Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм гледала операта веднъж (като студентка ходех от време на време на опера и музикален театър, иначе в Плевен нямаме), не помня подробности, но си спомням, че възприех Кармен като (с извинение) боклук. А участничката каза, че й се възхищава. Разни хора - разни идеали...

# 616
  • Велико Търново
Този въпрос за Рос и друг път са го задавали.
Да, още докато рекламираха предаването! Без думи Grinning
А защо мислите, че първо са записали рекламите, а много по-късно са записвали предаването? Просто рекламите си бяха откъси от самото предаване.

Гледам малко назад в момента, ама тая мадама тази сутрин имаше интервю при Сашо и Деси, как така нея са избрали не ми стана ясно.
Предаването е записано отдавна. Т.е. участието на въпросната жена е било известно на екипа. Двете предавания са в една телевизия. Нищо неясно не виждам в избора на гост...

Значи за Сара и приликата ѝ с Теодора не само на мен е просветнало. Точно по същия начин и аз - много познато, пък не мога да се сетя, докато в един момент...

# 617
Странна палитра от участници в последната седмица.

Професорът - гледайки го очаквах да проговори на руски, с тази ретро визия и осанка, типичен руснак от онези занимаващи се с паранормалните явления и Ванга  Simple Smile
Знаещ като цяло, но консервативен тип играч.

Учителят по история - сякаш не знаеше изобщо къде се намира, като случайно попаднал в предаването ми изглеждаше и неслучайно рано, рано отпадна.

Мл. Сержант Тонева - Доста по-добре от повечето дами в играта, но пък изненадващо лабилна най-вече на фона на професията й, нервак също така.
(Прилича ми малко на кметицата Иванчева Simple Smile

Адвокатчето - Умишлено го казвам така, нищо лично, но зад фасадата и изискания тон, някак си ми се стори прикрито-самодоволен тип, с тънка усмивка(при която очите не се "смеят").
Интелигентно момче като цяло, с добри разсъждения на някои въпроси, имаше потенциал за още 1-2 въпроса, но изглежда че не е човек който обича да рискува.

Организаторката събития - Странна птица, в никакъв случай не е глупава(не и толкова колкото изглеждаше), даже бих я взел за актриса в някой филм Simple Smile
Пациент с биполярно разстройство - такава роля бих й дал, страшно й отива.
Тембърът й на гласа, маниерите също допринасят.
Не знам какво точно организира, май че леко си пофантазира че е била едва ли не в епицентъра и част от организаторите на някои мега събития, но както и да е...
Няма да се учудя, ако всъщност е част от екип стюарди или кетъринга, в което няма нищо лошо де.
Просто грандоманщината и липсата на конкретизиращи обстоятелства около дейността й( като уж част от организаторите) ме навеждат на мисълта, че е човек от периферията, който отчаяно иска да се представи като човек от който зависи буквално провеждането на дадено събитие.

Писателят - Един от най-спокойните и приятни участници в последно време, но сякаш му липсваше повечко решителност.
Достойна игра като цяло.

Учителката по философия - От онзи тип играчи без особена обща култура, но с някакъв микс от късмет и интуиция успяващи да се промушат напред.
Такива са най-непредвидими и точно те нерядко отварят и по-високите въпроси.
Жокер тук, жокер там, и видиш стигнали до 5000 лв. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 01:44 от beremdua

# 618
  • I want it all and I want it now.
Сара си каза, че е  била част от охраната. Присьства на такива сьбития и останах с впечатлението, че това е била предишната и работа. Беше тази сутрин в бтв при Сашко.

# 619
Последната дама беше с изкуствен крак. Разказаха ли в началото за историята, че от превъртане на реклами, не чух представянето й.

# 620
  • София
Яд ме е, че мъжът изгоря с този тъп атриум.
Тази жена играе много добре и не е изразходвала все още жокери. И тя е от рисковите играч, които са много по-интересни от стандартните, дето идват да приберат 1500-2000 лв.

