Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 973 428
  • 11 216
  •   3
Отговори
# 5 595
Чувала съм, че куче и котка живеят заедно, ако котката е свикнала от малка с кучето. Възрастна котка трудно приема куче.

# 5 596
Аз съм с две кучета и две котки. Двете кучета дойдоха след мъжкия кот, който сега е на щастливи 15 години. Кучетата са на по осем. Женската котка е на седем. Всичките са ми спасявани несретници и си се разбират. В много голям апартамент сме обаче и всички са кастрирани, ядат на различни места и тн. Но го споменавам с идеята, че за всичко се намира решение.
 Като се роди синът ми, имаше известна паника, но бързо премина 😀

# 5 597
На село е лесно кучета и котки да живеят заедно. От само себе си се получава.

# 5 598
И в апартамент става, при това неголям. При нас проблемът е, че кучето харесва храната на котето, а за него тя е вредна. Затова посудата на кот-а е качена на високо, а кучешката си е на земята. Най-много от кучешката вода да извадим някой "удавен" от котето "враг" (най-често играчка мишка). Свикват едно с друго и ако не в любов, живеят в мирно съжителство.

# 5 599
Честити бебчета на мами Ивекс и Лисичка! Да растат и да ви радват!

Коментирате съжителство между котка и куче, а при нас въпроса е дали котката ще приеме хамстер /ако си вземем отново/?Smile

# 5 600
Имах котка, която добре ги приемаше. Два изяде. Cry С папагалите свикнаха два от котараците ми, но на хамстерите тогавашната ми котка гледаше като на част от менюто.

# 5 601
Имах котка, която добре ги приемаше. Два изяде. Cry С папагалите свикнаха два от котараците ми, но на хамстерите тогавашната ми котка гледаше като на част от менюто.

За сега по-добре да не пробваме. Достатъчно харесваме и котки, и хамстери.

# 5 602
  • Варна
Когато взехме Майло, Лили да е била около 10 годишна, нямаше проблем. След това Бизу и после Каду, все още няма грижи. Съжителстват около 5 години заедно.

Много плаках, таткото на Бизу днес е починал.

# 5 603
  • под тепетата
Есстелка, и аз много се разстроих, когато таткото на Ози почина , а след това и баба му.
Прегръдки от нас!

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 20:14 от bilqna_69

# 5 604
Сина днес става на 2 годинки!

# 5 605
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит рожден ден на Сина! Hug Да се радвате на взаимно мър-мяу много години!
Все си мислех, че е Лъв, а той бил Дева.

# 5 606
  • под тепетата
Според мен е пума Simple Smile, домашна! Да е здрав красавецът и дълги години да се обичате !

# 5 607
Естела, съжалявам. Изпращам много прегръдки.

# 5 608
Честит 2-ри Мяуден на Сина, да е жив и здрав, див и щастлив, и много да радва кака си😘

# 5 609
Благодаря! Със Сина извадихме късмет - интелигентен кот и невероятно гушлив и целувателен Joy

Общи условия

Активация на акаунт