Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Билалов пак подсказва!!!

Е, честно ли! 6-и въпрос за Рос Гелар го имаше в рекламата на предаването преди да започне. Можеше поне да бъде за 5-и въпрос.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 18:17 от T.Valcheva

# 601
  • София
Този въпрос за Рос и друг път са го задавали.

# 602
Шивачка не е същото като да работи в шивашка фабрика, каквито едва ли е имало през 19 век.  Въпросът беше в каква фабрика работи.

# 603
Този въпрос за Рос и друг път са го задавали.
Да, още докато рекламираха предаването! Без думи Grinning

# 604
Гледам малко назад в момента, ама тая мадама тази сутрин имаше интервю при Сашо и Деси, как така нея са избрали не ми стана ясно.

# 605
Гледам малко назад в момента, ама тая мадама тази сутрин имаше интервю при Сашо и Деси, как така нея са избрали не ми стана ясно.

Тази, която играе в момента ли?

# 606
# 607
Последната участничка май добре ще се представи, но е скучен участник. Стресната от камери и зрители ли е, притеснена да не се изложи, поначало си е стегната.

Днес най-много ми хареса мъжът! За съжаление атриумът на Джобс му пресече играта.

# 608
Скрит текст:
Тази, която играе в момента ли?
[/quote]

Сара Някояси, от вчерашното предаване, предположих, че стига по-далече.

# 609
Тази Сара седя и се чудя на кого ми напомня и ми просветна - на Теодора от Фермата. Същият тембър, пренасяне, философстване...

# 610
  • София

Стани богат - 21.01.2022

директен линк

# 611
Кармен не знам каква е по народност,но нейният Хосе е арабин,(мавър) и веднага включих на тютюн. Laughing Не знам защо...
И пак въпрос "убиец"! Този за Олд Шетърхенд. Ако някой не е чел романа,няма да може с помощта на логиката да отговори...

# 612
Като малка обожавах Карл Май. Така че въпросът за мен беше елементарен. А за Кармен бе беше яд, защото не бях сигурна, въпреки че съм гледала операта. Когато знаеш отговора, винаги може да се намери логика.

# 613
  • Варна/Амстердам
Тази Сара седя и се чудя на кого ми напомня и ми просветна - на Теодора от Фермата. Същият тембър, пренасяне, философстване...
Тооочно в десетката! И аз си го помислих! 😀

# 614
Кармен не знам каква е по народност,но нейният Хосе е арабин,(мавър) и веднага включих на тютюн. Laughing Не знам защо...
И пак въпрос "убиец"! Този за Олд Шетърхенд. Ако някой не е чел романа,няма да може с помощта на логиката да отговори...

Камен е циганка. Хосе е сержант, а Ескамилио-тореадор. Никой от тях не е мавър. Мавър е Отело.

Общи условия

Активация на акаунт