Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 976 581
  • 11 238
  •   1
Отговори
# 2 760
Прекъснах банята:) И не обича снимки..
Ама пък позата е .."Неделно следобедна, когато ти нарушат гледането на ТВ" Simple Smile

# 2 761
  • Бургас
Ето още едно много възмутено коте.Може и да го показвах,но е много смешен.Приятелят ми имаше наглостта да му драска по нароченото за драскалка кожено несесерче.Тук котакът си го пази,а нахалникът отнесе няколко шамарчета с лапа.

# 2 762
  • Стара Загора
Отивам на пазар

# 2 763
Познай какво ще купи...Joy

# 2 764
Блеки ми зае мястото, на което смятах да си полегна Grinning

# 2 765
  • Бургас
Когато се наканя да отмъкна Скоти,ще взема да прескоча и за Блеки.
Страхотен писан.

# 2 766
Дежурството на Фиона се проточи. Двамата настинали се оказаха трима с ковид. Стои си при тях в лазарета и слиза съвсем набързо за хапване и тоалетна. Добра котчица.

# 2 767
  • Бургас
Много са ви хубави любимците!

# 2 768
Когато баща ѝ си е вкъщи, на Бианка всичко ѝ е позволено... Татковата любимка! 🤨

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 23:40 от Анонимен

# 2 769
И у нас е така, дума не дава да се каже на котарака. Смъмрих го сутринта, че отново си е отворил гардероба и е решил точно моето бельо да окосми и го тупнах леко по дупето , за да излезе. ММ ме изяде с парцалите. Всичко той му позволява, с предишното ни коте, което почина беше същото, не исках да се качва на масата, но той като му дава.
Сещам се когато котката счупи новият телевизор, нямаше и седмица.Joy Аз се притесних как ще реагира мъжът ми и с влизането почвам да му разказвам,а той: ****** му на телевизора, котката добре ли е?

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 16:41 от Ивекс

# 2 770
# 2 771
- кокетна котешка витрина Simple Smile
- спящата плескавица Фуего на любимото си място. Шанс няма да работя, когато Негово Огнено Величество си разпъне телесата върху масата и блажено замърка Purple Heart

# 2 772
Скоро не съм качвала Деймън  Simple Smile

# 2 773
Да се отчета и тук:

За какво му е легло като си има кашон.Joy
Знам само, че имам акробатична котка, голям котарак е, как се сви така идея си нямам.

# 2 774
Нагледен урок, за котешките физични закони😂😂😂как квадратен кашон придобива заоблена форма😻

Общи условия

Активация на акаунт