Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 967 115
  • 11 151
  •   3
Отговори
# 5 685
R.I.P. на Недоволна, колко ли тъгува котето ѝ , само..

Джастеее, липсвахте ни с прекрасната Мая
 ]
повечко снимки моля,

# 5 686
Светъл път на Недоволна! И дано се намери дом за котето й.
Мишето се промени, откакто я няма Белка. Не иска да яде, а все ме води до шкафа с храната, но явно, защото се надява Белка да е там. Тя си отваряше вратата и се "обслужваше" със сухата храна и понякога си лежеше вътре. Така си го обяснявам, може и да е друга причината. И непрекъснато ми "говори", но не знам какво иска да ми каже. Като й обърна гръб ми скача на прасеца и ме хапе, засега не силно, но вчера се опитах да я махна и ми се хвърли на ръката. Добре ме одра, до кръв. Имам чувството, че нещо иска да ми каже и като не я разбирам, ми се хвърля на крака. Слагам й суха храна, гурме, варен черен дроб, не го яде, а само мяука и ме гледа настоятелно. С Белка си бяха екип, хранеха се заедно, играеха си... Сигурно я търси, но какво се опитва да ми каже?

П.П. Допълвам се. Извинявам се, че спамя в тази тема, но мислех, че пиша в темата "Любители на котки". Blush

# 5 687
# 5 688
Тез йорковци толкова треперят, че аз никога не съм ги имала за кучета. Simple Smile

А на тези снимки фризурата е доста оригинална... Не бих се сетила да оставя само ушите.

# 5 689
Тез йорковци толкова треперят, че аз никога не съм ги имала за кучета. Simple Smile

А на тези снимки фризурата е доста оригинална... Не бих се сетила да оставя само ушите.

Не са йоркита, а Китайско голо куче. Не са подстригвани, това е оригиналния им вид. Майка и дъщеря са, но малката кой знае защо има много къса козинка.

# 5 690

Не са йоркита, а Китайско голо куче. Не са подстригвани, това е оригиналния им вид. Майка и дъщеря са, но малката кой знае защо има много къса козинка.
Dizzy Face в шах съм.

# 5 691
В блока имам един брюнет Китаец и някак свикнах, иначе ми беше странно на вид куче. Тези блондинки са симпатични и да, вярно е, като котки са, много спокойни и лежерни по нрав.

# 5 692
  • София
Нека и тук да напишем - търси се постоянен дом за котето на Недоволна. Котката е на 9 години, трицветна, мила и мъркаща със стопанката си, но е имала проблем с гледачите (чуждите хора) при пътуванията на Недоволна. Гледана е само в апартамент и е доста страхлива.

# 5 693
  • Варна
Дано се намерят желаещи.
Съжалявам, защото не мога да я взема, с две кучета и котка съм, а и ми предстои местене в друга държава.

# 5 694
  • София/Испания

След вечеря е редно да си подремнеш.

# 5 695
  • Стара Загора
Рижка и Лъки

# 5 696

Най-добре се дреме като те гушкат.

# 5 697

Ето я и Биби, днес или утре трябва да навърши 1 месец.
Още си е бебенце и е много " мъркаво" котенце. Heart

# 5 698
  • София/Испания
Какво сладурче!

# 5 699
Душичка сладка.Simple Smile
Едни очи и много любов ❤

Общи условия

Активация на акаунт