Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 969 961
  • 11 184
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Топка косми- Пухиндрел

# 2 911
Топка косми- Пухиндрел
Страхотен Пухчо,с какво го разресвате?

# 2 912
  • София
С гребен някакъв специален и отделно имаме фурминатор, ама голяма мъка е ресането, хич не дава, особено по корема.

# 2 913
Лека нощ от принцеса Пупка🌛

# 2 914
  • Бургас
Sharky*,аз му сложих през лятото 2 или 3 пъти Стрингхолд,сега нали не е нужно?
Че е като надрусан след апликация,явно е силно това нещо.

Да не е спам,порасналото коте на баба:

И Бялата гад:

# 2 915
  • София
Аз зимата не слагам.

# 2 916
  • Пловдив
У нас ще взимаме още една котка. Женска (ще бъде на средния син). Видяхме котилото, чакаме да допорасне. Няма да ви казвам на какво име са се спрели с баща му.
Ямаха Трейсър.
Котката ще се казва Ямаха Трейсър.
Още не мога да го преглътна.

# 2 917
Що бе,  Янтра, пак е по-добре от Юрген 😆 Това беше проекто име на Лио, ама наложих вето, викам как ще се излагам пред ветеринарите... Кръстихме Юрген външното коте. И да, наложи се да го водя на ветеринар, защото хвана вирус  а и не бях отчела факта, че ще се ваксинираме, кастрираме... Та пак се излагах.

# 2 918
  • Пловдив
Абе то и Въглен е странно, ама като го погледнеш веднага разбираш защо се казва Въглен. Но с Ямаха Трейсър..... силно предобрят.

# 2 919
Ако е Юрген, на Юрген Клоп одобрявам. 😁
Един плезльо:

# 2 920
Нашата котка се казваше Искам куче. Е, вече има куче и сега всеки я нарича както му скимне. 😆
Болна съм и Бианка не слиза от мен като си лежа, а като я бутна, защото ми тежи, не се отдалечава на повече от една ръка разстояние и зорко бди над мен 🥰

# 2 921
  • Стара Загора

Захладня и започна да се прави на кълбенце

# 2 922
Вие сте късметлии с имената. Майката на моята мацорана, се казва - Дунда😂😂😂😂. Току чуваш по улицата "Дунде къде си маааа" 😂 😂 😂 😂

# 2 923
  • София
То нали знаеш, в Южна България значи “дебеланке”, а в Северна - срам ме е да кажа?

# 2 924
  • София
Спокооо, една моя колежка имаше заек който се казваше Птичо! Падаха от смях всички ветеринари Laughing

Общи условия

Активация на акаунт