Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 441
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Милла, и аз нямам никакви симптоми. Не ми се гади, не ми е лошо. Само вечер ми е много изморено, студено ми е и ми се спи.

Parusheva, да. На последния преглед във вторник бях при друга докторка, която не видя жълтъчно мехурче. Сега на 25.01 във вторник съм при моя си доктор и ако и той не го види е ясна работата. Каквото е писано да стане, това е. Притеснявам се, но знам, че се случват такива неща и просто искам да знам вече.

# 256
Момичета, а всички винаги ли ви гледат с вагинален ехограф? Има ли такива, които са гледани само с коремен? Тези, които разказвате, че сте чули сърчице, с вагиналния ехограф ли става това? Извинете ме за невежеството Relieved

# 257
Да, само с вагинален. Коремен на този ранен етап не върши работа.

# 258
Мисля, че за нас още е рано за коремен ехограф, защото всички сме в малки седмици. И мен ме гледаха с вагинален, защото лекарката огледа и яйчниците и ми каза от кой яйчник е започнало оплождането.

# 259
Pan_pan стискам палци всичко да е наред и при теб и да ти олекне!
Мен в 5-та седм ме гледаха с вагиналане. Вчера бях с коремен. Явно зависи и от апаратурата, не само от седмиците.

# 260
Момичета, не се ръководете изцяло дали имате /нямате симптоми, то зависи от много фактори..
Аз до преди дни имах гадене, болки в корема, тотална липса на апетит..сега ми понамаляват тези симптоми, чувствам се по-добре. Онзи ден бях на лекар и всичко бе наред!
Така че горе главите и положително мислене!
Почивайте си, не се натоварвайте с много неща.

# 261
Мен ме гледаха с коремен и аз съм в 5та седмица. Обаче не ми казаха термин.. При мен е много мъничко, незнам дали е нормално, но не ми изписа нищо освен витаминки и стремирар за хремата, която имам. Може би понеже имам раничка и заради това на коремен само🤷‍♀️

# 262
Момичета, появи ми се някакво жълто течение. На микробиологията декември ми излезе кандида, която борих с лактобацили, но още не съм пускала контрола. Мислите ли, че може да е от това? В четвъртък съм да преглед и се чудя какво да правя.

# 263
Мен в 5та сед и 3 дни ме гледаха с коремен и док успя да види много ясно плодния сак и жълтъчното мехурче. Сега на 25ти ми е втория преглед, вече ще съм 7ма сед и 4 дни и май пак така ще ме гледа

# 264
Момичета, появи ми се някакво жълто течение. На микробиологията декември ми излезе кандида, която борих с лактобацили, но още не съм пускала контрола. Мислите ли, че може да е от това? В четвъртък съм да преглед и се чудя какво да правя.

А нещо сърби ли, боли те?
По принцип знам, че бременните имат течения, но не знам кога се появяват.

# 265
Не, нямам никакви други симптоми, само това жълто течение.

# 266
Не, нямам никакви други симптоми, само това жълто течение.
здравей, и аз имам. Имах кандида и миналия месец се оттървах! Обаче и аз имам течение заради раничка.. сега в момента съм се постоянно на ежедневни превръзки..  ако усещаш дразнене и сърбеж, питай АГ си дали можеш да ползваш клотримазол крем, честно казано незнам дали може по време на бременност, но на мен много ми помогна 🙂

# 267
Криси, как лекува кандидата? Само с лактобацили ли? Аз не съм слагала противогъбично.

# 268
Криси, как лекува кандидата? Само с лактобацили ли? Аз не съм слагала противогъбично.
мила да ти кажа не помня точно името на лекарствата, но бяха антибиотици.. тогава не бях бременна 😇 знам, че и партньора пи с мен.. но един съвет от мене, бяха ми изписали Флажил, но ми влияеше доста зле.. изприщих се, много е силен и съм чела, че и други жени се оплакват.

# 269
Ще видим каквоще каже доктора в четвъртък. Аз съм с ужасно гадене, момичета. Направо не знам какво да правя. Ежечасно, освен сутрин. Само тогава мога да хапна с апетит. През другото време е отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт