Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 39 866
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Съвсем леки болки в кръста и малко като менструални. Ехографът беше същия, защото прегледът беше в същия кабинет Sad Не съм запозната....по принцип възможно ли е в начлото да има, а после някак си да се резорбира и да го няма? Извинявам се, ако звучи глупав въпроса ми, но наистина не знам

Значи е до опитността и вниманието на лекаря.
Остани спокойна и си отиди на преглед на някой от 2-та следващата седмица.
Ясно е, че си разтревожена, но симптомите, които описваш са напълно нормални щом лекото зацапване е спряло.

# 166
Не се тревожи Pan Pan, всичко ще е наред!
Петък си отиди при твоя лекар, а за другата седмица ще прецениш дали да посетиш и другия лекар.

Аз съм в подобна дилема. Имам лекарка, при която ми е сантиментално и искам да ходя и и вярвам, но се доверявам и на друг специалист отскоро, защото повече ме праща на изследвания и подобни..

Иии не знам може ли двама АГ да ми водят бременността, без да знаят едни за други ест.. просто да чувам две мнения, да съм сигурна, че всичко е наред, поне в началото..

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 19:20 от La Sonrisa

# 167
Момичета аз пък имам друг казус😐днес трябваше да ми бъде първия преглед за установяване на бременността, но беше отменен, защото лекарката не се чувства добре и има съмнение за ковид. Презаписаха ми час за четвъртък пак при нея и ако не е ковид ще ходя при нея, но ако е ми каза, че ще ме прегледа следващта седмица след карантината й. Притеснявам се, че ако е ковид и реша да ме прегледа чак следващата седмица ще стане вече много късно. Сега съм в 6+4, а следващата седмица ще бъда вече почти в 8 седмица. Притеснявам се дали всичко в наред, дали е в матката туй чудо….но пък се успокоявам, защото се чувствам добре, нямам зацапвания или някакви болки….чудя се какво да правя

# 168
  • София
Immy защо не си запишеш час при друг лекар и направиш една консултация. 8-ата седмица не е късно, но ако се притеснявай, отиди при друг.

pan pan опитай да мислиш за друго, знам че е трудно, но притеснението няма да помогне. Отиди си при своя лекар и чуй какво ще ти каже

# 169
Благодаря ви за подкрепата, момичета Blue Heart Страхотни сте Simple Smile

# 170
Момичета,днес си направих кръвен тест и резултата е 881.89 MIu/ml. Нямам никакви симптоми освен болка в гърдите и понякога ме болят яйчниците.😄 Относно цистита ,преди време съм пила Цистон на Хималая - билково лекарство е и много помага наистина.

Може да попиташ дали е ОК и при бременност и да продължиш с него.
Имах проблеми с бъбреците преди време и ми подейства доста добре.
Кога си на преглед? С този резултат от ЧГХ до 2 дни вече ще може да се види сакче и ще може да потърсиш становище за цистита.
Прегледа ми е утре 🌻😄 нямам търпение. Първа бременост ще ми е ☺️

# 171
Момичета, как се справяте с общото неразположение и работата? Постоянно ми се спи, не мога да се концентрирам, гади ни се, постоянно ми е студено и тази лека температура на началната бременност е ужасна.

Pan, стискам палци!

# 172
Immy , и аз бих отишла при друг лекар, поне за да знам, че си е в матката.
pan_pan, не се тревожи. Слагай си утрогестана и бъди спокойна. И аз вчера имах леко жълто зацапване, но мисля, че е от преумора, защото цял ден търчах по задачи. Днес нямам и се успокоих, слагам и аз утрогестан ь2 вечер.
Joyforall, и аз имах умора и постоянно ми беше студено. От скоро съм малко по-свежа. АГ ми каза, че мога да си пия кафе и я послушах, че иначе положението беше трагично. Grin Иначе нямам други симптоми, не ми се гади, само гърдите ме болят. Гледай позитивно на нещата. Yum

# 173
И аз съм така, уморена съм, спи ми се, гади ми се (не повръщам).. гледам да хапвам по-малко.. въпреки че нямам грам апетит и не ми се яде..
Положително мислене и чета тук подкрепата ви и това е засега ☺

# 174
Immy , и аз бих отишла при друг лекар, поне за да знам, че си е в матката.
pan_pan, не се тревожи. Слагай си утрогестана и бъди спокойна. И аз вчера имах леко жълто зацапване, но мисля, че е от преумора, защото цял ден търчах по задачи. Днес нямам и се успокоих, слагам и аз утрогестан ь2 вечер.
Joyforall, и аз имах умора и постоянно ми беше студено. От скоро съм малко по-свежа. АГ ми каза, че мога да си пия кафе и я послушах, че иначе положението беше трагично. Grin Иначе нямам други симптоми, не ми се гади, само гърдите ме болят. Гледай позитивно на нещата. Yum
Pan pan трудно е наистина да не го мислиш, но се старай! При мен също има болки, които папаверина и но шпато успокояват, което успокоява и мен защото предния път не ми действаха, затова сега се навивам, че е от нормалните зацапвания.

# 175
  • София
Момичета, разбирам ви. Аз съм като парцал и грам не мога да се концентрирам. Надявам се да се поправят нещата, че не знам как ще работя

# 176
Много се надявам да отшумят, но съдейки по предходните ми бременности, ще ме държи поне до 11 ГС...Само да стигна до тогава.

# 177
Тихичко здравейте и от мен Simple Smile)
Съвсем пресен положителен тест. Симптоми от доста време, първо изключително чувствителни гърди, после придърпване и киселини. Сметнато по първи ден на последния цикъл трябва да съм с термин 20.09, но понеже знам кой ден точно е станало би трябвало да е 24.09.( фингърс крос всичко да е наред). Не живея в България и надали ще видя скоро лекар. Ще звънна тези дни да ги уведомя, но обикновено до 12г.с. Нищо не се случва. Втора бременност ми е. Имам момиченце, което скоро ще навърши четири.( с нея преносих две седмици и се роди в 42г.с.)
Успех, мили момичета ❤

# 178
Glitter_and_Gold, добре дошла!

Момичета, мислите ли да си правите пренатест? Насочили ли сте се към някой конкретен? Аз обмислям да си направя, като се има предвид предишния ми аборт.

# 179
Joyforall може ли малко повече инфо за този тест? Колко струва и какво представлява?

Общи условия

Активация на акаунт