Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 974 044
  • 11 219
  •   2
Отговори
# 3 180
Да, спи на ръце, но понякога и в креватчето си, а нощем при нас в леглото. Син е на нашето куче, да, но не са заедно сега, защото бебето няма ваксини още. В събота ще е първата. Страх ме е да не се разболее преди да сложим всички ваксини.
Маца не е очарована, че я измести в леглото и му е сърдита. На нас явно също. Изхъска му на два пъти, ама той я гризна по опашката 😆

# 3 181
Боже каква прелест! Толкова е сладъъъък! Хем ти се иска да го нагмечаш  от гушкане, хем те спира тази бебешка  крехкост. Цункай му носето от мен Blue Heart

# 3 182
Веднага. И сега ми виси на ръката и си мъцка нещо на бебешки. Вече записвам часове на приятелките ми, да се изредят да дойдат да го видят Laughing

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 21:16 от Анонимен

# 3 183
Веднага. И сега ми виси на ръката и си мъцка нещо на бебешки. Вече записвам часове на приятелките ми, да се изредят да дойдат да го видят Laughing

Не е ли рисково, преди да му минат ваксините? Човек може да пренесе кучешки вирус (естествено без той да е заразен).

# 3 184
Ми... не знам. Като си измият ръцете пак ли е опасно. Събуват се... Thinking Все пак и ние излизаме.

# 3 185
Трябва да има идеална хигиена, където има обувки. Вие и да се събувате, кучешкиятч татко дали прелита през тази зона?

# 3 186
Кучешкият татко не живее тук. Той е в другия ни апартамент, там се гледат.

# 3 187
# 3 188
Нямам нито едното, но имам нужда от тази тема! Прекрасни са ви!

# 3 189
# 3 190
Когато се чудиш, този сега конкуренция ли ти е или какъв е?  😁

# 3 191
Милош, високомерен британец на 1,5г.

и със сърдит поглед Angry

# 3 192
  • Стара Загора
Рижка

# 3 193
Циркаджия Joy

# 3 194