Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Ами, че нямам никакви симптоми вече и ми излезе пъпка. Отгоре на всичко сънувах, че ми идва, пък и покрай другите момичета. Дано да е плод на страх и тревожност и да от отминава и всичко да е наред.
Толкова сте мили в групата не ща да ви оставям 🥺

# 241
Parusheva, не се настройвай предварително, може тестът да е бил кофти. Честно казано, колкото и жестоко да звучи, ако има да става нещо, предпочитам да е сега. Моят аборт в 16 седмица беше едно от най-мъчителните неща, с които трябваше да се справя..Очакването след такова нещо е като..да чакаш пак края.

Стискам палци всичко да е наред.

# 242
Парушева, то и аз вече нямам болките, които имах миналата седмица, не ми се спи, не се изморявам, нямам и много други симптоми. По нищо не усещам да съм бременна, освен по нервността, но тя май е заради цигарите. Голяма мъка ми е!
А… и 3 пъпки ми излезнаха все около устните 😀

За днес в 17:30 ли ти е часа?
Много силно стискам палци!

# 243
И аз съм пъпчасала, погрознявам прогресивно Grinning. Може да е момиче Simple Smile)

# 244
Parusheva, стискам палци, момиче!
Психиката ни понякога върши доста "гадости" с нас.
Никакви лоши помисли повече!

Надявам се да ни зарадваш по-късно! Hug

# 245
Ююхуууу! Ще ме търпите още момичета!! Чухме сърчицето. Всичко е супер!! Направо изпрках. Как допуснах такова нещо не знам. Винаги гледам позитивно на нещата! Този път какво ми стана-не знам! Даже снощи сънувах, че ми идва и сутринта станах полудяла. Така ми олекна. Най-добре изхарчените 50 лв. Поплаках си от щастие!
Няма отървия от мен! Много, много благодаря за подкрепата и надеждите! Бшагодарение на Вас почти изкарах до прегледа. Еее вредих се по-рано, ама пак психически потушихте лудостта. Даже казах и на децата, че ще си имат братче/сестриче. Извинявам се, че ви занимавам с моите драми. Ще намеря начин да съм по-уравновесена занапред.
За тези от вас, които с в моето положение. Бъдете спокойни! Има надежда!!!

# 246
Миличката… много се радвам 🧡
Въпреки, че аз си знаех де 😀
Относно драмите - нека да се занимаваме, нека да си споделяме, нека да се оплакваме и хвалим, тук сме за това, да се подкрепяме една друга 😊

# 247
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз плахо влизам в темата, но ви чета още от 4та страница, знам и за фейсбук групата, но още не съм се престрашила за там хах.

Много съжалявам за загубите, за които научих, знам какво е, минах през същото нещо преди две-три години, бъдете силни Heart

Аз разбрах в началото на януари, напълно неочаквано, но реших, че е нашето коледно чудо, според амбулаторния лист, има сърдечна дейност, но не ми пусна да чуем сърчице, след седмица съм пак на преглед.

Имам гадене, но не и повръщане, чувствителни гърди и това са симптомите до момента.

# 248
Parusheva много се радвам че всичко е наред и си се успокоила. Simple Smile Излишни тревоги, дано е за последно и само да се наслаждаваш на бременността до края. Simple Smile

# 249
Parusheva, ма как се радвам значи Heart

# 250
Браво! Всичко е наред, Parusheva! 🤗

# 251
Parusheva толкова се радвам!
Разбирам те защото и аз бях изперкала до преди прегледа. Психиката е страшно нещо! Така че кураж и позитивни мисли!

PetyaH добре дошла! Blush

# 252
Браво Parusheva и малко повече кураж имай в себе си!

# 253
Абе и аз това си викам-да съм спокойна! Ама явно много се натрупа…. и тоя сън дето ми идва, направо се събудих в шок. В един филм казаха много правилно “страхът измества разума”. Благодаря за подкрепата, момичета!
pan_pan ти също имаше такива притеснения,нали?? Или ае бъркам?? Ако е така стискам паци! Всичко ще е наред!

# 254
Здравейте, момичета!🙂 Аз преди 3 дни бях на първия преглед и за момента всичко е наред, даже успяйме да чуем сърчице❤ В момента съм в 6 г.с и 5 дни. Странното е, че нямам никакви симптоми освен честото ходене до тоалетна и от време на време болките ниско долу, но рядко. Колкото и да е странно, чак ми се иска да ми се догади...малко ме плаши това, че почти нямам симптоми. Силно се надявам всичко да е наред! Успех на всички!🙂

Общи условия

Активация на акаунт