Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 968 920
  • 11 166
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Русе
Нашия хубостник се казва Драгомир, кръстен е на някакъв супер мега готин инфлуенсър, който явно само дъщеря ми знае, защото като викна Драго, хората мислят , че сме го кръстили на Драго Чая..и ми се смеят...
Имах и алтернатива , кучето, този разкош, дето е висок и кльощав да се казва  Дюнер, та Драго ми се видя приятна алтернатива.

# 2 926
Аз първоначално на нашия Мечо му виках Картофчо, защото обичаше да спи на терасата на баба ми върху кашонче с картофи, завито с черга. Често му казваме и Сиренцето. Много рядко и много по малко му даваме от нашата храна, стараем се да яде почти само котешка, но изглежда, че харесва сирене, та оттам и прякорът.

# 2 927
  • Под сянката на разлистените кактуси
Херцогинята беше кръстена Луна Грейс, но е известна като Луна Дисгрейс, защото като беше малка беше много дива и непохватна, навсякъде се катереше, що вази и чаши изпотроши и веднъж мъжът ми се изцепи "Абе котките са грациозни животни, откъде го намери този позор за котешкия род? Пълен съпетник!" Добре поне, че не й се лепна  Съпетник...

# 2 928
И Белка е много тромава и алтава. Дали, защото в началото й казвах Белякова (от беля)... Сега я наричам Бел, по-аристократично звучи, ама свършИ тая. Joy

# 2 929
Аз само да проверя, тази лампа защо не свети. 😁

# 2 930
  • София
Елизка

# 2 931
# 2 932
Много са симпатични и чаровни всички котки с шарени и несиметрични муцуни.

# 2 933
  • Русе
И розови чисти лапички!

# 2 934
# 2 935
Лийко - курабийко

# 2 936
  • Бургас
Този пухест разкош породист ли е?
Чудесни са пухкавите маци.
За розовите лапки съм съгласна-чудни са.
И на Харко са розови.

# 2 937
  • София
Да, пухкава е, но я взех от улицата, вече пораснала. Има доста от чертите на норвежка и сибирска горска котка, поне според мен. Отдолу не са само розови пръстчетата, има и черни - според цветовете на самата котка е.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 13:37 от Lizia

# 2 938
  • София
Една муцуна, която не ми дава да работя

# 2 939
Дъщеря ми от малка си мечтае за котка, която да я кръсти Мицка.
За сега удържаме фронта само с едно куче, което се казва Мое по паспорт и решихме да не му сменяме името защото си го беше научил като дойде при нас. Викаме му Моимир, Михайл. Моес, Мойчо-Благойчо. Чудно как, но си знае всичките имена и обожава котките на съседите.

Общи условия

Активация на акаунт