Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 676
  • 12 066
  •   1
Отговори
# 345
Олелее, майкооо, какъв е този Въгленчо? Да го фанеш и да го схрускаш.
На първата снимка в началото не изглеждаше толкова огромен.
Ама това сигурно ли, че е котка?
Мисля, че е по-голям от тубите с вода.
Искам да го мачкам, ама се притеснявам. Това може да те изяде.
Ама изглежда добричко и мило същество.
Янтра, права ли съм.
Красота голяма е.Heart Eyes

# 346
В нашият квартал имаше един котарак, който беше на едно семейство, но прекарваше много време и по улиците. Беше стигнал 15 килограма живо тегло и имаше вид на средно голяма възглавница. Биеше се дори и с кучетата.

# 347
  • Пловдив
А не, моят кот не е по боя. Той е Дзен котка. Мързелив, спокоен, малкия ми син му обличаше дрешки - повечето котки няма да търпят такова унижение. Прекарва си времето основно в спане. Даже няма от котешките катерушки и има само две играчки. Той няма нужда да си изразходва енергията. Кастриран е. Обича да спи при средния син или в ъгъла на спалнята, ако го пуснат, иначе спи на дивана. Единствен каприз - яде САМО роял канин, и то САМО роял канин за персийци и роял канин за капризни котки. И паучове, пак роял канин, но и тях не всички видове. Никакви други марки храни не го вълнуват, по три дни е седял гладен. Обича купата с храна да е постоянно пълна и той да си решава кога и колко, сипваме му по 200-300 грама и наблюдаваме да не спада нивото. Не е слаб, лееееко закръглен е, но не прекалява да се отпусне и стане тлъст. Има едър кокал и много пухкава козина. На 6 години е, мъжът ми го донесе и се събираше в кофичка от кисело мляко. Порода нечистокръвна, уж ангорска, смес със нечистокръвен персиец, ама персиец с намигване. Значи ангорско-персиец-контейнерна подобрена. Подобреното е защото го храним здраво и по много с добра храна откакто го имаме. Той беше последното останало котенце от котилото, най-жалкия бръмбазък, никой не го искал, то и аз исках едно друго, карамелено на цвят. Но сега е най-голям, най-рошав и най-красив от цялото котило.

# 348
Само с частта за Роял канин и хубава храна все едно не съм го прочела 😁
Котьо ти е колко нашия куч, само без рошавото 🤣

# 349
  • Варна
Моята котка също яде само и единствено Роял за капризи. Веднъж опитах да й сменя храната, както трябва, с малко грамаж от новата, докато стане изцяло тя, ами котката ми спря да яде, беше на системи, хранила съм я със спринцовка, беше голяма мъка два месеца и накрая мъжа ми отиде и й купи малко от Роял-а, ами почна да се храни и се освести.
Да, може да е с ниско качество тази храна, обаче моята Лили я обожава и се чувства прекрасно.

# 350
Дрогират ги и изпадат в абстиненция като няма 🤪 😬🤭

# 351
Янтра, вълшебно коте е това.
Остави капризите, ама кротко коте рядко се намира.
Личи си по очичките и физиономията, че е добричко.
Гледай смесването на породите какви красоти създава.

# 352
Моят даже яде само Фрискис, вече 10 години Simple Smile
За спането...23 часа дневно

# 353
  • София
Направо завидях за кротките и гушливи котки. На нашия дзвер 4 човека вкъщи не можем да му насмогнем на игри. А е отворил очи, а почва да преследва някой с мякане и леко захапване на краката отзад водейки го към шкафа с играчките. Сам рядко се заиграва, трябва някой от слугите да е дежурен да подхвърля топчета, размята въдички и т.н. Иска си го и то не особено любезно. Млад е още на 1 г., кастриран на 8 м. А, и дебне да излиза навън. Мяка на вратата понякога. Абе не знам кога ли ще го пусна да си дири късмета щом му е мерак.
 Ей го тука, като ми видя гърба за минута:

# 354
Как ви пълнеят мачките, моята е на почти 5г. яде като бебетата на всеки три часа и е кльощава, кокалестта и е само рагу,а е кастрирана от 7м.Спи поне 20 часа, енергоспестяващ режим. Ще ми се поне 2 килца отгоре да качи.
Иначе на село като отидем, редовно пищим от улова й-жаби, слепоци, мишоци, къртичета, гущерите в двора ни си ги познаваме вече, нямат опашки😂

# 355
Нашата е кастрирана на 6 месеца и не е едра котка, около 4 кг е, но често и викаме Кюфте. Не е и лакома. Много е кротка и по цял ден спи или си лежи и зяпа. Любопитна е като всички котки иначе.

# 356
Мацки, тоя мит за роял канин го развенчаха в един филм. Показаха лабораторни тестове и високите им класове гранули се оказаха по-качествени от някакви канадски други. Марки, които са студено пресирани гранули пък съдържаха примеси от зърнени(глутен) и костно брашно. Също контрола на качеството във фабриките е на високо ниво, защото в миналото е имало много дела срещу тях заради някакви спори причинени от влагата и некачествено съхранение на смесите.

# 357
Роял канин е на Марс. Марс са едни от най-дебелите мултита. Могат да си правят каквито филми искат.
Все едно да разправяш как Милка е тамън като Линд..
Темата е друга, но лично избягвам американски монополисти от всякакъв тип.

# 358
Нашия се опитахме да го накараме да яде по- скъпа уж хубава храна- ми не иска, обаче Роял канин много хареса. Обикновен Хилс за котенца не му хареса, Natural greatness и Тундра една идея повече му се усладиха, но пак се мръщи. Сега сме на диета с Хилс понеже има кристали в урината и иска не иска ще трябва да изкара на нея още 1 месец. След диетата не знам какво ще му даваме да яде. Той милия не дъвче гранулите, гълта ги, но пък не знам само пауч и консерви дали е добре да яде, не трябва ли и малко суха храна... Ето и три снимки така за разнообразие.

# 359
  • Пловдив
Аз съм се опитвала и други храни да купувам, но Принца като само това яде, аз какво да направя?! Като почна да сипвам по малко от друга храна той си разпознава другите гранули и не ги яде. А ако станат само други гранули спира да яде. 2-3 дена стои гладен. И аз не издържам да ме гледа гладно и му давам пак роял канина.

Общи условия

Активация на акаунт