Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 058 303
  • 12 051
  •   4
Отговори
# 390
  • София
А да видиш като почне да "говори" и ти се обяснява колко е изчерпателен Satisfied
Дай да видя!

Аз съм го виждала, говори много умно. Но и баба му и дядо му го разбират много добре.

# 391
  • под тепетата
Не съм го разказвала, но на връщане от новогодишните празници, пътувахме по магистралата. Бяхме с двамата калпазани.Ози пътува в краката ми, върху краката ми...По едно време много взе да нервничи и да ми се обяснява. Качва се, слиза...Помислих, че му се пишка и изчакахме да стигнем до паркинг. Отворих прозореца на кемпера и ми замириса на нафта. В момента, в който мъжът ми слезе, видя, че пушим отпред. Като вдигна капака се оказаха скъсани маркучи за горивото. Та не знам дали толкова му се пишкаше или го притесни миризмата на нафтата, която е усещал в краката ми, но добре, че спряхме заради него!

# 392
  • София
Изобщо не се изненадвам, Ози е по-умен от много хора. Предупреждавал ви е.

# 393
  • Бургас
Браво на Ози.
Заслужил си е най-любимите си паучове докато е жив,дано е много години още жив и здрав!
❤️ ❤️ ❤️

# 394
  • Другата България
Изобщо не се изненадвам, Ози е по-умен от много хора. Предупреждавал ви е.
Още първия път като го видях, го установих.

# 395
  • под тепетата
Ипросихте си почерпката! Всеки път се удивлявам колко са еднакви всички от породата, все едно на матрица са правени Smiley
https://www.youtube.com/watch?v=MPty-nLtcAc

# 396
  • София
Мне, Ози е по-хубав. И най-любимото ми куче след моята кифла.

# 397
   Каква прекрасна тема! Сега разгледах и ми се стопли душицата. Да е жива и здрава Янтра, че я е създала. Да са ви живи и здрави животинките, всичките са много хубави.
   Добре е, че няма конкурс. На мен очите ми останаха в един синеок Шон, една сива Зара, едно куче Кардю, една бяла Бианка, великолепния Въглен и зелената змия. И още много други. А, и бенгалчетата и дивите котета на Норагами Simple Smile А клепоухото коте Скоти искам да го открадна и да си е мое.
   Имахме полуперсийка, голяма красавица и много мила и кротичка. Като почина на 12 години, такъв рев ревахме, че не искахме и да чуем за друго животно. Но след време децата намериха в някаква фейсбук група едно окаяно улично сивушче, останало без майка почти след раждането. Една добра жена го спасила и му търсеше дом. Така се сдобихме с нашето Мони и ... пак се влюбихме. На месец беше, 300 грама, колкото една пържолка.
    Имам известни резерви да публикувам снимки и досега не съм го правила. Дори не знам как. Но за тази тема може и да си преосмисля табутата. (От телефон по-лесно ли става?)

# 398
Clotilde, от името на Кардю, благодаря.

# 399
Кардю е прекрасен! Като плюшено мече е. Heart Eyes  Ако дава и да го мачкат и гушкат, още по-добре.

# 400
  • Бургас
Клепоухото коте има много кандидати,ще направим навалица,ако тръгнем да го крадем.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Змиите и аз много ги харесах. 🐍
Въглен е прекрасен,Лиси е прекрасна,
Кардю искам да го цункам,много е усмихнат.
Няма животинка,която да не ми е харесала в темата.
Баба костенурка,кракът ми е за мащаб:

# 401

Първи ден,когато взехме Елизабет - Тути на кратко.
Беше планирана за коледен подарък за щерката,но майката на Тути нещо издивяла и започнала да я ступква,собственикът се обади ако мога да я взема по-рано.
Дойдоха пред вкъщи с колата му и тя беше вътре,казах на дъщеря ми ,че човека от колата иска да я попита нещо и като отвори вратата видя котето и с усмивка на лицето попита : "Моя ли е?" и така Simple Smile
Вече 3 години има любов и разбирателство между двете.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 10:38 от малката лисичка

# 402
  • Бургас
Малката лисичка,те са се влюбили от пръв поглед!Прекрасна история!
Имаш ли още бебешки снимки на тази красота?
И аз съм голям фен на Тути,знаеш.

# 403
# 404
noragami , страхотни снимки! Много е забавно у вас!

И всички останали четирикраки са прекрасни. Чудна темичка!

Поздрави от Белчето!

Общи условия

Активация на акаунт