СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
В понеделник съм на преглед и нямам търпение, защото ме наплашиха за проблеми. Бавно се вдига ЧХГто:
07.04 - 75
11.04 - 277
15.04 - 490
По приложение ми дава, че съм в 5с. 4д. И прогестерона е малко нисък и слагам сутрин и вечер по една свещичка Циклогест. Има ли някой с подобни стойности и добро развитие след това?
Стискайте палци в понеделник да чуя добри новини!!! 🤗🤞

# 466
Dolce_fragola,
аз също тръгнах с ниски стойности на ЧХГ.
Първият резултат беше 12,
след 4 дни - 38,
след още 3 - 209,
след 7 дни - 1540.
Лекарят имаше съмнения за биохимична бременност с тези ниски стойности. Изписа ми Утрогестан. Миналата седмица се видя сакче, след няколко дни отново съм на преглед.
Стискам палци да имаш добри новини! People Angel

# 467
Здравейте! След уринарен тест отидох на АГ на ултразвук нищо не се видя изпрати ме на ЧХГ което показа стойности 5898.. има ли шансове да не карам някоя извънматочна бременност.. ще умра от притеснение
.. докторката ми каза да направя нов след 48 часа.. но до тогава..

# 468
Изчела съм повечето от предходните теми за стойностите на ЧХГ и знам какво означават резултатите, но все пак се престрашавам да попитам за мнение:
Вие какво мислите за следното:
Последна менструация 22.03.
Овулация около 3-4..04.
Последен опит 6.04.
Чхг - 15.04. - 0
Днес трябваше да ми дойде - уринарен тест -

# 469
Може теста да е с по- ниска чувствителност и да не улавя толкова нисък хормон.

# 470
Може теста да е с по- ниска чувствителност и да не улавя толкова нисък хормон.

Струва ми се, че по-скоро би било чудо, на което много не искам да се надявам. Предвид резултата от ЧХГ, който също е отрицателен.
Благодаря Ви!

# 471
О да. Просто съм прочела неправилно какви са стойностите на хормона. Твърде вероятно е да не си бременна.

# 472
Здравейте, при това ЧХГ и нередовен цикъл. Последния ми е на 12.03 мога ли сама да орледеля коя седмица съм или трябва АГ. Виждам,че според таблицата отпред съм 4та 5та 🙂

# 473
По ЧХГ не се определя. Определя се по датата на последната менструация, според която сте 5с3д. Ако сте с нередовен цикъл, реалната седмица може да е по-малка, лекарят ще измери с ехограф.

# 474
  • София
Здравейте! След уринарен тест отидох на АГ на ултразвук нищо не се видя изпрати ме на ЧХГ което показа стойности 5898.. има ли шансове да не карам някоя извънматочна бременност.. ще умра от притеснение
.. докторката ми каза да направя нов след 48 часа.. но до тогава..
При подобно чхг, ако нищо не се вижда, бих отишла веднага, без да чакам 48 ч. на второ мнение с добър ехограф. Много е високо, за да няма нищо, ако говорим за вътрематочна.

# 475
Благодаря! 🙂
По ЧХГ не се определя. Определя се по датата на последната менструация, според която сте 5с3д. Ако сте с нередовен цикъл, реалната седмица може да е по-малка, лекарят ще измери с ехограф.

# 476
Dolce_fragola,
аз също тръгнах с ниски стойности на ЧХГ.
Първият резултат беше 12,
след 4 дни - 38,
след още 3 - 209,
след 7 дни - 1540.
Лекарят имаше съмнения за биохимична бременност с тези ниски стойности. Изписа ми Утрогестан. Миналата седмица се видя сакче, след няколко дни отново съм на преглед.
Стискам палци да имаш добри новини! People Angel
Вчера се видя сакче,но ЧХГто днес е 866. Утре отивам пак да ме види АГто... Sad

# 477
Благодаря! 🙂
аз имам 1530.00 и при мен нищо не се видя изчаках една седмица и нямам никакви оплаквания но и мен ме е страх в 18:45 съм на лекар

# 478
  • Sofia
Здравейте,
След + тест си пуснах сутринта ЧХГ, според последния ми цикъл трябва да съм 4г.с, резултата ми е 84.08 mIU, това нормално ли е или ниско? На преглед съм чак другата седмица.
Благодаря предварително!

# 479
Влиза в референтните стойности, така че бременност има.

"Чак другата седмица" е дори скоро. Пуснете си втори кръвен след 48 часа.

Общи условия

Активация на акаунт