Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 972 561
  • 11 204
  •   3
Отговори
# 3 135
Как реагира котката на бебето?

# 3 136
Как реагира котката на бебето?
Отначало беше като пияна, ходеше мяукаше жално, само се буташе в нас и се чудеше от къде да се отърка .. 😁 сега като я пипне бебето, бяга като дявол от тамян от него 😂 Но като спи малкия в гнездото, и тя се намества при него в краката му.. 🤷🏼 но се усещаше много ревност според мен!
Редактирам се.. сигурно сте питали за друго бебе ( с козинката ), аз мислех, че питате по принцип как реагират котките на човешки бебета 😁 Ето ги, за да няма объркване ( бебето се е завило през глава 😂 )

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 21:55 от ForestFairy13

# 3 137
  • София
Мистър Пухиндрел

# 3 138
От днес в  големия аквариум /360 литра/ има население. 7 броя африкански риби, от Малави. Като се успокоят ще снимам и ще ви ги покажа.
Та така, у нас вече освен куче, коте, два папагала и три златни рибки, имаме и 7 африкански риби.  Казах, че това ми е лимита.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 17:20 от cardhu

# 3 139
Кардю, освен да обявите жилището за малък зоомузей и да го отворите да посещение срещу някаква такса 🤣.
А като пътувате някъде кой се грижи за папагалите и рибите?

# 3 140
Като пътуваме - единия път ги гледаха съседите, а тази година една приятелка. Следващата година няма да пътуваме до България, но пък планираме почивка на Корсика, т.е. пак е далече. И с нас ще вземем само котака. Кардюхата, милият, вече остаря и на такъв дълъг път не искаме да го водим, че не му е ок  / а и сменихме колата и сега багажника е по- малък/.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 17:19 от cardhu

# 3 141
   Хотели за домашни любимци? Има във всички страни, дори в нашата. Приятели, които живеят в Германия, казаха, че котките и кучетата им (те много имат...) били много добре обгрижени и дори ги милвали Simple Smile поне по половин час на ден и им изпращали клипчета.

# 3 142
То хубаво хотели за животинки, но нашите са доста и различни. А и са скъпи много хотелите, поне тук. Намерили сме си начин.
Ей ги рибите и Сина, който ги наблюдава

Още не успявам да направя хубава снимка, на която да се виждат повечето рибоци, но са у нас от 4 часа.

# 3 143
  • Под сянката на разлистените кактуси
Това за Сина е като котешка телевизия Joy Много красиви рибки

# 3 144
Много красиви шарени рибки. И нова занимава за Сина, дано да не реши, че може да са му плячка, но аквариумът е голям и трудно би ги докопал.

# 3 145
   Ехаа... Наистина е зоопарк у вас. Да, сигурно са скъпи хотелите. Да са ви живи и здрави всички любимци, прекрасни са!

# 3 146
# 3 147
   Искам да живея у вас. Но да съм дете, да не ги водя на лекар, храня, извеждам, къпя и да им бърша дупетата Simple Smile Само да се радвам на риби, котки, кучета и пернати.

# 3 148
И да имаш за сестричка каката на животинския свят. Абстрахираме се от държавата - тя е по-безинтересна Simple Smile

# 3 149
   Искам да живея у вас. Но да съм дете, да не ги водя на лекар, храня, извеждам, къпя и да им бърша дупетата Simple Smile Само да се радвам на риби, котки, кучета и пернати.
Stuck Out Tongue Winking Eye Ми да те осиновим.

Общи условия

Активация на акаунт