Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 429
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Ще видим каквоще каже доктора в четвъртък. Аз съм с ужасно гадене, момичета. Направо не знам какво да правя. Ежечасно, освен сутрин. Само тогава мога да хапна с апетит. През другото време е отвратително.
Аз също... много ми се гади, но не мога да повърна 🤷‍♀️ постоянно по цял ден.. а съм гладна, но не мога нещо да хапна.. яж лимон, цитруси, плодове, киви.. поне на мен ми помагат да не е чак толкова зле😁 а иначе за лекарства не знам.. мисля ако не мине да звънна на АГ..  но ние нали сме в ранна и незнам дали може

# 271
Знам, че има разни капки, които са хомеопатия. Също едни хапчета - антиметил. Ще се консултирам с АГ.

# 272
Здравейте на всички и от мен! 🥰
С удоволствие се включвам към бременните мами, с термин септември, тъй като, живот и здраве и аз трябва да родя своето второ детенце тогава!
Нашето бебче съвсем планувано си го направихме на 01.01.2022 🙈🤣, на шега или не, явно стана от раз.  Уте съм на преглед, та със сигурност ще разберем термин и в коя точно гс съм, но според приложението съм 5с4д, с термин 22.09.2022г.
Стискам палци всичко да е наред и се връщам да ви дочета. 🥰

# 273
Добре дошла, Амалинка Simple Smile Успешно и леко да ти е до края. Утре да се отчетеш как е минал прегледа Wink

# 274
Момичета, за първия преглед с направление ли отидохте? Аз и двата пъти така направих, но след злополучната втора бременност, все още не ми се иска да информирам личния лекар. Утре смятам да отида на платен първи преглед, пък ако са добре нещата, тогава вече ще търся направление.

# 275
Аз бях на частно предните два пъти. Утре съм пак на преглед (в 8 г.с съм) и ми казаха да нося направление, защото ще ми пуснат изследвания и др.

# 276
И аз си платих. В четвъртък съм на втори преглед.
Момичетата, които се следите в София, някой записал за са БХС при д-р Сигридов? Аз исках да отида за ембрионална морфология, но се оказа, че вече записват за втората половина на февруари.

# 277
Аз мисля да информирам утре личната и да видим какво ще ми каже.

# 278
Тихо, плахо и с много страх се присъединявам и аз към вас. Досега имам 3 загуби, едната в доста късна седмица... Днес видях много бледа черта, утре ще повторя теста. Нашето бебче също го правихме на 1. 1. Като термин ми го дава 25 Септември. За мое нещастие от днес съм болна - хрема, гърло, температура... Доста ме е страх как ще се развият нещата . С тромбофилия съм. Започнах си терапията. Още не мога да се зарадвам . Стискайте палци. Много го искам това бебче! Успех на всички!

# 279
Тихо, плахо и с много страх се присъединявам и аз към вас. Досега имам 3 загуби, едната в доста късна седмица... Днес видях много бледа черта, утре ще повторя теста. Нашето бебче също го правихме на 1. 1. Като термин ми го дава 25 Септември. За мое нещастие от днес съм болна - хрема, гърло, температура... Доста ме е страх как ще се развият нещата . С тромбофилия съм. Започнах си терапията. Още не мога да се зарадвам . Стискайте палци. Много го искам това бебче! Успех на всички!
Успех, желая ти всичко да се развие както трябва!🥰 както и на всички бъдещи мами!

# 280
Стискам палци всичко да е наред!

# 281
dimi1987, дано този път вече всичко е наред! Щом знаеш за тромбофилията, надяваме се този път нещата да завършат благополучно.
Аз преди малко бях на преглед. Такава малка точка... Това нещо ако стане човек ще е голяма работа Grinning. Изписаха ми витамини и утрогестан. При евентуална болка - спазмалгон. Този утрогестан сутрин трябва да го приемам през устата. Някой от вас приема ли го така и как му влияе?
След 2 седмици пак съм на преглед.

# 282
Много жени приемат утрогестан-за какво го пиете?

# 283
Това е синтетичен прогестерон. Изписват го като превантивна мярка срещу спонтанен аборт при случаи на предишен такъв или при съмнения за недостатъчното производство на този хормон.

# 284
Утрогестана е прогестерон.Аз го слагам вагинално 2х2. Недостика му по време на бременност води до аборт.

Общи условия

Активация на акаунт