Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 38 856
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Ev^St, точно това се случи при мен. И да, раздаваха подаръчета. Едно сравнително голямо пакетче, в което имаше брошура и листчета за списък. Relieved

# 586
Аз съм по-назад от вас, по моя сметка съм 8+2, но според доктора съм към 7+5, на 24.02 съм на преглед, ще видим тогава какво ще каже.

# 587
Момичета, да питам тези, които са си правили пренатестове - как се уговаряхте с фирмите.. с фирма Verify Illumina (препоръчана от АГ) се разбрахме да се чакаме в понеделник пред една лаборатория, там да дам кръв и те да ми я вземат и придвижат. А после да платя по банка и те щели да ми потвърдят със смс, че парите са при тях.. Преди това по телефона ми искаха имена, адрес, ЕГН. Така ли се прави, нормално ли е?

Мъжът ми сега изказва някакви предположения за измама, всичко му било странно и някакви такива и на мен ми вкара такива мисли, макар че вярвам на лекарката.

# 588
Момичета, да питам тези, които са си правили пренатестове - как се уговаряхте с фирмите.. с фирма Verify Illumina (препоръчана от АГ) се разбрахме да се чакаме в понеделник пред една лаборатория, там да дам кръв и те да ми я вземат и придвижат. А после да платя по банка и те щели да ми потвърдят със смс, че парите са при тях.. Преди това по телефона ми искаха имена, адрес, ЕГН. Така ли се прави, нормално ли е?

Мъжът ми сега изказва някакви предположения за измама, всичко му било странно и някакви такива и на мен ми вкара такива мисли, макар че вярвам на лекарката.

Не знам може ли да е схема, съмнявам се щом познавате АГ. Виждала съм, че предлагат verifi в МЦ Афродита. Там си правих при предишната бременност и сега пак там ще правя. Само че аз избрах Vision. Уговорих се с представител, на уречената дата отидох, прочетохме документите, подписахме се, платихме и ми взеха кръв. Май след 5 дена излязоха резултатите.

https://afroditamc.com/prenatalni-testove/

# 589
Galápagos1 благодаря, тоест ти направо в Афродита си уредила всички неща?
В коя седмица си прави тест?
Нз ние ще се срещаме пред лабораторията, нищо няма да подписвам и плащам..
Смятам всичко ще е наред, просто ми е притеснено и странно ..
Ще дам отзиви от теста за инфо.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 15:59 от La Sonrisa

# 590
La Sonrisa АГ ми даде телефона на представителката за тестовете и с нея се уговорихме да се срещнем в Афродита. Предполагам че човек може директно в медицинския център да се обади и пак ще го организират.

# 591
Няма да е измама. Чисто и просто АГ вероятно взема някакъв процент от изпратени клиенти. Затова е препоръчала конкретно лице и тест. Аз също ще правя, но ще си запиша час за някоя лаборатория в болница и там ще дам директно. Като цяло мисля да се консултирам и с АГ в понеделник, но вече съм почти сигурна кой и къде ще е.

# 592
Успех на всички с тестовете, дано всичко е наред!

# 593
Здравейте момичета, онзи ден бях на преглед в Щерев. Познайте!!!!
Вместо да видя бебчо, шах!!!!!! БЕБЕТАТА СА ДВЕ🤭🤭🤭😃😃😃
Нищо незнам за близнаци, а толкова стъписана бях, че и нищо неможах да попитам. Сега съм 9+3 на 15 март съм на фетална и БХС. Мисълта ми е някой знае ли как стоят нещата с тези пренатални тестове за близнаци, дали е същото като за едно и някой правил ли е в Щерев?

# 594
Добре дошла в моя клуб Simple Smile Според моя АГ няма особен смисъл от пренатални тестове при двуплодна бременност. По неговите думи ранна ФМ + БХС при добър специалист е много по-добре. Аз му се доверих и няма да правя. Успех!

Здравейте момичета, онзи ден бях на преглед в Щерев. Познайте!!!!
Вместо да видя бебчо, шах!!!!!! БЕБЕТАТА СА ДВЕ🤭🤭🤭😃😃😃
Нищо незнам за близнаци, а толкова стъписана бях, че и нищо неможах да попитам. Сега съм 9+3 на 15 март съм на фетална и БХС. Мисълта ми е някой знае ли как стоят нещата с тези пренатални тестове за близнаци, дали е същото като за едно и някой правил ли е в Щерев?

# 595
Привет. От няколко дена като по часовник се подувам следобяд към 16,17ч. Снощи дори не ми се вечеряше и хапнах само една салата от морков,цвекло и ябълка.
Сега същата история... а през деня си ям нормално.

# 596
Момичета, да ви питам как се храните вие сега? Аз от повече от седмица съм с ужасно гадене, почти нищо не ям, главно тестени и плодове. Малко се притеснявам дали лишавам детето от нужни вещества за растеж, но гаденето е брутално и е през целия ден. Та какво хапвате вие, имате ли апетит или като мен нищо не ви се яде?

# 597
Уви, хем съм гладна, хем ми се повръща… Ужасно е, ям много малко неща… После ме боли корема, а червата се бунтуват…
Кожата ми е суха, на места по тялото се бели, а на лицето мине супер мазна и пъпки чак почнаха да излизат… Приемам витамини, а каквото му трябва на бебето - ще си го изсмуче от тялото ми. Спомням си, че след втората бремеменност бях кариес до кариес…

# 598
Да ви кажа и аз бях така до преди няколко дни буквално. Влезнах в 13та седмица и вече е по-добре положението.
С първата бременност бях по същия начин - тесто, тесто и пак тесто. В най-добрия случай солети хаха.
Ще мине и това - след няколко месеца живот и здраве ❤

# 599
Уви, хем съм гладна, хем ми се повръща… Ужасно е, ям много малко неща… После ме боли корема, а червата се бунтуват…
Кожата ми е суха, на места по тялото се бели, а на лицето мине супер мазна и пъпки чак почнаха да излизат… Приемам витамини, а каквото му трябва на бебето - ще си го изсмуче от тялото ми. Спомням си, че след втората бремеменност бях кариес до кариес…

Тоест тази ти е трета бременност ли? Уау... респект.
Аз си хапвам. Сутринта ядох протеинови палачинки 2, наобяд спагети с гъби, следобяд пак 2 палачинки, вечеря салата от цвекло, морков и ябълка и пэсре един портокал. И за целия ден 2 3 шоколадови бонбона. Не е малко като храна. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт