството се премести в друга държава, дъщерята беше съученичка на нашето момиче. Прибрахме го, защото те не искаха да го вземат със себе си.
Респект, кардю. Голямо сърце имаш! Heart Eyes

Ние тука работим с дядо Мацанко

# 11 256
Едно Попи.

# 11 257
  • Бургас

Как се разбират?

# 11 258
Битки няма. Сина отстъпва всичко и иска да играят. Балу иска само да яде и лежи. Сина яде отделно, защото сутрин в супата има лекарство, а и защото иначе все ще е гладен. Балу е като прахосмукачка.

# 11 259
Много е важно лапите да са чисти за вечерния сън!
Емко:

# 11 260
Браво на Емко! Голям чистник, така се прави. Много сладък. Нашето го мързи да гледа. Сега е голямо и се научи да поддържа хигиена, но като малко беше едно мърляво... Къпехме го честичко, че понамирисваше.

# 11 261
Един младеж, който живее в хотел в Цигов чарк

# 11 262
Браво на Емко! Голям чистник, така се прави. Много сладък. Нашето го мързи да гледа. Сега е голямо и се научи да поддържа хигиена, но като малко беше едно мърляво... Къпехме го честичко, че понамирисваше.
Той си няма мама и 2 батковци да го учили на хигиена. Добре са се справили, много усърдно и шумно се мие. Ето го тук в банята на децата
Нещо опашката го дразни, че го преследва постоянно, той я хапе, кара ѝ се, ръмжи ѝ. За пръв път ни се случва да гледаме подобно поведение при котка🙄.

Общи условия

Активация на акаунт