# 621
Александър Шпатов, Амер. колеж, адвокат, писател
Скрит текст:
Въпроси:

Скрит текст:
1. Когато някой работи против собствените си интереси казваме, че:  реже клона,на който седи;  кабела, с който се грее; черпака, с който бърка в  меда; нокътя, с който си бърка в носа
 2. Кое от следните се измерва в литри на кв.м.? - падналите валежи, разходът на гориво, вместимостта на пералнята, алкохолът в кръвта
 3. Класическият костюм на кого включва чифт огромни обувки - на клоуна, на моряка, на футнолиста, на търговския пътник
 4. Кое е понятие в бояджийството и представлява нанасяне на боя два слоя един върху друг - две очи, две уши, две ръце, два крака
 5. Кои от животните не се срещат в Исландия  - коне, полярни лисици, овчарски кучета, комари
 6. Какъв е по професия героят Рос Гелар в сериала "Приятели" - брокер, гинеколог, готвач, палеонтолог
 7. Отборът на коя страна е първият световен шампион по футбол за жени - САЩ, Германия, Бразилия. Китай
 8. Кой от изброените продукти е известен као дървесен спирт? -метилов алкохол, дървени въглища, етилов алкохол, каменни въглища
 9. Какъв е по произход Олд Шетърхенд, приятелят на Винету от Карл Май? - американец, мексиканец, германец, индианец
 10. Какво има в цетъра на главната сграда на "Пиксар", проектирана с участието на Стив Джобс - офис с 360 гр. гледка,футболно игрище,  компютър от 1976, атриум
---------------
Пак извадиха от банката с въпроси, специално подбрани за този човек! Футбол за жени, сам каза съученичките му как играли футбол, въпрос от литературата- Винету,  олекотен химически въпрос с такива отговори, сякаш само два отговора имаше ( 2 течности и 2 въглища, както сам участникът забеляза). И накрая пак 'американски' въпрос.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 18:21 от Pepina_n3

# 622
  • Велико Търново
Аз не разбирам тези опити за (уж) анализи, които постоянно внушават, че всички въпроси са подбрани специално за участниците. Каква им е целта? В крайна сметка никой от тези участници не е стигнал кой знае колко напред, независимо от едва ли не "специалното" отношение. Отделно, че също не виждам смисъл в цитирането на всички въпроси. Или поне може да е в скрит текст.

Утре в "Търси се" по bTV - Михаил Билалов.

# 623
На мен са ми интересни някои от въпросите - така си ги припомням. Например този с дървесния спирт - прекалено лесен! Или за лемура - лемурите са маймунки, няма нужда от специална обща култура, за да се знае това?! Такъв въпрос за мен е от онези до 500 лева.
При този въпрос ме впечатли не само трудността му, но и разсъжденията на участничката, която просветли всички зрители с факта, че лемур и л'амур нямат нищо общо.

# 624
Харесвам Мишо Билалов повече от Ники Кънчев. Не знам спомняте ли си Ники какви глупости дрънкаше, пуснете нещо в тубата, има много - някакви нескопосани опити за свалки, понякога поставяше участниците в много неловко положение, знеше много в някой области, обаче, горчив вкус остава.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 21:03 от GlowFlow

# 625
  • Русе
Кармен не знам каква е по народност,но нейният Хосе е арабин,(мавър) и веднага включих на тютюн. Laughing Не знам защо...
И пак въпрос "убиец"! Този за Олд Шетърхенд. Ако някой не е чел романа,няма да може с помощта на логиката да отговори...

Да не бъркате Дон Хосе с Отело, който е мавър? Кармен, както и Дон Хосе са испанци, действието се развива в южна Испания. Има тореадор, бой с бикове - всичко е съвсем испанско. Впрочем, Кармен е циганка, испанска циганка.

# 626
  • Sofia
Билалов в “Търси се” в момента

# 627
На този въпрос само два от отговорите са възможни, защото само две от реките са в Африка.

# 628
  • Пловдив
Много лесен въорос. Знам отговора, защото знам къде са тези водпоади. Йессс

# 629
Тази жена като че ли я подмениха. Миналия път стегната и точна, сега...
О, нееее...

И децата знаят, че Виктория е в Африка. Но дори да се обърка и да забрави, то Мисисипи е плавателна река, какъв водопад?

Общи условия

Активация на акаунт