Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 38 841
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошла в моя клуб Simple Smile Според моя АГ няма особен смисъл от пренатални тестове при двуплодна бременност. По неговите думи ранна ФМ + БХС при добър специалист е много по-добре. Аз му се доверих и няма да правя. Успех!

Здравейте момичета, онзи ден бях на преглед в Щерев. Познайте!!!!
Вместо да видя бебчо, шах!!!!!! БЕБЕТАТА СА ДВЕ🤭🤭🤭😃😃😃
Нищо незнам за близнаци, а толкова стъписана бях, че и нищо неможах да попитам. Сега съм 9+3 на 15 март съм на фетална и БХС. Мисълта ми е някой знае ли как стоят нещата с тези пренатални тестове за близнаци, дали е същото като за едно и някой правил ли е в Щерев?

Да аз също така четох.
В сряда имам час при моя доктор и ще го попитам за мнение. Ти иначе къде си се ориентирала за ФМ?

# 601
От снощи пак имам зацапване, макар да пия утрогестан. Но не бих казала, че е кафяво.аз вече толкова се притеснявам, че само се гледам. По скоро жълтеникаво.Със сигурност не е нито червено, нито розово. А нито съм се натовярвала, нито нищо. Четвъртък съм на преглед....ще видим

# 602
Момичета, имате ли сърцебиене/ силно задъхване? От два дни се уморявам супер лесно и все едно ще ми изхвръкне сърцето.

# 603
Момичета, имате ли сърцебиене/ силно задъхване? От два дни се уморявам супер лесно и все едно ще ми изхвръкне сърцето.
И това го имам.....постоянно съм така. Най-вече като вървя и говоря

# 604
Сърцебиене понякога, но задъхване много често… мислех, че започва към последните месеци, дали е нормално 🙄

# 605
Аз_Мама_4, АГ ме насочи към д-р Павлова в МЦ Марковс.

# 606
Имам чувството, че само се оплаквам. Но ми е много шантаво. Спи ми се, отпуснато ми е, понякога имам сила и енергия, ама днес типично за понеделник яко ме мързи. И това ме кара отново да изпитвам.тревожност Sad започвам да пия седатиф пц, той е хомеопатичен, пият го и деца , така че вярвам че няма проблем. Но направо заспивам
Момичета, срам, не срам, ще пускам снимка. Извинявам се за което, но ви моля, според вас това зацапване ли е ? Защото предния път беше по към червено, а сега пак ми кафенее,  но ми е по към жълто.....а доктора ми беше казал, ако имам зацапване пак да си слагам инжекция.много трудно ми беше да снимам и да фокусирам, всякаш на живо е още па -бледо.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:02 от Elza2020

# 607
  • София
На ме ми изглежда като зацапване, бих отишла на лекар все пак да потвърди.(Но аз съм куку-ходя за най-малкото нещо, вместо да се терзая.

Относно близнаците- при моите аз не си правих бхс и скрининг, казаха, че няма смисъл заради двуплодната.
Сега ще си правя, защото е едно, и защото съм на 40 и доста се притеснявам относно малформации. Но лекарката каза първо да видим морфологията и едва тогава ако има някакви съмнения- Пренатест.
В този ред на мисли- бхс, скрингин и морфология по едно и също време ли се правят? Забравила съм и малко се обърках.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:50 от Kanari

# 608

И аз много не помня, но май първата ФМ и БХС бяха около 11,12,13 г.с.
Иначе ще отида на лекар, но съм четвъртък. Ходя извън моя град, няма как преди това Sad

# 609
На ме ми изглежда като зацапване, бих отишла на лекар все пак да потвърди.(Но аз съм куку-ходя за най-малкото нещо, вместо да се терзая.

Относно близнаците- при моите аз не си правих бхс и скрининг, казаха, че няма смисъл.
Сега ще си правя, защото съм на 40 и доста се притеснявам относно малформации. Но лекарката каза първо да видим морфологията и едва тогава ако има някакви съмнения- Пренатест.
В този ред на мисли- бхс, скрингин и морфология по едно и също време ли се правят? Забравила съм и малко се обърках.

Да, доколкото знам по едно о също време, моят час за бхс и фм съвпадат, казаха предния ден да дам кръв, та да го коментираме на феталната

# 610
И аз ще  ходя в друг град на скрининг, ще ви снимам картончето  ми от мбал надежда, ще е полезно за групата 

И аз много не помня, но май първата ФМ и БХС бяха около 11,12,13 г.с.
Иначе ще отида на лекар, но съм четвъртък. Ходя извън моя град, няма как преди това Sad

# 611
Момичета,имам малко странен въпрос. Има ли някоя от вас ,която да ходи на прегледи извън града,в който живее? И ако да ,на колко км разстояние Grinning

# 612
    Аз на 80 км

# 613
    Момичета,имам малко странен въпрос. Има ли някоя от вас ,която да ходи на прегледи извън града,в който живее? И ако да ,на колко км разстояние Grinning

Даа аз на 120км от града в който живея!

# 614
    Аз сега съм в 11+4 дни, до сега ходех на прегледи в София (два, три пъти месечно) разстоянието от моя град е 240 км, за един ден отивам и се връщам... Записах се на консултация в моя град, но за скрининг и фетална морфология ще ходя пак в София 🙃

Общи условия

Активация на акаунт