Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 457
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Yellow_girl Много съжалявам!Не се отказвай!
Pan pan не мисли така! Имай надежда!

# 211
Yellow_girl Много съжалявам! Sad

# 212
Момичета, аз напускам групата. Днес бях на лекар и моето ембрионче не се е развило.
Желая лека и безпроблемна бременност на всички

Съжалявам много и ти пращам силна прегръдка!
Така е трябвало да стане, колкото  клиширано и жестоко да звучи.
Потъгувай си малко и после смело напред!

# 213
Здравейте, момичета😊 Бяхте ли вече на първи ехограф и ако да видя ли се ембрионче? На мен ми предстой  в неделя, тогава ще съм в 5 седмица и 1 ден, доста се притеснявам.

# 214
На 6+2 видях емрион и сърчице , на 5+2 само сак и жлъчно мехурче

# 215
Yellow_girl Много, много съжалявам за загубата ти Sad Горе главата и напред, колкото и да е трудно. Когато е писано, ще стане.

Вътрешно усещам, че и при мен предстои подобно нещо.

Много тъжно момичета.
Ти защо очакваш нещо подобно и на теб?
Аз чак утре съм на преглед и само лоши мисли ми се въртят в главата, защото ми отложиха прегледа два пъти и мисля, че вече става късно….страх ме е много

# 216
Здравейте, момичета! И аз влизам в темата, макар и с малко страх, тъй като миналия декември втората ми бременност приключи в 9 г.с. Дано този път всичко да е наред! Това е последният ми опит предвид възрастта ми - вече навърших 39, синът ми е големичък - през лятото ще навърши 15.
Все още не съм посетила АГ, но според разните калкулатори съм на  4с. +3д.
Не ми достига смелостта да си запазя час, ще изчакам да мине и другата седмица.
По-напред някой беше питал за парацетамол. С първата ми бременност в началото поддържах 37,5 градуса темература. И ЛЛ и АГ казаха да пия парацетамол. Това продължи около седмица и половина, така че споко!

# 217
Yellow girl, съжалявам за загубата ти! Бъди силна и смело напред!

На новите добре дошли! Искам да попитам мислите ли вече за фетална морфология. В приложението, което инсталирах пише, че трябва да се направи около 12 г.с. Първа бременност ми е и не знам кое кога следва.

# 218
И аз напускам групата за съжаление. Днес се събудих от ужасни менструални болки и кръв. Няма ги вече чувствителните гърди, направих си тест и показа негативен. Докторът каза, че организмът ми се чисти сам, защото е в много ранен етап и нещо не е било наред, за да приключи така. Тъпо ми е, няма да лъжа, ама така е трябвало да стане.
Успех на всички вас, дано успея да се запиша скоро в някоя друга темичка.

# 219
Glitter andGold, съжалявам Sad Пожелавам ти безпроблемна и успешна бременност, когато е писано и му е времето

Sonya, добре дошла!

Immy37, аз бях писала, че при мен на първия преглед в 5+2 имаше мехурче. После имах зацапване и като ходих при друг АГ в 5+6,не го видя. В крайна сметка другата седмица съм на преглед, когато ще съм 6+6 и вече ще стане ясно ще го бъде ли. Ако не прокървя по-рано предвид менструалните болки, които си имам.

# 220
Момичета, много съжалявам за развитието при вас! Желая ви сила и бързо преустановяване на опитите и следващият път до финал.
Аз в събота си запазих час. Тогава ще съм 6+4. Вече трябва да се види сърчице живот и здраве! Стискайте палци.
Вчера се видях с едното, че ми в високо малко ТСХ, изписа ми хормонче малко и след 45 дена пак ще го видим как е.

# 221
Здравейте Simple Smile След няколко теста и едно добре растящо ЧХГ плахо се записвам при вас. Хващам последния септемврийски влак с термин ( според разни калкулатори) 30.09.
На 29г. съм и това ми е първа и дълго мечтана бременност.
Запазих си час за преглед и се надявам вече официално да се потвърди. Тогава ще съм в 5+5г.с като се надявам поне сакче в матката да видим. Първо бях с нагласата да изчакам до 7ма и да чуем сърчице, но не ми се чака толкова.
Леко бременеене на всички в темата и здрави бебета на термин. Simple Smile

# 222
Glitter and gold, много съжалявам, кураж!

# 223
Здравейте,
Момичета съжалявам за загубите ви и ви съчувствам Sad
На новите момичета, добре дошли!

Снощи бях на преглед. Чухме сърчице, отговаря си на 7+6 и изглеждаше по-закрепено от предния път. Намалиха ми утрогестана на 1х2 но през устата и ношпа остава 2х2.(много зле ми влияят със световъртежи, умора, унасяне на сън…). След 2 седмици с направление да ме запишат на ЖК и тогава ще назначат изследвания.
След 1 седмица съм на ендокринолог понеже при + тест тсх беше 3,3. Мисля да го изследвам пак преди да ида, за да видим дали трябва още да се увеличава.
Симптомите са: постоянно гадене и метален вкус в устата, умора, лош сън, случва се да си навивам аларма и да спя в обедната почивка (работя от вкъщи).
За сега се изолираме всички вкъщи, гледаме да нямаме никакви контакти и малко се чувствам като в капсула, появяват се страхове, но знам че така е най-добре и трябва да се запазя спокойна и здрава!

Приятни и безпроблемни дни напред! Simple Smile

# 224
Добре дошли на новите момичета, тихичко честито и да си останем всички тук до финал!

Yellow girl, Glitter and gold, безкрайно много съжалявам! Не очаквах, че ще се наложи някой да напуска групата ни. Бъдете силни, смело напред, следващите месеци са вашите!

Аз утре съм на втори преглед да проверим какво ще се види, тъй като миналият петък само сакчето видяхме, което беше 7мм. Надявам се всичко да е наред и да се види ембрионче и сърчице. Дано да не е пак рано, защото утре ще съм в 6+1.
Иначе докато не чуя сърчице някак няма да се успокоя и няма да повярвам, че съм бременна, още ми е странно 😀
Все още не е започнало да ми става лошо. Изобщо ще започва ли? При вас така ли е? И болките ми вече почти ги няма, рядко вечер като си легна имам някакъв дискомфорт, нооо голямо безсъние ме измъчва… заспивам рано, будя се по няколко пъти, въртя се по цяла нощ, много неспокоен сън и като за финал в 5:30 сутрин искам вече да ставам 🤷♀😀

Общи условия

Активация на акаунт