Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 38 973
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Привет отново.
Относно храненето, аз се храня доста добре като качество . Имам.предвид здравословно, но за съжаление съм качила около 4кг, а съм в 7г.с.,което ми се струва много и го отдавам на това, че вече 2ра седмица съм вкйщи с голямото дете, а преди това бях аз нали на инжекции. Гледам, че другите като мен пиете само утрогестан, а на мен една камара неща ми изписаха. Тия инжекции сигурно са задържали вода. Чувствам се огромна, подута, стомаха ми е като за 7ми месец. Предната бременност качих 20кг, свалих ги, не ме притеснява това, а че лятото вдигах кръвно. И много не искам сега пак да съм 80 кг август месец.Надявам се скоро малката да е на градина и да започна да се движа повече пеша. Следващия ми преглед е на 24.02 и до тогава съм на утрогестан и естрофем. Утрогестан 3по2......доста ми се вижда. Ама какво да правя. Дали от тях дебелея? Преди това бях и на инжекции Хореомон
Здравей, аз приемам и Дуфастон към всички изброени и веднъж седмично слагам Хореомон. Нямам кантар в нас, но също като теб моят корем е ужасно подут, на всичкото отгоре вече над месец съм на легло, с движение точно между леглото в спалнята и дивана в хола.

# 526
Ужас. Съжалявам. И ти пожелавам бързо да станеш от леглото. Аз вече уж нямам отлепване, на моменти пак ме боли, но и не мога само да лежа. Освен това, така или иначе с детето вкъщи нямам избор. Надявам се скоро да ь пусна на градина и да имам сили да се разхождам
 Не искам пак да кача 20 кг. Много е тежко лятото с тях накрая...

# 527
Миналата бременност качих 18кг и ми бяха много. Засега съм качила към 3кг и пак са ми много, но понякога не мога да спра. Коремът ми е подут, тренирам, правя разходки с малката и т.н, но нещата се случват бавно и славно.

Мисля с ПКК да си пусна Вит Д и б12, че се чувствам като парцал, а имам дечко, който иска внимание.

# 528
И аз съм точно така. Но дори и да ги пусна на ПКК вит Д и б12, аз пия витамини за бременни. Пре мама Дуо пия. Искам да кажа, че и да са ми занижени....повече от тия витамини едва ли мога да пия. Аз мислех и желязо да проверя. Помня, че с предната бременност пиех Феро Фолгама.
При мен има и тревожност, която преминава в паник атаки понякога. А с предната бременност ми беше изчезнало напълно. Сега като че ли ще е гадно обаче.....или може би наистина с годините си става по - трудно. Надявам се 3,4 месец да съм по-добре и това в момента да е нагласа на организма и свикване с новата ситуация.

# 529
Изследвайте витамините, защото са важни.
Аз паднах като видях моите резултати. ВитД от долна граница 30, моя беше 13.
Сега пия и витД и б12 и ФК и скоро и желязо ще се наложи както и при първата бременност.

# 530
И аз съветвам същото като Coccosha, защото не очаквах такива ниски резултати и също ми се налага да приемам тези добавки вероятно до края на бременността.

# 531
И на мен всичко много бързо ми омръзва. Единствените неща, които не са ми омръзнали са киселото мляко и плодовете (всеки ден ям достааа). Всичко останало ям по 1- 2 пъти и вече не ми се яде. Мисля, че яйца няма да мога да хапна повече 😂

# 532
Момичета, аз май пия много неща. И утрогестан и естрофем. Сега прочетох, че естрофем не се пие по време на бременност, а от утрогестана може да съм така замаяна. А то даже свят ми се вие понякога. Sad доверявам се на доктора си, но....направо ме е страх вече и от хапчетата.

# 533
И аз слагам утрогестан, след като спря кървенето - вагинално, но нямам замайване. Приемам и омега, б комплекс, вит д и натаспин. Наистина са много, но няма начин. Гаденето ме съсипва просто. Утре съм влизам в 11 гс и се надявам да започва да отминава, защото изтрещявам.

# 534
Момичета, при мен нещата май приключват. Тази сутрин бях на преглед. Не видяхме сърдечна дейност. Видя се ембрион отговарящ на 7 с +1 ден, но без пулсации. Иначе според последния МЗ съм в 8+2. Докторът ме вика пак във вторник и ако няма развитие, ще прави кюретаж. Спирам утрогестана. Това е засега от мен. Желая ви успех!

# 535
  • София
Здравейте, след голямо чудене се включвам, защото в моето съзнание е още много много рано за радост. В 8 седмица съм, след отлепване и ковид, също на утро, натаспин, витамини, магнезий. Трето детенце ще ми бъде, имам 3 аборта. Не смея да се зарадвам, получавам паник атаки (имам си психични отклонения, които ме съпътстват във всичко), повръщам, гади ми се (но така отсявам, че още е живо), параноично ходя на лекар. Дано всичко е наред и отмине това състояние...пък ако не- каквото било писано.

# 536
«Sonya» Много съжалявам за това, което преживяваш, но не се отчайвай от сега. Може да е било рано. Чела съм, че при някой се появява малко по-късно сърдечната дейност. Не бързай с кюретажа. Направи консултация и с още 1-2 доктора с хубава апаратура, за да си сигурна.

# 537
Elza2020, на мен също ми се виеше свят и ми ставаше лошо, като пиех утрогестана, както ми каза докторът. Впоследствие реших да сменя приема му с вагинално приемане и съм далеч по-добре. Сега, неприятно е, факт, но пък се чувствам значително по-добре наистина. И от други момичета съм чувала, че перорално е по-неприятно като влияние. А и даже в един от сайтовете четох, че това лекарство до трети месец не се приема перорално, а само вагинално.
Sonya, и на мен ми се струва, че е добре да не губите надежда, да се консултирате с поне още един лекар, ако във вторник пак не се установи сърдечна дейност. Стискам палци да е фалшива тревога.

# 538
АГ ми каза, че се приема през устата, когато има кървене. Когато спре - вагинално.

# 539
Kanari и аз имам паник атаки.....

Общи условия

Активация на акаунт