Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 975 040
  • 11 221
  •   1
Отговори
# 5 745
Едното ни бебе се проявило вече като ловец (хванало си мишка). Птичките също са му интересни, но още няма успех с тях.

И другото бебе

Кръстихме ги Сивчи и Белчи. На 3 месеца са, живеят при свекърва ми на село.

# 5 746
Ивекс, и аз да кажа както баба едно време говореше гледайки котката... "Как го е, баба, Господ нашарил"
Какво сладко петънца на нослето, пък очичките обримчени сякаш има черен молив.
На колко години е, че съм забравила?
Точна възраст не знам, трябва да е на около 5 години и половина. Като го осиновихме ветеринарите казаха, че е най-много 4-5 месечен. При нас е от 2018, точно след като почина Топче решихме да осиновим, за да дадем шанс на някое бездомниче, попаднахме на него - грозен, слаб и ушат. Беше много трудно да свикнем до съжителстваме, котката беше много стресирана, с месеци живя под леглото  с все антураж. Според ветеринарите е бил малтретиран и с това обясниха поведението му тогава.

# 5 747
  • Козлодуй

Живот си живееше Закари 2 седмици 😆
Много са милички и каква усмивка има голямото Simple Smile Мила картинка Simple Smile
Ивекс, фараона ти е страхотен Simple Smile
Марин и Добрин тук следят миризливка влязла в стаята - като се метнаха да я ловят за малко не свалиха полилея върху нас Simple Smile

Това бюро е мястото за целувки - като се качат на него придърпват всеки минаващ и си допират носа до неговия за поздрав Simple Smile

# 5 748
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
О, колко хубаво! Бюро за целувки! Heart Eyes
Бих минавала по 100 пъти на ден. Hug

# 5 749
# 5 750
Моите нови съседи🥰

Този е голяма панта😆

# 5 751
  • Варна
Брей, че интересен охлюв 😂

# 5 752
Да, Панчо го потъркаля и като се наигра го изхвърли от терена😆

# 5 753
# 5 754
  • UK
Това кашонче е точно по мярка.

В ремонт сме, трапезарята и хола са затрупани до тавана, обаче нашата винаги ще намери на какво да се подпре.

# 5 755
От днешната разходка

# 5 756
  • София/Испания

Моето любимо коте/котарак/Зиги

# 5 757
Сън по котарашки. Joy

# 5 758
Мини, как е окото на малката?

# 5 759
Все същото си е, Ивекс. Благодаря, че питаш. Ходихме миналата седмица за втора ваксина, казаха че така ще си остане. Тя не вижда много-много с него. Виждам я как губи мишката, когато е в посока мътното око. Обаче пък има голям апетит и голяма енергия за игри. Тя не мяука, а църка като мишле. И по няколко пъти на ден ходи при някой и се натиска да я галят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт