Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 964 744
  • 11 127
  •   2
Отговори
# 11 115
Знам, че са отровни, то и черешите не са ок с тия костилки за кучета, ама те ги търкалят само. Кастиел така прави и ако намери котешка барабонка.

# 11 116
DreamingOfSummer, внимавай! Гроздето и стафидите са отровни за котките.

Онзи ден малката фурия беше намерила чери доматите. Joy Намерихме само няколко и то добре пробити от нокти и зъби. Другите гният някъде като откраднатата кайсия от месец юли. Simple Smile

Гроздето е много опасно и за кучета и котки. Нещо в семките имаше, не могат да го разграждат и води до бъбречна недостатъчност. Смъртоносно опасно е, не просто да се разстроят нещо коремчетата. Също и авокадото. Безопасен плод за кучета - ябълка. Котка едва ли ще я яде. От зеленчуците, давам чушка, краставица и тиквичка. Друго не смея. Домати също, но само зрели, без вътрешната част и по малко.

# 11 117
Ами зелето??
Киселото зеле го кара да вие като луд, докато не му дадем.
А, той по принцип, е много пестелив на приказки.

# 11 118
  • Бургас
И моята кучка обича кисело зеле.
Чак лиги точи.

# 11 119
# 11 120
У нас Кардю обичаше диня. Чак си крадеше корите, докато я режем. Сина обича кисело мляко, сирене....но иска да пробва всичко, което ние ядем.

# 11 121
Мойто куче пък не яде такива неща. Вирва си носа и толкова!
В Квебек има ястие, наречено poutine. Нарочно така го пиша, защото се произнася “путѝн”. Направили хората путѝн за кучета! Dry-freeze сладки картофи, бекон и чедър. Купих аз на госпожицата. Ами вирна нослето! Това диня да яде е абсурд! А бе принцеса ни е тя!

# 11 122
Мойто куче пък не яде такива неща. Вирва си носа и толкова!
В Квебек има ястие, наречено poutine. Нарочно така го пиша, защото се произнася “путѝн”. Направили хората путѝн за кучета! Dry-freeze сладки картофи, бекон и чедър. Купих аз на госпожицата. Ами вирна нослето! Това диня да яде е абсурд! А бе принцеса ни е тя!

Охо. Вие сте в Квебек?! Френският език ли е основен там?
И за да не е спам, ето едни .....момчета

# 11 123
Ние сме в Онтарио. Аз първо бях в Квебек (Монреал), но путѝн ядем всички. Канадско ястие се води. В Квебек има само един официален език и той е френски. New Brunswick е единствената официално двуезична провинция. Останалите сме с официален английски.

# 11 124
  • тук и там
Дадох на Мая маслина,никакъв интерес не прояви-нито за игра,нито за ядене.
Подозирам,че обича миризма на спарени чорапи обаче-ей сега се беше навряла в краката на малкото,което се прибра от спорт и цял ден е бил с маратонки..Rolling Eyes

# 11 125
  • Бургас
Аз имам наблюдения над една немска овчарка, която обожава грозде и котка, която яде краставица!

# 11 126
Аз имах котка, която обожаваше пъпеш. Ровеше в кофата да вади корите и го нагризеаше както е цял. Една от другите ни, пък, жушеше кьополу с чесън.... Ракия не пожела де. 

И да не е спам - един Лийко и той на почивка:

# 11 127
Дефилира

Позира

И накрая решава да опита нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт