СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 52 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравей, въобще не гледай уринарния тест, след като имаш позитивен кръвен Simple Smile След два дни тествай по същото време в същата лаборатория, за да видиш, дали расте добре.
Тихичко честито 😊

Здравейте, момичета. Днес ми е 10 ден след трансфер на два пет дневни бластоциста. Сутринта пуснах ЧХГ, резултата е 282.10. Направих и уринарен тест преди малко, но е отрицателен. Според вас дали е заради това, че не съм го направила рано сутринта? И как Ви се струва ЧХГ-то за 10 ден? Високо, ниско или нормално е според вас? Ще бъда благодарна за мнението Ви!

# 76
Здравейте, момичета. Днес ми е 10 ден след трансфер на два пет дневни бластоциста. Сутринта пуснах ЧХГ, резултата е 282.10. Направих и уринарен тест преди малко, но е отрицателен. Според вас дали е заради това, че не съм го направила рано сутринта? И как Ви се струва ЧХГ-то за 10 ден? Високо, ниско или нормално е според вас? Ще бъда благодарна за мнението Ви!
Зависи теста с каква чувстителност е бил. Аз бях с трансфер на един петдневен емнрион и ми отчете още на 6 ден и не е бил с първа урина. На 7 ден ми беше ЧХГ 112. Мн зависи какъв тест изпозлвате,моите бяха най-обикновени тест лентички с над 10 ЧХГ

# 77
Здравейте! Днес ми е 11 ден на закъснение,ЧХГ
6000 и нещо, (10.01 - 14.50,  14.01 - 145 . В сряда съм на преглед, но ми казаха преди това отново да пусна ЧХГ + прогестерон. Притеснява ме прогестерона(48) , нисък ли е според вас? Писах ощв от днес на АГ, но чакам отговор и мноого се притеснявам.  

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 17:26 от IvkaIv

# 78
  • София
При мен днес след лекаря- уж всичко наред, имало е малко отлепване, вече почти го няма, така че продължаваме с утрогестана. Лекарката каза, че изглежда добре, но така или иначе на този етап нямаме варианти.
Това, което ме притесни (защото нали, трябва нещо пак да ме тревожи), е че ГСак илиза за 6гс, а жълтото тяло и ембриончето за 5. И сега се чудя (понеже го видях това чак после на снимките и не можах да питам, естествено) ок ли е това.

Здравейте,
Включвам се и аз с въпрос - получих леко прицапване миналата седмица след виждането на 2 чертички (последен цикъл на 18.12.) и посетих лекар, защото имам 1 спонтанен аборт- кухо яйце, както и една извънматочна. Изписа ми утрогестан и ношпа. пуснах чхг тогава- 1680-видя се малко сакче, според мен трябваше вече да се вижда и ембрион, с ранна овулация съм и съм убедена в това, но лекарката каза да не прибързваме с изводите все пак. След 2 дни -3521 и след още 2-днес- 7051.

# 79
Здравейте! Днес ми е 11 ден на закъснение,ЧХГ
6000 и нещо, (10.01 - 14.50,  14.01 - 145 . В сряда съм на преглед, но ми казаха преди това отново да пусна ЧХГ + прогестерон. Притеснява ме прогестерона(48) , нисък ли е според вас? Писах ощв от днес на АГ, но чакам отговор и мноого се притеснявам.  
Ами според мен не е лошо да се вдигне! Аз бях с двоен след положителен тест,а имаше момичета с троен на твоя. Лекарката ще прецени, но може би нещо прогестероново няма да е лошо. Успех 🙏☺

# 80
Очакваната дата на цикъл е 26.01 , вчера и днес правих тестове уринни с бледа втора черта , днес правих и кръвен (прикачвам снимка със стойностите ) . Има ли наличие на начална бременност ?

# 81
Момичета, закъснението ми е 2 дни. Имах бледи чертички на 1 ден и днес на 2ри ден вече по наситени.
Как ви се струва резултата? Би трябвало по календар да съм 4г.с и два дни. Моля да си кажете мнението и за прогестерона? Благодаря

# 82
  • София
Момичета, да попитам..В неделя пуснах ЧХГ - 85 , вчера пуснах отново….стойността е паднала на 70 и малко…:(  Понеже имах назначена вливка Интралипид след + тест и преди да видя намалялата стойност, я влях. Sad    Но май е било вече късно, нали?Cry
Лошото е, че преди месеци имах 2 поредни биохимични, но те започваха с ниска стойност (25 miu) на чхг и бързо приключваше, още след 2-рото тестване след 48 часа.. След това оравихме хистероскопия и вливка Имуновинин заради ембриотоксини. Забременях на втори месец след хистерото и тъкмо се зарадвах, че още в началото беше супер нивото на чхг-доста по-високо от първите 2 биохимични. Таях надежда, че този път сме успели, но….приключи пак на второто тестване на чхг..Sad  Пак биохимична ще е! Ще ми докде обаче след повече дни от първите пъти, понеже стойността е по-висока… Имаме едно детенце, но се борим за второ. На 41 съм, та положението не ми е цветущо и обнадеждаващо..Sad Ще чакам цикъл и ще искам преглед на 2-3 ден от МЦ, за да броим антрални фоликули…
Вчера вечерта даже си сложих и инжекция Клекса ( с тромбофилия съм), въпреки, че е безсмислено..

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 10:51 от bibian@

# 83
Момичета, моля за съвет! Онзи ден правих ЧХГ тест с резултат 282.10 на 10-ти ден след ЗЕТ на два петдневни  ембриона! Звъннах в клиниката и ми казаха да не правя на 12-ти и 14-ти ден отново тестове, защото резултатът бил достатъчно висок и направо да си планувам преглед след около две седмици. Аз обаче днес отидох и си пуснах отново ЧХГ и Прогестерон, просто за мое спокойствие и ето резултата. Спаднало ЧХГ от 282 на 262 и Прогестерон 53.05 nmol/l. Знам, че това не е нормално, ЧХГ-то трябва да се удвоява, а не да спада. Звъня от сутринта в клиниката, но никой не вдига. Според вас това на какво се дължи и има ли шанс за успешна бременност? Също така стойностите на прогестерона как са, аз не знам какви трябва да бъдат. Благодаря предварително и бъдете здрави!  

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:58 от Тренди

# 84
Най-вероятно бременността ще приключи, съжалявам.

# 85
Прочетох, че Тренди е с трансфер на два ембриона. Дали е възможно само единия да се е закрепил и от това да се е задържал ЧХГ?
Най-вероятно бременността ще приключи, съжалявам.

# 86
Пропуснала съм, че са два. Не знам в такъв случай какво може да се случи.
То има и случаи, в които ЧХГ пада и после пак започва да се вдига, доколкото знам, но са рядкост и по-скоро не изглеждат добре нещата.
Дано да успее да се свърже с лекаря и да обсъдят.

# 87
Здравейте, момичета!

След мисед миналата година месец март, пак имам капка надежда. Днес е втори ден закъснение - два положителна теста вчера и днес, днес направих и кръвен. Моля за мнение по резултата - изглежда ли нормално.

# 88
Здравейте, момичета!

След мисед миналата година месец март, пак имам капка надежда. Днес е втори ден закъснение - два положителна теста вчера и днес, днес направих и кръвен. Моля за мнение по резултата - изглежда ли нормално.
Супер е за мен ЧХГ и прогестерона също. След 48 часа повторете ЧХГ

# 89
Здравейте, някои от вас бяха ли вече на преглед и видя ли се ембрионче?
С риск да се повторя ще споделя отново чхг стойностите ми - 14(3 дни преди цикъл - 10.01), 144(след 4 дни - 14.01) и над 6100(11 дни на закъснение - 24.01), тогава изследвах и прогестерон, беше нисък и ми изписаха да си слагам такъв. Днес в 6г.с. беше първият ми преглед - установи се плоден сак отговарящ на 5г.с. + 5, видяхме и жълто тяло, не и ембрион. Казаха ми, че било рано. Това, което ме притеснява е, че имам мисед аборт в 8г.с. и тогава още на 6г.с. се видя ембриона. Дали сега е рано? Може ли да се дължи на ниския прогестерон? Щом има жълто тяло, мога ли да изключа кухо яйце? БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт