Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 966 304
  • 11 139
  •   2
Отговори
# 11 130
  • София
Аз избягвам да спя с моята в една стая, защото се качва в леглото и търси босите ми крака, ако съм отвита, за да играе с тях и да ги пипа с лапите (и ноктите също). Понякога си се усамотява някъде и не ме закача. Даже съм се заключвала от нея, защото тя може да отваря врати, като скача на дръжката.

# 11 131
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Котките предимно спят. Нощно време им идва времето за лов Laughing. В темата "Любители на котки" могат да се открият и получат съвети как да им помогнем да спят поне малко с нашия ритъм. Мия е млада котка, така че известно време ще ви е трудничко с активността ѝ. Няма да я чувате, ако си затворите вратата и спите с тапи за уши. Peace

# 11 132
  • тук и там
Нашата драска по вратата,докато не я пуснем.Аз предпочитам да е отворена вратата,така обикаля спалните и поне не ни буди с драскане.Пробвала съм да не отварям,но не се отказва и на 20-та минута не ми издържат нервите и я пускам.Нашата си спи,не се закача,идва от време на време за галене,ляга върху дланта ми ,мърка-но аз съм свикнала и я усещам само в просъница.

# 11 133
Имам 2 котки и куче и не пускам никой в спалнята. Единствено оранжевия котарак имаше проблем с това,но ставах и го пръсках с вода (пулверизатор).

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 15:17 от Goldeva

# 11 134
# 11 135
  • Швейцария
Аз спя през деня, т.е. на нейния режим съм. Днес затворих вратата и ето, почна да мяука на умряло и ме събуди. Сега ще се мъча пак да заспя. С пулверизатор ще пробвам, дано се научи.

# 11 136
  • UK
Писала съм в една друга тема, преди много години, след като гледахме с ММ едно предаване, в което изследваха хора с проблеми със съня, той си въобрази че страда от сънна апнея. Монтира две камери на нощното шкафче, да види колко хърка, колко се върти и тн, понеже все се събужда изморен. На сутринта като гледам записа, се оказа, че на всеки час котката идва и го буди за да я гали без никой от нас да помни.

# 11 137
Мег и Кастиел спят при мен. Като Кастиел е заврян в мен или между двете възглавници, а тя си ляга на различни места. Не ме събуждат, но Мег понякога се заиграва сутрин, когато слънчеви лъчи минават между щорите.  Грейси събужда всички към 5 сутринта, за да яде. Даже да има сипана храна - пак събужда. Не се отучи с възрастта.

# 11 138
Не помня в съзнателния си живот да съм живяла със затворени врати в жилището....
Лийкото спи на дивана в съседната стая, Джуджо при нас в леглото. Първата година имаше малко бой по боси крака, ама вече порастна и си списпокойно. За съжаление нито единия, нито другия обичат да се гушкат в леглото.

# 11 139
Едно изкъпано момче да ви покажа. Никак не обича нито да е мокър, нито да го суша със сешоара, ама търпи милия ми.

Общи условия

Активация на акаунт