СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Нормално е, когато няма бременност.

Благодаря, просто досега няколко пъти съм правила и не са изглеждали по този начин.

# 316

Нормално е когато стойността е вече по-висока да се забави удвояването. : )

Здравейте не издържах и пуснах пак ЧХГ преди прегледа вече от
5763.04 mIU/ml за 48 часа се качило на 9719.79 mIU/l .. -9 ти ден закъснение .
Забавя удвояването от 50 часа сега на 63 часа Simple Smile
Не мисля да се притеснявам пиша просто да се успокоя ..Утре ще си покаже на прегледа ...

# 317
Здравейте .Мина прегледа .Според някаква формула съм в 5г.с и 2 ден Simple Smile Първия ден от последния ми цикъл е 15-ти февруари .
Видя се плодно сакче с хубаво жълтечно тяло вътре ...Плодното сакче отговоря на седмицата Simple Smile Simple Smile
Паралелно с това се видя и 4 см киста за която ми каза да изчакаме и да я следим до 12 г.с. би трябвало да изчезне.
Следващия ми преглед е на 5 .04 .22 .До тогава релакс ,здравословно хранене и позитивни молитви .

# 318
Здравейте! Днес ми е 11-ти ден след трансфер на 2 ембриона. Направих си кръвен тест за бременност. Стойността на ЧХН е 910. Как мислите не е ли прекалено високо за 11-ти ден?

# 319
Доста е високо, да. Може да са двечки, успех 😊

# 320
Здравейте! Писах и в друга тема. Днес си направих кръвен и резултатът ми се струва доста нисък! Цикъла ми закъснява с 3 дни, овулация не съм засичала, може ли да ми кажете мнение? Благодаря предварително

# 321
А цикълът ви винаги редовен ли е?
Ниско е ЧХГ за това закъснение, но пък щом не следите овулация, може и да е била по-късно. Важното е сега как ще расте, може да пуснете след 48ч още веднъж. Успех!

# 322
А цикълът ви винаги редовен ли е?
Ниско е ЧХГ за това закъснение, но пък щом не следите овулация, може и да е била по-късно. Важното е сега как ще расте, може да пуснете след 48ч още веднъж. Успех!
Последните месеци или подранява или закъснява, преди да започнем опити ми беше много редовен. И аз се съмнявам за по-късна овулация, надявам се да расте както трябва

# 323
Щом е така, значи има шанс всичко да е наред 🙂

# 324
Щом е така, значи има шанс всичко да е наред 🙂
Много благодаря ❤

# 325
Здравейте, нова съм тук. Не знам дали питането ми е точно за тази тема и все пак ще се радвам, ако някой ми отговори. 13.02 е датата на последния ми цикъл. На 16.03. след закъснение направих първият тест и видях втора бледа черта. На 21.03 ми беше първият преглед и не се видя нищо. Явно докато съм чакала за прегледа съм получила кафяво зацапване, докторът ми каза, че най-вероятно ще ми дойде. Изписа ми дуфастон и се прибрах.  На 23.03 отидох при друг гениколог и той нищо не видя.   Каза ми да си пусна кръвен тест - чхг. Стойностите бяха 1020. Разбрахме се да отида отново на преглед на 28.03. Сега чакам датата на легло, притеснена от това кафяво зацапване, което ту спира ту пак започва и болки в корема които се редуват в ляво и дясно. Притесненията са ми за извънматочна бременност. Отново се извинявам за дългият пост ще се радвам, ако споделите дали сте имали подобен проблем.

# 326
Не Ви ли казаха кръвен през 48 часа?
Здравейте, нова съм тук. Не знам дали питането ми е точно за тази тема и все пак ще се радвам, ако някой ми отговори. 13.02 е датата на последния ми цикъл. На 16.03. след закъснение направих първият тест и видях втора бледа черта. На 21.03 ми беше първият преглед и не се видя нищо. Явно докато съм чакала за прегледа съм получила кафяво зацапване, докторът ми каза, че най-вероятно ще ми дойде. Изписа ми дуфастон и се прибрах.  На 23.03 отидох при друг гениколог и той нищо не видя.   Каза ми да си пусна кръвен тест - чхг. Стойностите бяха 1020. Разбрахме се да отида отново на преглед на 28.03. Сега чакам датата на легло, притеснена от това кафяво зацапване, което ту спира ту пак започва и болки в корема които се редуват в ляво и дясно. Притесненията са ми за извънматочна бременност. Отново се извинявам за дългият пост ще се радвам, ако споделите дали сте имали подобен проблем.

# 327
Не, аз се чудех дали да не пусна на своя глава, но се отказах тъй като няма лекар който да ми каже добре ли са или не.

# 328
По-добре пуснете, малко или много е ориентир как се развива бременността.
П. С. Странно е, че са Ви изписали дуфастон при положение, че не е установена вътрематочна бременност..
Не, аз се чудех дали да не пусна на своя глава, но се отказах тъй като няма лекар който да ми каже добре ли са или не.

# 329
Благодаря, малко е късно вече, но ще видя дали ще успея. Сега видях какво сте писали за дуфастона и аз това се чудех, но въпреки това слушам и пия. Забравих да спомена, че с него пия и но шпа. Чудя се дали е възможно наистина да прави опити да ми дойде, а с тия хапчета да го спирам?

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 14:37 от Mikie

Общи условия

Активация на акаунт