Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Ох, момичета и аз май ще напускам групата. Вече нямам никакъв си пром. Направих си пиклив тест и е блед, като се има в предвид, че трябва да в доста наситен. Супер ми е криво. Успех желая на всички и да няма други напуснали и да си гушнете малкото щастие на финала 🙏🏼

# 226
Parusheva, Стискам палци все пак да се изненадаш от добри новини на прегледа утре. И аз нямам симптоми, моят ден на истината е вторник.

Darling, на мен също не ми става лошо. Но и с първата ми бременност не ми ставаше. Май е индивидуално.

# 227
Парушева, Нее! Не те пускам! Може теста просто да е бил сбъркан 🙏
Утре втори преглед ли ти е? Чакаме те да пишеш с хубави новини!!!

# 228
Добре дошли на новите момичета, тихичко честито и да си останем всички тук до финал!

Yellow girl, Glitter and gold, безкрайно много съжалявам! Не очаквах, че ще се наложи някой да напуска групата ни. Бъдете силни, смело напред, следващите месеци са вашите!

Аз утре съм на втори преглед да проверим какво ще се види, тъй като миналият петък само сакчето видяхме, което беше 7мм. Надявам се всичко да е наред и да се види ембрионче и сърчице. Дано да не е пак рано, защото утре ще съм в 6+1.
Иначе докато не чуя сърчице някак няма да се успокоя и няма да повярвам, че съм бременна, още ми е странно 😀
Все още не е започнало да ми става лошо. Изобщо ще започва ли? При вас така ли е? И болките ми вече почти ги няма, рядко вечер като си легна имам някакъв дискомфорт, нооо голямо безсъние ме измъчва… заспивам рано, будя се по няколко пъти, въртя се по цяла нощ, много неспокоен сън и като за финал в 5:30 сутрин искам вече да ставам 🤷♀😀
Олелееле абсолютно същата съм почти няма спане , заспивам рано после доста се въртя и 5-5:30 на линия 😂

# 229
Ирен, от сега започваме да влизаме в ритъма на безсънните нощи и ранното ставане 😂

# 230
Добре дошли на новите момичета, тихичко честито и да си останем всички тук до финал!

Yellow girl, Glitter and gold, безкрайно много съжалявам! Не очаквах, че ще се наложи някой да напуска групата ни. Бъдете силни, смело напред, следващите месеци са вашите!

Аз утре съм на втори преглед да проверим какво ще се види, тъй като миналият петък само сакчето видяхме, което беше 7мм. Надявам се всичко да е наред и да се види ембрионче и сърчице. Дано да не е пак рано, защото утре ще съм в 6+1.
Иначе докато не чуя сърчице някак няма да се успокоя и няма да повярвам, че съм бременна, още ми е странно 😀
Все още не е започнало да ми става лошо. Изобщо ще започва ли? При вас така ли е? И болките ми вече почти ги няма, рядко вечер като си легна имам някакъв дискомфорт, нооо голямо безсъние ме измъчва… заспивам рано, будя се по няколко пъти, въртя се по цяла нощ, много неспокоен сън и като за финал в 5:30 сутрин искам вече да ставам 🤷♀😀

И аз съм на това мнение. Въпреки че имам положителен тест и бледи симптоми, днес съм на преглед и докато не видя, че всичко е наред не мога да повярвам, че съм бременна и затова дори не се и радвам. Не се и страхувам вече-някак ми е монотонно, защото ме е страх, да не урочасам нещата.
Мойте симптоми са много болезнени гърди, често ставане през нощта до тоялетната и лвко неразположение в стомаха като облека някои тесни дънки. Надявам се всичко да е наред, защото не повеъщам и не ми става лошо
Parusheva моля те не се отказвай и не си навивай на пръстта, че нещо не е наред.Защо мислиш, че има някакъв проблем? Нали утре си на преглед?

# 231
Ми на преглед съм-да. Симптомите ми постепенно изчезват. Теста ми е с бледа черта, вече трябва да си е бая наситена, а такива надежди имах този път всичко да е наред!!!

# 232
Parusheva стискам палци и дано всичко е наред. Тестовете са с различни реактиви ипонякога знам,че не се оцветяват много.

Аз днес сутринта ходих да си пусна ТСХ + фт4 и реших,че така и така ще ме дупчат да взема да пусна още едно ЧХГ. Зарекох се да ми е последно и да се спра с тестовете.
Относно симптомите- гърдите ми са леко болезнени и то от ден и ми се гади след всяко хранене и с все ден все повече. Засега е търпимо и по някак странен начин ме радва, защото ми напомня за бременността. Освен това ми се спи ужасно много денонощно и това ми тежи най-много. Следобед на работа направо ми клюма  главата...
Иначе и аз още не мога са повярвам,че съм бременна и ме е страх много, което е нормално предполагам:)

# 233
Към момичетата, които вече нямат симптоми.. не се отчайвайте, понякога има дребен детайл, който попречва да се случат нещата благополучно. Аз от септември 2021 все правех химически аборти, не се имплантираше и ми идваше с няколко дни закъснение. През декември 3 пъти отидох при АГто да ми проследи цикъла и хормоните, като дори тя ми каза, че ако сега са ок, трябва 6 месеца да останат така стабилни, за да се случи забременяването. Всичко влияе и има значение, при мен по принцип в ендокринологията ме натискат да поддържам тсх 0.18, за да нямам нови метастази, но на своя глава го вдигнах до 2.7, за да забременея, иначе не ставаше. Друг проблем, който явно имах, за дето не се имплантираше правилно беше нещо с кръвта, АГто каза, че ако организма възприема яйцеклетката за съсирек го изхвърля директно. Пия хапчета и минах и без генетичен тест, свързан с тази болест. Разучете себе си, естествено и е важно доктора да обърне внимание. Аз ходих при 3 други доктори, които казаха да продължавам да опитвам, което беше нелепо на фона на моите хиляда диагнози, за мен беше ясно, че има проблем.
Единственото успокоение, в което наистина вярвам, е че природата си знае работата и щом нещо в системата не е ок, по-добре да се опита отново, знаете колко по-страшни сценарии има.. Стискам палци при всяка от вас да има положително развитие съвсем скоро и не спирайте да вярвате в мечтата си!

# 234
  • София
Здравейте, момичета,

С голяма радост се записвам и аз. Цикълът ми е редовен и първият тест за бременност направих на 2ят ден закъснение и се появи 2ра бледа чертичка. На 5ят ден закъснение си направих и втори тест за бременност, където 2та черта вече беше наситена и смело си записах час за преглед, за да проверя дали всичко е наред. Вчера бях на първия ми преглед - в последния ми ден от 5 г.с. доколкото разбирам, от днес влизам в 6та. На прегледа се потвърди, че за момента всичко е наред и сакчето се видя. След 2 седмици пак съм на преглед и се надявам тогава да чуя сърчицето. Още не ми е казан термин, но доколкото виждам по калкулаторите в интернет - би трябвало да е около 23-24 септември 2022 г.

На 28 г. съм и това е първа бременност за мен. За момента симптомите са - чувствителни и увеличени гърди, по-лесно се уморявам и ми се приспива бързо, гадене от време на време /минава за около 5 мин./. Седмицата преди да си направя първия тест за бременност имах и безсъние - често се събуждах и се въртях, та тогава се чувствах и по-уморена, но сега като цяло добрият сън се завърна.

Другата седмица ще мина и на ендокринолог, че аз съм с Хашимото и инсулинова резистентност - за момента пия само селен, тъй като антителата са ми доста високи. Последно изследвах TSH началото на ноември и беше в  норма за забременяване /беше ми казал да е под 2.5, ако искам да забременея/ и сме се разбрали, че ако имам успех и забременея, да мина през лекаря ми и да видим как върви TSH-то сега. Та стискам палци и тук нещата да са наред.

Вчера ми предписаха да пия само фолиева киселина /аз я приемах и като част от витамини на Допелхерц - от А до Я/, но сега ми предписаха нея отделно да я пия. За момента други витамини не са ми предписвани, като се разбрахме да продължа да пия и селена, както и магнезия /него го пия на 2 месеца, че пък съм и с пролапс на митралната клапа и за подпомагане на сърцето/. С кардиоложката ми съм се разбрала при нея да мина по време на 3ят месец от бременноста /стискам палци всичко да е наред де, и да стигна и до 3ти месец, и разбира се и да си изкарам цялата бременност/, за да видим и там как вървят нещата.  Въобще не е като да нямам някакви заболявания, но се радвам, че имахме късмета и щастието да забременея.

Малко дълги се получиха писанията ми, но радостта ми е голяма и искам всичко да си кажа. SmileySmileySmiley

П.С. На момичетата, които нямат вече симптоми и са чули лошите новини, много съжалявам. Стискам палци всичко да се нареди и не се отчайвайте!

# 235
Здравейте мами, и аз плахливо влизам в тази тема. От декември месец с годеника ми правим опити за бебе, изчетох доста теми и чак сега се вписвам като потребител. Миналият месец ми дойде на 12, по принцип е нередовен и идва винаги по рано. Този месец не дойде и направих на 13.01 тест и изобщо не очаквах да е ||. Обаче беше😁 и двете чертички бяха доста наситени (прилагам снимка) . Мноогоо се развалнувах, за пръв път ни е! Записах час и на 17.01. бях на преглед, не знаех, че е рано🤷‍♀️ но тя тогава ми каза да ида, а и исках да видя всичко наред ли е.. Та отидох тя видя плодно сакче, изобщо не ми каза колко мм е, а каза че съм в 5та с. Мислите ли че се развива бавно, много се притеснявам и страхувам за бебчо🥺 моля споделете на тези седмици при вас какво е. Нито ми обясни какво да пия при болки, нито ме пита боли ли ме. Не ми обясни нищо повече🤷‍♀️ за да не ме плаши може би. Моля ви споделете опит. Иначе и мен само гърдите ме болят и като съм гладна трябва веднага да ям. Гади ми се, но не повръщам. Спи ми се по цял ден.. и съм много изнервена, дразня се от най-малкото нещо🤣 предварително съм благодарна на всички, които ще прочетат този роман и ще ми отг. ❤😀

# 236
Парушева, и аз не те пускам! Не се навивай за най-лошото. Стискам палци за добро развитие на нещата! Късмет!

# 237
Аз също не се пускам от вас. Успях да си запазя час за 5:30, че инъче ще полудея. Ако всичко е наред трябва да намеря начин да се боря с психиката си., за да не се докарвам до лудост.
Като прочетох и другите момичета, че при тей в приключило толкова рано щастието и това съвсем ме събори. То човек хем да чете, хем като чете откача. Няма угодия.
Добре дошли на новите и дано да имаме възможност да се опознаем 🤰🏻❤
Отказвам да повярвам тази година да е по-малко от прекрасна!

# 238
Аз също не се пускам от вас. Успях да си запазя час за 5:30, че инъче ще полудея. Ако всичко е наред трябва да намеря начин да се боря с психиката си., за да не се докарвам до лудост.
Като прочетох и другите момичета, че при тей в приключило толкова рано щастието и това съвсем ме събори. То човек хем да чете, хем като чете откача. Няма угодия.
Добре дошли на новите и дано да имаме възможност да се опознаем 🤰🏻❤
Отказвам да повярвам тази година да е по-малко от прекрасна!

Какво те кара да мислиш най-лошото?
Понякога тези тестове отказват да показват плътно цветна черта дори и в петия месец да го направиш теста.

# 239
Ако искаш покажи ни теста Simple Smile Може би чертата не е толкова бледа, просто ти си очаквала да в много по-наситена. Стискам палци за прегледа!

Общи условия

Активация на акаунт