Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 001 763
  • 11 517
  •   4
Отговори
# 11 505
# 11 506
  • София
Много сериозен Балу!  😻
И изобщо не го виждам дебел.
Колко кг е?

# 11 507
Не знам колко кг е. Ще се пробвам да го претегля. Но партизанското му име  е ДеБелу Joy Бузи висят, шкембанцето е...мани-мани. Но той много се пази да не отслабне Stuck Out Tongue Winking Eye Само папа и хърка.

# 11 508
  • Бургас
Не е дебел. Има едър кокал. А Сина и татко му си приличат Simple Smile

# 11 509
Не е дебел. Има едър кокал. А Сина и татко му си приличат Simple Smile
Мм ти дължи почерпка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 11 510
Ех, този Балу, какъв поглед вади! Личи му, че е умен котак.
Сина много любвеобилен, пу-пу.
И у нас мъжът ми е обект на обожание, а мен ме толерират🙄

# 11 511
  • Бургас
Едър косъм исках да кажа, пуст телефон.
Приемам почерпка, особено в такава компания!

# 11 512
Кардю, Балу още е в ситуация на оцеляване - зарязан от предишни собственици, чиято правилна грижа за котето е под въпрос. Той още се бори за храна и сън (докато е в защитена среда). С времето ще осъзнае, че се намира в своя си дом, където няма да остава гладен и притесняван, и навярно ще се промени, ще стане по-умерен. Бузаците са от породата - носи гените на родител, расов екземпляр с широка, бузеста глава и по-масивно телосложение. Много различни са с аристократичния Сина и затова ти изглежда недобре. Хубаво коте е. Дано прояви и мил характер.

# 11 513
Сутринта Миси ме чакаше да се събудя, лежейки до мен. Като ме усети, че отворих очи, дойде да се настани върху мен. Сега трябва да ставам, обаче сърце не ми дава да я преместя.

# 11 514
Марсианец:

# 11 515
  • София
Кардю, Балу още е в ситуация на оцеляване - зарязан от предишни собственици, чиято правилна грижа за котето е под въпрос. Той още се бори за храна и сън (докато е в защитена среда). С времето ще осъзнае, че се намира в своя си дом, където няма да остава гладен и притесняван, и навярно ще се промени, ще стане по-умерен. Бузаците са от породата - носи гените на родител, расов екземпляр с широка, бузеста глава и по-масивно телосложение. Много различни са с аристократичния Сина и затова ти изглежда недобре. Хубаво коте е. Дано прояви и мил характер.
Хем е така, хем не съвсем. Wink Балу е едро коте, а Сина е дребосъче. Няма как да се наяждат с еднакво количество храна. Не случайно на опаковките пише за котка с тегло..., дажбата е... 😃 Не може да се сравнява количеството храна на нашия Рижко и на Преслава. А Кардю е свикнала на малки количества и всичко погълнато от едрия котарак, ѝ се вижда много. Само трябва някак да научи Балу да не избутва Сина от купичката му (аз не успявам). 😃 Другото е нормално.

# 11 516
  • тук и там
Марсианчето на мен много ми прилича на моята Мая,само дето е сиво.На колко е марсианчето?Ако не беше кастрирана,щях да искам да ви стане снаха Мая..

# 11 517
Кайсия, марсианчето е момиче - Марси. Със сестра й Буда са на четири години и са кастрирани.
Ето и другото извънземно, винаги в самолетен режим:

Общи условия

Активация на акаунт