Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Пореден слаб епизод. Поредната жена с много претенции и заслуги (за първи път я чувам) и много зле на стола.
Слави не очаквах, че ще каже, че нищо не е чувал относно отговорите, е поне и каза, че не са хамбургерите, ама тя изобщо разбра ли го или се направи на интересна?
Мъжът с лесни въпроси и си гърми жокерите, еми няма да стане така тази. Но все пак добра сума ще заработи.
Виктория Викторова,  усмихната е, имала депресия, направила си е някакъв бизнес с психотерапия, международна награда получила, защо да е зле на стола? Разсъждаваше, мъчеше се, на въпроса за "семинар" и "разсадник", много логически връзки измисли, когато не знае, си признава, например "чиле".
 Жокерът също не знаеше, накрая и каза, "Хамбургер- абсурд", но тя не го чу, а Билалов -  и той май не чу, или така му казаха да си трае.
Пандемията изкарва много психични проблеми и депресии, така, че бизнесът и ще се развива.

Пруси или Прусаци Simple Smile, а на мен ми се причу Билалов каза даже "простаците изчезнаха -50/50 Simple Smile)

# 376
Не знам защо, но не мога да го харесам Билалов. Хич не ми допадат смешките му. Откровено скучен ми е. Не знам дали съм единствената, която не харесва водещия Simple Smile

# 377
Пепина, не ти се е причуло. Билалов каза нещо от рода: Айдее, простаците ъъ прусаците си отидоха. Joy
Аз го харесвам Билалов, но в този сезон ми се струва сякаш по скован.
Иначе не мисля, че участниците са чак толкова зле. Е, има и някои дето наистина да се чудиш защо са там, но болшинството от тях не ме дразнят и не мисля, че заслужават толкова остра критика. Разбира се, всеки е в правото си да сподели това, което мисли и чувства и аз не оспорвам това, просто не споделям виждането, че участниците са мега зле. Признавам има и зле представящи се, не отричам, но като цяло сякаш повечето се представят прилично.
Хвърлете един поглед на Последния печели и тогава ще видите какво е да се представиш мега зле. Там нивото толкова е паднало, че ми се струва, че предаването няма да оцелее още дълго. То там и въпросите им са едни, леле мале. У дома вече ги наричаме "Мълчащите", защото те освен да се пулят и мълчат нищо друго не правят. А, да, и да дават фрапантно грешни отговори. На фона на тях, участниците в Стани богат са направо гении. Е, вярно, те имат и 4 предположения върху които да разсъждават, а ония не, но все пак.

# 378
Не ми е любимец, но  свикнах с него, понякога шегите му са от вида "добре, че е шегата, да си кажем истината." , работата му е да води шоуто, а не да играе роли, така, че се справя прилично.

# 379
И на мен ми се струва, че в Последният печели участниците се представят масово много, много зле. Има и трудни въпроси, не отричам, но те редовно се дънят на лесните.

# 380
искам да видя чуждестранни водещи на техните "стани богат" предавания, за да сравня има ли някой  водещ с по-печално излъчване?

# 381
И на мен Билалов вече не ми харесва, чак не мога да го позная. Миналия сезон се държеше много по-добре.
Сега едно явно подсказване на определени участници, едни дебелашки шеги, една надменност на моменти... Би трябвало да е еталон за вежливост и безпристрастност. И да не му е симпатичен даден участник, не трябва да го показва – актьор е, да му се не види...

# 382
Не мисля, че подсказва по собствено желание, все пак зад шоуто има и други хора. Вероятно знанията на участниците наистина са много под желаното ниво и имат определен брой участници за един епизод, ако не успеят да запълнят времето няма кой да дойде, трябва да направят шоуто за половин час.

# 383
  • София
Е, много ясно, че Иречек не ни обича, ама хич. Сетих се за него и братя Шкорпил, които обикаляйки страната да изследват старинни местности и обекти, всеки път, когато питат някой местен българин къде се намира еди коя си местност, получават следния отговор: "Ей го де е. На 5 метра е, ръка разстояние. Вече си стигнал, тук си, тръгни натам", от което следвало 6 часа лутане из дивото вървейки в грешната посока.
Сигурна съм, че е първият чужденец изпитал цялата ни бай Ганьовщина в пределите на вече свободна България Grinning

# 384
  • Mediterraneo
Отговорът на въпроса за Иречек изникна в съзнанието ми, но като "обори", все нещо свързано с животните, бях сигурна. Не знам откъде ми е запечатано това, но съм филолог и явно сме го учили някога Simple Smile

# 385
Според Билалов продължението на "за кокошка няма прошка", е "за всяко прасе си има Коледа". Не слушам чалга, но това е въпрос за 100 лева и той изгоря Wink

# 386
Той се "изгадори". Някаква аналогия направи, макар неудачна.

# 387
  • София
Този ми харесва как ги кове без много, много да се чуди и мае.
Верен отговор даде. Аз съм фен на калчото точно и това е така, звезда е над трикольора/флага.

# 388
Знаете ли момичета,
Писна ми в това предаване да задават въпроси ,които да превеждат значение на думите от ТУРСКИ.Направо тоя,който подготвя въпросите си служи само с речник на турските думи в българския език отпреди 140 години,защото ние сме се освободили преди 143 години и прародителите ни са  използвали подобни думи.Направо СРАМ!!!Това ли са знанията за Стани богат???

# 389
  • София
Упд, грешчица. Сега се сетих, че щитът е с формата на трикольора/знамето, грешен е. Ама така е когато се казва директно без да се мисли.
Звезда имат грандовете с над 10 титли и две звезди с 20 титли и т.н.

п.п. Браво на тази дама! Отдавна не бях толкова ерудирана, знаеща и смела жена.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 18:41 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт