Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 972 651
  • 11 205
  •   5
Отговори
# 3 150
Ще стане опашка, усещам! Grinning

# 3 151
Честито Cardhu, за новата придобивка🤗. Която малко прилича на рибено меню за Сина. 😁

# 3 152
..... И с нас ще вземем само котака. .

Колкото пъти , казвам че котака е шефа и без него никъде не се ходи...никой не ми вярва 🤣🤣

# 3 153
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Следобедно неделно пухкаво от нас с Мацанко! Heart Eyes

И аз на опашката да ме осинови Кардю!

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 21:50 от CvEtEmOe

# 3 154
  • Под сянката на разлистените кактуси

То и при тебе май ще стане опашка с този дребен пух Heart Eyes

# 3 155
# 3 156
То и при тебе май ще стане опашка с този дребен пух Heart Eyes
Не знам, не знам... Ако не го изям, ще има за опашка, но той е като жива топличка плюшена играчка. Спа залепен за лицето ми и е най-божественото нещо след усещането, което носи човешко бебче. 😍

Скрит текст:

# 3 157
  • Бургас
Ох,ама той е голям сладур ! 😍

# 3 158
всички животинки са сладуриии Heart Exl

аз идвам да покажа един страстен любител на топки,наказан  ;D да чака вън от полето-поне докато свърши тренировката Satisfied Sweat Smile

# 3 159
   Искам да живея у вас. Но да съм дете, да не ги водя на лекар, храня, извеждам, къпя и да им бърша дупетата Simple Smile Само да се радвам на риби, котки, кучета и пернати.
Stuck Out Tongue Winking Eye Ми да те осиновим.

В някой друг живот. Нашата единствена риба Пешо умря (изненадващо дълго живя), но иначе си вървя с немалък антураж от двукраки и четирикраки винаги Simple Smile

# 3 160
Е нищо де. Но пък можеш някога да дойдеш да се порадваш на домашния ни зоопарк. С удоволствие ще те посрещнем

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 23:18 от cardhu

# 3 161
Азалия, страхотен сладур 🥰 С тази снимка ме върна годииииини назад, когато нашият куч беше бебе на 40 дни, дълъг колкото една цигара. Не че 8 години по-късно е страшният вълк, но той се изживява като такъв...😂

# 3 162
  • София
Не знам, не знам... Ако не го изям, ще има за опашка, но той е като жива топличка плюшена играчка. Спа залепен за лицето ми и е най-божественото нещо след усещането, което носи човешко бебче. 😍

Скрит текст:

Скрит текст:

Ох, като го гледам... сигурна съм, че ще го изядеш! 🥰
Много сладък бебешор!

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 00:14 от AnyHr

# 3 163
Ох покъртително сладък е куч. Да го намачкш от нас.

# 3 164
Пинко, страхотна снимка

Общи условия

Активация на акаунт