Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 977 215
  • 11 245
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Това е най-мирната снимка на моите две четирикраки деца

Ето и вдъхновителите за имената - Том и Саске Учиха

# 496

Берта

Джесика 🙂

# 497
Скоти е много чаровен, но май е по-добре да бъде кастриран. Искате чаровни клепоухи котета, но ако и двамата родители са клепоухи, вероятността за увредени котета е огромна. А ако единият не е клепоух, не е ясно как ще изглеждат котетата. И не клепоухите каква съдба ще имат?
Честно казано, не разбирам това да си избираме котка по външен вид.
Най-невероятната котка, отдавна звездичка, ме намери. Прибрах я като пребито бебе от двора на кооперацията. Винаги съм харесвала котки с издължени муцуни, а се сдобих с пълната противоположност. И почти  10 години, след като отиде във вечните ловни полета, не мога да я прежаля.
След като вече я нямаше, осинових друго коте, глупавичко, но пак си го обичам. На почти 8 години е и се казва Мъри, защото мърка като компресор. Да ви я представя:

# 498
  • Бургас
Ще ви разочаровам, но Скоти вероятно ще бъде кастриран, имаме време да го решим окончателно.

493 човека не одобряват това Simple Smile
494 сме вече...
Мъжките котараци маркират и мирише на "изпуснат пор вдовец".
Вероятно ще го кастрирате наистина,но е прекрасен представител на котешкия род,уникално красив,достоен за продукции в Холивуд.

# 499
На Скоти майка му е британка, баща му е клепоухчо. Чифтосването на 2 клепоухи въобще не е удачно, защото освен клепналите уши могат да се получат много сериозни проблеми при котенцата. Затова единия родител трябва да е британски. Доколкото знам при смесването на британско и шотландско клепоухо, шанса за клепнали ушички е по- голям, но е вариант да се получи и шотландско правоухо или както там се казва. Което също не отстъпва по сладост. Тук пак е недоволен защото му разглеждахме ноктите.

# 500
Здравейте и от мен! Представям ви нашите 3 хубавици, Пухи, Бамби и Мики. Пухчовците ни ще станат на 6 месеца след няколко дни, много са палави, игриви, а някои даже са в търсене на партньор. Grinning

# 501
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ехааа, искам и аз в тия одеала, заедно с тези три котета!!! Heart Eyes Kissing Heart Heart

А пък ей така се спи...

# 502

Wink a грозното пате в горния десен ъгъл ..зад белите лебеди в ъгъла да се срамува

# 503
  • Пловдив
Тези са породисти.

# 504
Хайде и аз ще покажа нашите любимчета – Джоуи и Клоуи. И двамата бяха бездомни, баткото ни го донесоха след като почина първото ни куче, а малкото... аз си го донесох, директно от улицата. Grin  Батко Джоуи е вече на 1 годинка и 4 месеца, а малката Клоуи няма и годинка, на около 8 месеца е. Слагам първо малко общи снимки, тъй като е изключителна рядкост да стоят заедно за снимка. Joy

А наскоро участваха и в конкурс за най-сладък домашен любимец, от който и двамата се класираха и са сред 12-те рекламни лица на календара за 2022-ра. Grin

# 505
  • Русе

Ето този разкош сам дойде у дома миналата година, питахме тук там и накрая го взе сестра ми. Много е мила и глезена, личи си, че хора са я гледали, защото не дойде толкова заради храната, колкото за внимание.Аз не исках да я задържим , защото бяхме в процес на търсене на куче, а и котките в двора я тормозеха.

# 506
  • София
Леле, леле... Джоуи и Клоуи Heart

# 507
Блеки е на гости, но се чувства като удома си Grinning

# 508
  • София
Госпожица Еви, скоро ще навърши две години

От котката на майка ми е, баща - неизвестен.

# 509
  • ВАРНА
Паша грее трътка

Общи условия

Активация на акаунт