Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 201
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Знаете ли момичета,
Писна ми в това предаване да задават въпроси ,които да превеждат значение на думите от ТУРСКИ.Направо тоя,който подготвя въпросите си служи само с речник на турските думи в българския език отпреди 140 години,защото ние сме се освободили преди 143 години и прародителите ни са  използвали подобни думи.Направо СРАМ!!!Това ли са знанията за Стани богат???
Срам, срам... Grinning
Аз знаенето на турцизмите го слагам в групата на общата култура, пък то срамно било, `начи.

# 391
Йоан и ми отне 3 секунди да го намеря.

# 392
синоптично - предвиждане - Йоан

# 393
Георги ми хареса, но пък ползва жокери на лесни въпроси.

# 394
  • София
Браво на тази дама! Отдавна не бях толкова ерудирана, знаеща и смела жена. Дано познае тук, аз не го знам.

# 395
  • Пловдив
Махам се. Издавате отговорите, а още не съм гледала предаването. До после! Sunglasses

# 396
Мисля логиката тук е много лесна. Трима от тях имат евангелия, един няма.

# 397
Подсказваааа 😀
Но пък ще видим по-горен въпрос!

Каква е тази жена, пропуснах?

ПП. Всички имат евангелия. И синоптичките нямат нищо общо 🙂
И аз тръгнах по тези 2 линии, но не било!

# 398
  • Велико Търново
Мисля логиката тук е много лесна. Трима от тях имат евангелия, един няма.
Кой няма?
Изобщо не е тази логиката.

Ей, как ѝ подсказва...
Проверих, не е стояща везна. Но тя пък е инат и си настоява на нейното.

# 399
Хануман е маймуна; и аз мислех че е везна, но е шпагат (проверих).

# 400
Харесва ми,, че не я закопа веднага, опита се да я разколебае, даде ѝ шанс да запази спечелените пари.
Жалко...

# 401
  • Велико Търново
А видяхте ли - тази жена е майка на Индира Касимова (участничка и в Сървайвър 4, и в Къртицата). Индира беше с нея в студиото.

# 402
Ех, доядя ме и за двата участника!

Ето такива участници харесвам. Без много приказки и без бомбастични визитки, играят добре. На повечето млади участници силата им отива в свирката 😉

# 403
.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:51 от Amber*

# 404
И на мен ми се искаше да стигнат по-надалеч. Такива играчи ми се гледат, знаещи и разсъждаващи, не разни смешници с напомпано его, чиято главна задача е да вдигат самочувствието на зрителите: “У, глей го тоя/тая колко е тъп/а, аз знам повече“ и евентуално да привличат желаещи за участие. Да играят ролята на мюрета.

Скрит текст:
Ако не знаете какво е мюре, не ходете в „Стани богат“. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт