СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Hristin, резултатът е отрицателен на този етап. Възможно е чертата на теста да е била изпарителна и да те е подвела. Или изчакай закъснение на цикъла, или ако не издържиш, пусни пак ЧХГ след 48 часа.

# 406
Здравейте,

Днес направих третото си ЧХГ, стойноста не се е удвоила според мен 402.59 (предишна 268). АГ-то ми не вижда нищо, може би е рано. След последното ми посещение има съмнение за късна овулация или извънматочна бременност. Питането ми към Вас, отново... тежка ли е операцията?
А дали няма шанс да е нормално всичко? Не мислете непременно за операция. Малко вяра и положителни мисли. Не е удвоена стойността,но не е и кой знае колко ниска. Помня имаше някой тук с леко по-бавно нарастващо чхг и всичко беше наред. А за визуализиране на ехограф просто е рано. Ако няма болка или кървене просто изчакайте и още един кръвен да видите на къде върви.

# 407
  • София
Това, че не се е удвоило, не значи задължително изънматочно, както са писали, може да се удвоява по-бавно-ще се разбере  след още едно чхг, ако пак не е ок, тогава лекарят ще следи и ще каже- може да започне да намалява, може да е кухо яйце, много неща могат да са, чхг е ниско, така че има време за реакция и действия.

# 408
Здравейте , ПРМ 09.03 , днес НЕ ТРЯБВА ДА МИ ДОЙДЕ .Въпроса ми е прогестерона ок ли е , защотл е правен в токуда а няма референтни за бременни .Питам защото на 08.02 направих мисед в 9гс и тогава прогестерона ми беше 8 още в началото на бременноста и от вас разбрах че не е ок
Съжалявам, че си изгубила предишната бременност. До колкото помня преди нея имаше още 2. Тогава наистина тръгна с нисък прогестерон. Този път е доста по-висок и няма нужда от допълнителен прием.
Изследва ли си тромбофилии?

# 409
Нямам тромбифилия и феритилити нищо нямам , дано с тази бременност всичко е наред , че  днес съм и грипава Sad , чудя се вече какъв е тоя мой късмет

# 410
Здравейте, с не особено редовен цикъл съм на 30-36 дни,но следях овулация този месец пика беше на 25ти март, очаквах да ми дойде утре,ноо днес правих домашен положителен, повторих с кръвен, стойности му е окей като за отминалото време нали?

# 411
Нямам тромбифилия и феритилити нищо нямам , дано с тази бременност всичко е наред , че  днес съм и грипава Sad , чудя се вече какъв е тоя мой късмет
Стискам палци да е до термин този път. Това ЧХГ ми намирисва на близнаци. Не мисля, че е от лош късмет. По скоро има неоткрит проблем.

Miriaam, резултатът със сигурност показва бременност. Дали е добре предстои да се разбере.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 16:59 от fillme

# 412
Дано да е до край и дано да са близнаци че и тризнаци не бих върнала ! Дано всичко е наред, утре ще пусна пак ЧХГ да видя дали се е удвоило и ще пиша тук!Пусти страх!

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 20:26 от IrenB

# 413
Здравейте отново, след моето ЧХГ 3,65 имам още 2 положителни теста с бледи, но розови черти, по преценка на лекаря съм имала овулация на 31 март, въпреки, че предните месеци беше по-ранна. Нормално ли е чхг на 7 ден след ову да е 3,65, възможно ли е да не лъжат тези розови черти. Моля за информация кога започва да нараства хоромона след имантация, която по спомен е 5-6 дни след овулацията, чаках си цикъла, но имам температура вече втори ден 37,4, умирам от болка в кръста, главата, корема и яйчниците и не смея да пия нищо

# 414
Просто пунете утре още един кръвен и ще видите дали расте

# 415
Hristin,аз малко се обърках в твоя случай, защото мислех, че чакаш цикъл след 3 дена?
Ако овулацията е била на 31ви и сега ти е 8ми ден след нея няма как да се знае по това ЧХГ какво става. Отиди утре, или когато ти се падат 48 часа след първата проба и направи втора. Simple Smile

# 416
Днес ми е 27ми ден, обикновено е 29 дни, лф винаги е по-къса при мен, 10-11 дни, ову е засечена на 31ви, бях на 1ви на преглед и фоликула се беше спукал, предполага се, че
Е била преднияден на 31ви или най-рано на 30ти. От вчера до днес имам 3 положителни теста с бледа втора чертичка, но видима на светло и чхг вчера 3,65. Търся информация за нарастването на чхг първите дни и самата имантация кога се случва, имам реално 8 дни след овулацията и това чхг ми е странно с тези 3 розови черти или по-точно тестовете са ми странни, не би трябвало да улавят толкова ниско чхг
Hristin,аз малко се обърках в твоя случай, защото мислех, че чакаш цикъл след 3 дена?
Ако овулацията е била на 31ви и сега ти е 8ми ден след нея няма как да се знае по това ЧХГ какво става. Отиди утре, или когато ти се падат 48 часа след първата проба и направи втора. Simple Smile

# 417
7-10 дена след овулация е имплантацията.
Малко са съмнителни тези положителни тестове в този случай, честно казано. Особено при такова ЧХГ.

# 418
Каква марка са тестовете, които дават розови черти на 6-7 ден след О (дайте да ги видим и ние) ?
Вижте, аз имах 5 ясни розови черти на различни марки в деня на М и само шуърчек беше категорично отрицателен. Или си вземете шуърчек касета, или най-добре утре пуснете пак чхг. Да не ви разочаровам, но 3.65 не е положителен тест. Но, както се казва, докато няма М има надежда, така че стискам палци.

# 419
Тест лентички на различни марки от обекновените за левче

Общи условия

Активация на акаунт