Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 975 350
  • 11 221
  •   1
Отговори
# 5 520
Мамина рожба, златна! Много добричка ми изглежда, момиченце е нали?

# 5 521
  • UK
И аз влизах да напиша, че има най-миловидната муцунка на света.

# 5 522
  • Mediterraneo
Моята ли?! Дааа, момиченце, към леличка отива, на 9 години е( по паспорт, иначе кой знае, осиновена е, с тежка съдба, милинката). И наистина е най- невероятно доброто куче, което съм имала! Приятелка абсолютна с всеки.

# 5 523
Малко слънчеви бани не са излишни

# 5 524
Котка Катрин

Бубчо

# 5 525
  • София
Когато извикаш Котка вкъщи и тя си знае името:

# 5 526
Големи емоции са наистина, Рози.
Блеко е много добричък. Не ги напада да ги бие, само ги наблюдава, а ако го приближат много, ръмжи. Имаме напредък. Днес Блеко пожела да играе с тях. Неговите игри са да дебне и да те нападне в гръб. Joy И така направи с Роро (оранжевия). Обаче този малкия се стресна и с набухнала опашка избяга вкъщи. Бяхме на двора.
На мадамката й сменихме името. Решихме че ще е Мис. На галено Миси.
Ето го и спящия Роро.

Днес беше решил, че ще спи в дрешника, а аз не съм много съгласна, защото си играе с дрехите ми. Joy

Възглавничката е на Таласъма. Той надживя вече играта с дрехите. Joy

# 5 527
  • UK
Едно детенце ни е на гости и котката се е скрила в миша дупка.

Много рядко влиза там, че тази дупка е висока, а тя трудно скача. Довечера ще се оплаква на баща си, че цял ден е била там.

# 5 528
Дзаак

Ммм, че сладко се спи тук. Забелязвам ли се?

Не ме снимай.

Това са децата на другото ни котешко семейство. Мама и тати днес бяха отишли някъде.

# 5 529
  • Sofia
Всички ли дремят?! Аз съм малко къпана

Леле, леле! Каква прелест е! RelaxedRelaxedRelaxed

Идвам и аз с един курортист, който мрази водата и недолюбва и пясъка .... Trollface

# 5 530
Съжалявам, че нахлувам в темата по този начин, но се опитвам да разпространя макс бързо. Копирам от оригиналния пост:
 "Днес някой е изоставил две кокерчета в с. Звездица, обл. Варна. Помогнах както можах, вода, храна, но сега им търсим дом( за жалост аз няма как да ги взема, че вече имам куче и коте) Кучетата са на около годинка, изглеждат здрави, много са мили, изключително дружелюбни и игриви."
Планува се да им се търси място в приют, но мисля, че за момента са там, където са изоставени. /Съжалявам, че не разполагам с много детайли - просто исках да помогна с оглед на времето за реакция./
"

Редактирам с ново инфо: Намерен им е дом! Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 12:10 от anitsa

# 5 531
Не са кокери, но са прекрасни. Моля, качете  и във ФБ или ОЛХ. Тук е малка вероятността да се намери стопанин - хората са вече с домашни любимци според мярата на възможностите им.

# 5 532
Напълно възможно е да са друга порода - аз лично не съм познавач, просто копирах поста. Имам номера на жената, която ги е прибрала. /П.С. Махам номера на жената, за да не я притесняваме повече./
Не ползвам фейс, но ако някой прецени да разпространи, не мисля, че някой ще се възпротиви. Дано намерят добри стопани, защото целта не е да заменят лош дом с друг такъв.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 12:11 от anitsa

# 5 533
А как са изоставени вързани Confused

# 5 534
За добро развитие на ситуацията се включвам - душичките са си намерили нов дом с дечица, които ще им се радват. Обадих се на жената, която ги е приютила временно и тя ми даде инфото преди минути.

Общи условия

Активация на акаунт