Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 531
  • 12 066
  •   1
Отговори
# 5 865
Ми то само мъж може да се разчекне така на обществено място. Joy

# 5 866
  • Пловдив
Мислим бели всякакви. И си ги правим.

Този много прилича на моето Прасе.

# 5 867
Мома е, Янтре 😁

# 5 868
  • Пловдив
Леле, ако не бях кастрирала моя какви хубави внуци щяхме да имаме!

# 5 869

позата е 🤐

# 5 870
  • София
Един невероятен беберошляк 🐶 (бяхме на гости и направо ми идваше да го мушна в чантата).
Много контактен и гальовен прекрасник .

Скрит текст:
Сигурно 50 снимки направих, за да мога да избера няколко, то не застава мирно това малко чудо ❤️

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 08:21 от AnyHr

# 5 871
Служебното ни коте.

# 5 872
  • София
Беберошляк какви очи има само!!! Разтапящи!

# 5 873
  • София
На тази майчица преди 2 (или 3) години спасих и върнах 2 от 6 ѝ бебета. (и умницата така ги скри, че да не могат отново да ѝ ги отнемат). Тя изглежда никога няма да забрави това и всеки път като ме види полудява от радост.
Любовта ни е взаимна.
Много красиво и умно момиче (води сама голямо стадо овце и "обучи" и децата си да ѝ помагат) ❤️

Но като ме види, че тръгвам да я снимам... 😅

Скрит текст:

От 4лапи са я хванали миналото лято, кастрирали са я и са я върнали обратно. Решили са, че е улично куче, защото тя е свободна и обикаля района

# 5 874
Миличката. Толкова безумно ми е мъчно за всички бездомничета и това, което преживяват всеки ден. Като знам моите вкъщи колко трудно преживяха кастрацията (излизане от упойка и тн), си представям за нея какво е било - да се озове на съвсем ново място с чужди хора с такава манипулация Sad(((

# 5 875
  • София
Миличката. Толкова безумно ми е мъчно за всички бездомничета и това, което преживяват всеки ден. Като знам моите вкъщи колко трудно преживяха кастрацията (излизане от упойка и тн), си представям за нея какво е било - да се озове на съвсем ново място с чужди хора с такава манипулация Sad(((

Неее, не ги пускат веднага след кастрация дори бездомничетата (особено женските). Държат ги 24 часа в клиниката- пускат ги напълно адекватни, обезболени (бият им обезболяващо и антибиотик с удължено действие). Връщат си ги в района, където са ги хванали. Тази куча не е бездомна, (куче- овчар е), но не допуска да бъде вързана.
Тя след кастрация беше станала по- недоверчива (но и преди това не допускаше непознати близо до нея). Аз дълго време я храних и тя все бягаше от мен, но на края ми се довери и сега от време на време ме търси и идва около нас ❤️

# 5 876
  • UK

Мечтата на всяка котка, кутия върху кашон.

# 5 877
Моята банда таласъми. Heart

# 5 878
Ау, как блажено спинкат! 🤗🤗

# 5 879
Мини, откога си с цяла банда? Доскоро май беше само с Таласъма.

Общи условия

Активация на акаунт