СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Написано е "14ти ден след овулация", а не че О е била на 14ти ден.
Момичета , на 25-ти ден при 24 дневен цикъл( мисля , че е 14 ден след овулацията) ЧХГ- 2191 как ви се струва ? Много се притеснявам , че е високо и нещо не е както трябва ...

Мислиш или си сигурна за овулацията? Аз съм с такъв цикъл на 25 дни,но при мен О винаги е била на 10 или 11 ден.Според ЧХГ ако го гледам няма да ти е на 14 ден овулацията.
Благодаря за уточнението,явно ми трябват очила. О след 14 ден при такъв цикъл говори за къса лутеинова фаза. С какво е засякана овулацията? Въпроса е към дамата с ЧХГ-то.

# 451
Овулацията ми е по принцип на 12 -ти ден . Затова смятах ЧХГ- то , че е изследвано на 14-ти ден от овулация.
Не е изследвана или следена скоро, по тялото си се водя . Този месец в интерес на истината липсваше и слуз . Правихме опити на 1О и 13 -ти ден от началото на МЦ .

# 452
Hoppy, ЧХГ е добре, а ако се удвоява на 48 часа, значи са супер нещата.
Ако не си сигурна кога ти е овулацията, не си вкарвай излишни притеснения.

Милото, щом има имплантация и надявам се растящо ЧХГ, значи лутеалната фаза е добре.

# 453
Овулацията ми е по принцип на 12 -ти ден . Затова смятах ЧХГ- то , че е изследвано на 14-ти ден от овулация.
Нещо не ви схващам смятанията. Такова ЧХГ си е нормално не виждам повод за притеснение. Проследете дали се удвоява☺

# 454
Нещо не ви схващам смятанията. Такова ЧХГ си е нормално не виждам повод за притеснение. Проследете дали се удвоява☺
Овулацията е на 12-ти ден от началото на МЦ ,а ЧХГ съм изследвала на 14-ти ден от овулация ,кое не разбирате ?
Пуснах го в лаборатория в Пловдив , защото правих и вливка ,далече ми е да отида ,за да проследя отново в същата лаборатория ,а иначе не би било реално . На лекар съм чак на 29 , а до тогава ,е се побъркам . Имам 5 миседа ,един от които беше с доста високо ЧХГ . Бременността приключи в 8 г.с. ,та опасенията ми са от там.  Извинявам се ,ако съм объркала някой с моите сметки ☺️

# 455
Овулацията е на 12-ти ден от началото на МЦ ,а ЧХГ съм изследвала на 14-ти ден от овулация ,кое не разбирате ?
Пуснах го в лаборатория в Пловдив , защото правих и вливка ,далече ми е да отида ,за да проследя отново в същата лаборатория ,а иначе не би било реално . На лекар съм чак на 29 , а до тогава ,е се побъркам . Имам 5 миседа ,един от които беше с доста високо ЧХГ . Бременността приключи в 8 г.с. ,та опасенията ми са от там.  Извинявам се ,ако съм объркала някой с моите сметки ☺
При 24 дневен цикъл и овулация на 12 ден,как ЧХГ  е изследвано на 14 ден след О? Това не разбирам?

# 456
Пуснах го в лаборатория в Пловдив , защото правих и вливка ,далече ми е да отида ,за да проследя отново в същата лаборатория ,а иначе не би било реално . На лекар съм чак на 29 , а до тогава ,е се побъркам . Имам 5 миседа ,един от които беше с доста високо ЧХГ . Бременността приключи в 8 г.с. ,та опасенията ми са от там.  Извинявам се ,ако съм объркала някой с моите сметки ☺
При 24 дневен цикъл и овулация на 12 ден,как ЧХГ  е изследвано на 14 ден след О? Това не разбирам?

Няма как да ви обясня ,защото и аз не ви разбирам .

# 457
Милото, откровенно казано и аз не виждам, кое те обърква?
Момичето пердполага, че е имала овулация на 12ти ден ит цикъла. 14 дена след това е отишла и си е направила ЧХГ.

И моля, стига с тези дълги цитати, че не се чете и разбира нищо от тях.

# 458
Именно затова може би ще се включи някоя дама която разбира. Имам една естествена успешна бременост,две неуспешни естествени бремености. Едно инвитро неуспешно и сега съм бремнена след втори трансфер. Горе долу имам някакви познания. По-лесно щеше да напишеш,че ЧХГ е изследвано на ден,два закъснение. След толкова неуспешни бремености предполагам си изследвала всичко възможно. От тук насетне освен друго ЧХГ и преглед и евентуална терапия ако има установен проблем няма какво да се направи☺🙏😇

# 459
Rocket , благодаря ! Simple Smile

Miloto,и аз имам познания след толкова неуспехи и една успешна . Вече ще знам как да попитам ,за да не провокирам и подразня някого . Всичко добро ти желая .

# 460
Милото, откровенно казано и аз не виждам, кое те обърква?
Момичето пердполага, че е имала овулация на 12ти ден ит цикъла. 14 дена след това е отишла и си е направила ЧХГ.

И моля, стига с тези дълги цитати, че не се чете и разбира нищо от тях.
По-лесно щеше да е напарво да се напише че има закъснение от няколко дни и съответната стойноста на ЧХГ. Както и да е няма значение.
Щом имаш познания смятам,че няма нужда да се притесняваш толкова. Каквото зависи от теб,ще го напарвиш,другото е Божа работа! Аз не смятам,че съм се подразнила или съм те обидила с нещо. Просто написах че не разбирам уточението ти! Не виждам нищо лошо в това.🤷♀Нали темите са за да си помагаме. Благодаря за пожеланията все пак!

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 13:23 от Милото

# 461
Здравейте момичета, опитах да прочета по-голямата част от темите,но не си отговорих на въпроса. Правим опити за бебе. Аз съм с много нередовен цикъл между 30 и 40 дни. Последния ми цикъл е на 12.03. Опити правихме до 2.04 след  това нямаше възможност. Аз съм нетърпелива и направих ЧХГ на 10.04 и беше отрицателно. Възможно ли е да съм го направила много рано? Извинявам се за глупавия въпрос предварително.Blush

# 462
Да, възможно е да сте го направила прекалено рано, ако този месец цикълът ви е 40 дни, то на 29-тия още няма имплантация.
Повторете теста, може и да изчакате да станат 40 дни за най-сигурно.

# 463
Здравейте момичета, опитах да прочета по-голямата част от темите,но не си отговорих на въпроса. Правим опити за бебе. Аз съм с много нередовен цикъл между 30 и 40 дни. Последния ми цикъл е на 12.03. Опити правихме до 2.04 след  това нямаше възможност. Аз съм нетърпелива и направих ЧХГ на 10.04 и беше отрицателно. Възможно ли е да съм го направила много рано? Извинявам се за глупавия въпрос предварително.Blush

Не само е възможно, а и много вероятно. Моят цикъл също беше много дълъг -36-40 дни. Поради тази причина следих овулацията с тестове, защото иначе е невъзможно да се предвиди кога ще е. Накратко овулацията НЕ е на 14ти ден от цикъла при толкова дълъг цикъл, а Е около 14 дни преди менструацията, което няма как да предвидите точно кога ще е при нередовен цикъл. Месецът, в който забременях, овулацията ми беше на 23 ден. Първо положително ЧХГ имах 9 дни след овулация, тоест на 32 ден.  Вече е на 3 месеца. Успех ви желая и търпение. Ако не стане и правите активно опити, помислете за тестове за О.

# 464
Благодаря Ви за отговорите. Обнадеждихте ме. Но ще изчакам и няма да бързам да правя пак. Интересното е че от 5-6 дни имам симптоми като за МЦ, но такъв не идва. А обикновено нямам ПМС.

Общи условия

Активация на акаунт