СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Не е по темата , но моля ако някой е бил с висока температура в толкова ранен етап да ми пише на лично какво е правил .Лепнала съм някакъв грип течащ нос и темп 38-38,4 ,Аг каза инфлуцид и парацетамол , но нито зная през колко нито дали е по добре да търпя от колкото да пия парацетамол , а ми е много неудобно да го притеснявам всеки ден.Моля ви ако някой знае какво да правя да ми пише на лично

# 436
Не съм била в същата ситуация, но парацетамолът не е проблем при бременност.
Доколкото знам високата температура е опасна за плода, затова аз бих направила всичко възможно да я сваля. Бързо оздравяване!

# 437
[/img]Здравейте мами, моля за вашето мнение относно резултатите на ЧХГ за бременност. На 6.04 първия кръвен тест показва 224.31, на 9.04 втория тест е със стойност 1859.5 🤔. Възможно ли е да са две бебета 😬?

Благодаря 🙏

# 438
Възможно е да са, възможно е да не са, възможно е да е моларна бременност… няма как да знаем какво е.

# 439
Здравейте момичета! Как ви се струва ЧХГ-137.6 на 12ти ден след овулация? Пуснах и прогестерон на 7ми ден след овулация, който излезе 77, днес пак пуснах прогестерон, но не е излязъл още. В понеделник ще пусна ЧХГ отново, но се чудя дали и прогестерон да пускам тогава? Миналия месец имах биохимична, заради това питам. Благодаря ви, предварително!

# 440
Стойностите са добри. Желая ви лека бременност.

# 441
Здравейте момичета! Как ви се струва ЧХГ-137.6 на 12ти ден след овулация? Пуснах и прогестерон на 7ми ден след овулация, който излезе 77, днес пак пуснах прогестерон, но не е излязъл още. В понеделник ще пусна ЧХГ отново, но се чудя дали и прогестерон да пускам тогава? Миналия месец имах биохимична, заради това питам. Благодаря ви, предварително!
Здравейте отново, прогестеронът излезе 207nmol/L ….това не е ли твърде много?

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 08:18 от britishcat

# 442
Хайде стига глупости. Човек не може да ви угоди. Или много ниско ви се вижда, или много високо. Вкарвате се в някви филми без причина.

# 443
Здравейте отново, прогестеронът излезе 207nmol/L ….това не е ли твърде много?
Мерната единица е различна,като го преобразуваш в ng става друга стойност.Принционо е висок,но нали това е целта за да не се получи кървена

# 444

4+1г.с
Как ви се струва прогестерона?

# 445
Здравейте днес си пуснах изследвания
Последна менструация на 12.03 до 15.03(първия ден много обилен беше)
Имам два кръвни теста на 17.03/23.03 (0.25/0.18) и други изследвания лекувах левкоцити възпаление на 09.04 разбрах че съм бременна
Ето резултатите за седмицата ми са високи и не се видя нищо лекаря каза че почнало да се оформя сак ама още не се и не можел да изключи извън маточна много се наплаших а пък си помислих че може да са две гледаме през корема някой изпадал ли е в тази ситуация...

# 446
На лекар се ходи при минимум 10 дена закъснение!

# 447
Момичета , на 25-ти ден при 24 дневен цикъл( мисля , че е 14 ден след овулацията) ЧХГ- 2191 как ви се струва ? Много се притеснявам , че е високо и нещо не е както трябва ...

# 448
Момичета , на 25-ти ден при 24 дневен цикъл( мисля , че е 14 ден след овулацията) ЧХГ- 2191 как ви се струва ? Много се притеснявам , че е високо и нещо не е както трябва ...

Мислиш или си сигурна за овулацията? Аз съм с такъв цикъл на 25 дни,но при мен О винаги е била на 10 или 11 ден.Според ЧХГ ако го гледам няма да ти е на 14 ден овулацията.

# 449
Написано е "14ти ден след овулация", а не че О е била на 14ти ден.

Мислиш или си сигурна за овулацията? Аз съм с такъв цикъл на 25 дни,но при мен О винаги е била на 10 или 11 ден.Според ЧХГ ако го гледам няма да ти е на 14 ден овулацията.

Общи условия

Активация на акаунт