Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 971 132
  • 11 194
  •   1
Отговори
# 2 895
Dara888, да, ши тцу е! 🙂

# 2 896
  • Стара Загора
Добро утро 🐈

# 2 897
  • Козлодуй
При нас пуснаха парното Simple Smile

Скрит текст:

# 2 898
Всички знаем колко много обичат котките пердета:) Подарих на моите едно старо, скрих всички любими топчета и играчки под него иииииииииииии няма такава радост и игра.
Марси и пердето:

# 2 899
  • София
Един спинкотко 😻

# 2 900
  • Под сянката на разлистените кактуси
Марин и Добрин ако можеха щяха да влязат в радиатора Joy

Малко хелоуинско настроение от мен. Сейдж нали все се натиска да е най-хубавото украшение, подходящо за всички сезони, пада й се да е прилепа на вещицата Stuck Out Tongue Winking Eye

А това е на моя приятелка принцесата, казва се Елза и е мънчкин (е, в момента е тиква Grinning) Дойде времето за гавра с животинките...

# 2 901
Сина днес го мързи, ама мнооого

Разгледах със зум езичето - въййй, то покрито с едни...бе твърди са да ги нарека власинки, затова е грапав като шкурка

# 2 902
Внимавай докато спиш, да не реши Сина да ти измие носа😂(вече пет години ме изненадва така, явно моята е решила, че точно носа ми е мръсен докато спя😂😂😂)

# 2 903
  • София
Докато спя, моите писанки ме целуват по ръцете и шията. Много нежно го правят. Първо идва, подушва, погъделичка ме с мустачки и следва целувка /миене.

# 2 904
Нашият караконджул. 😼 Денем спи, нощем свети. 😁

# 2 905
И у нас е така, само че в 5 сутринта започва концерта. Скача, мяучи, бута те с глава, ближе ти носа, идилия....

# 2 906
  • София
И у нас е така, само че в 5 сутринта започва концерта. Скача, мяучи, бута те с глава, ближе ти носа, идилия....

Не думай... в 06:30 се почват концертите... не ми се мисли другата седмица какво ще е като сменим часа...

# 2 907
  • София

Не думай... в 06:30 се почват концертите... не ми се мисли другата седмица какво ще е като сменим часа...
Що ти трябваше да напомняш? Мрън, мрън.

# 2 908
Шарки, много съм ти благодарна за споделения опит с постелка от дървесни пелети. Вече половин месец ползваме слънчогледови (с най-ниска цена). Силно адсорбиращи, немиришещи като бентонита, разпадат се до прах след намокряне и лесно се изхвърлят в тоалетната.

В опит да върна жеста: говорих с аптекарка от Зоовет. Интересувах се дали има препарат, можщ да се използва едновременно за обезпаразитяване на куче и коте. Жената беше много мила. Върна ми обаждане след време (през което е правила справка). Моксиклир е за външно обезпаразитяване на котки и кучета. Попитай я - прави справка за цени и време на действие и препоръчва оптималното (дано е същата дама на линия).

# 2 909
  • София
Аз съм се застопорила на Стронгхолд и досега не сме имали издънки (не е хващал нито вътрешни, нито външни паразити, въпреки че го извеждаме с каишка в дворове, у нас и свеки, през които минават гастролиращи бездомни котки). В годината му слагаме 2-3 пъти, не всеки месец.

При за пелетите водещото беше екологичността, не цената. В началото с бентонита непрекъснато изхвърлях съкровища в найлонови торбички, ама пусто съм с "зелено-промит" мозък, в супермаркетите ходим с многократна торба, а за екскременти да харчим найлони всеки ден ми се струваше много замърсяващо околната среда.

Общи условия

Активация на акаунт