Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 600
  • 12 066
  •   4
Отговори
# 5 880
Мини, колко са ти сладки всичките! Пу, пу. На последната снимка не ми е много ясно кое е предния край, кое задния Simple Smile. Рижавкото от новите бебета ли е? Явно е доста ящно. А Мисито си личи кое е, сладка мадамка, глезанка и любимка.

Поздрави и от нас. Мъжът ми купи машинка за подстригване и с голямата щерка издокараха горкото кученце като идиотче. Не беше с оглед спестяване, ами много трудно се резервират часове за кучешки фризьор.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:30 от Clotilde

# 5 881
Poni, от 10.08 т.г. вече сме с цяла банда. Таласъмът протестираше в началото, но вече си дружат тримата и играят.

Кло, благодаря! Той такава поза е заел Блеко, че трудно се различават предния и задния край. Joy От новите бебета е рижавия. Нормално ящен е. Най-много яде Мисито. Като прахосмукачка е. Първа си изяжда порцията и после отива да яде и от чуждите чинии. Joy Много са гушливи бебетата. Като тръгнем да си лягаме и веднага пристигат и те, да се позиционират на леглото. Блеко не обича да го пипат и да го гушкат, но и той идва да прегръща нечии крака. Снощи бяха много смешни. Блеко се опънал, а Роро го ползва за възглавница. Joy

# 5 882
Големи сладури са.

# 5 883
   Ами да си яде детето, явно си е фина мадамка и не й се отразява на талията. И моите са лакомии, но се налага да ги ограничаваме, защото бързо наддават и дебелеят. Под "ограничение" да се разбира, че ядат максимума храна за възрастта си, плюс баба и дядо ги черпят доста, като отидат на гости (съседи сме). Просто колкото и да се даде, все ще се изяде.

# 5 884
  • Пловдив
Май само аз имам постоянно пълна паница. Сериозно, Добитъка сам си решава кога и по колко. И не е дебел. Мъничко, около половин килограм, но той този половин килограм си го поддържа от 5 години и не качва повече. Паницата за храна е голяма паница, за куче, и е пълна с гранули винаги, на 2-3 дена допълвам. А иначе Прасето е на 8 години, не е малък.

# 5 885
  • Стара Загора
Рижка и Лъки

# 5 886
Янтра и моите бяха така,докато дойде Сакура.Тя много си обича хапването и след една ваканция,съседката я беше направила като наденица.Изглеждаше жалко-бенгал с малка глава и голям корем.После я вкарах във форма/като пак за стандарта излиза леко,ама здраве да е!/ и ги храня на порция.

Тази е,заради разликата в размера.Много ме кефи😊

# 5 887
А Сакура защо е с боди? Тя ли беше бегълката?

# 5 888
Тя.След бягството нещо и стана.С близане си оголи коремчето и задните крака.Не мога да я спра,затова е облечена.Да си ближе бодито

# 5 889
  • Варна
Тя.След бягството нещо и стана.С близане си оголи коремчето и задните крака.Не мога да я спра,затова е облечена.Да си ближе бодито
Миличката ❤

# 5 890
Девойките спят

# 5 891
Днес моята улична приятелка така тичаше да ме посрещне, че ми стана много мило. Изглежда се ориентират по звука на едно сребърно звънче, закачено на ключодържателя ми. Бях си извадила ключовете отдалече и по едно време я гледам как тича към мен. Бях й купила саламче и беше щастлива.

# 5 892
  • Под сянката на разлистените кактуси
Три седмици прекарах да се подмазвам и да се чудя как да угодя на тази рижава гад

Мъжката Туна коментира : "Абе, аз тебе те свалих по-бързо"  Joy Резултата беше, че ме хапеше по-нежно...Според мама била аристокотка и не се давала току-тъй. Айде моля ви се, понеже ние простолюдието не помним  как със сестра ми я довлякоха от мазето гладна, проскубана и с инфекция на очетата. Все на аристокрация налитам, само аз крепостна селянка и обслужващ персонал. Ама котки, к'во да ги праиш. Още помнят, че са били богове!

Моите безобразници са правили фасони и бели на котегледачите, докато ни е нямало, да покажат пълното си неодобрение

# 5 893
Вчера успях да направя на аристокрацията папарашка снимка в не особено достолепна поза.

Само след секунди, когато се усети, че го снимам...

# 5 894

Мяу- Какво виждат очите ми? Joy

Общи условия

Активация на акаунт