СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 157
  • 737
  •   2
Отговори
# 480
  • Sofia
Влиза в референтните стойности, така че бременност има.

"Чак другата седмица" е дори скоро. Пуснете си втори кръвен след 48 часа.
Благодаря!

# 481
Здравейте,момичета! Последна менструация на 18.03.22, направен кръвен тест на 13.04.22 с чхг 6.72,на 16.04.22 прокървих, приличаше ми по скоро на менструация. Отидох в спешното,но за съжаление нищо не се видя, освен удебелена лигавица. След прегледа отидох и веднага повторих кръвния тест, който беше паднал на 1.53. Въпроса ми е възможно ли е да се покачи отново,не съм запозната и затова питам. Има ли шанс да се е захванало и да не съм направила така наречената биохимична бременност. Менструацията беше обилна два дни и след това само зацапва бледо розово течение. Незнам какво да правя и ще се радвам да ми дадете съвети и насоки!

# 482
Най-вероятно е биохимична бременност и едва ли ще се покачи, за съжаление.

# 483
Здравейте, момичета!
На 9ти ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче, направих кръвен тест с резултат 89.5miu/ml., на 12ти ден повторих и резултатът е 633miu/ml.
Въпросът ми е дали е хубаво да пусна за трети път, или да си чакам датата за преглед?

# 484
Няма нужда от повече. Вижда се, че засега всичко се развива нормално. Прегледът е следващата стъпка, успех!

# 485
Няма нужда от повече. Вижда се, че засега всичко се развива нормално. Прегледът е следващата стъпка, успех!

Много благодаря! 🌹

# 486
Здравейте! Бях на преглед и ми казаха, че на 10.04 много вероятно да се спука доминантен фуликул и действахме. Закъснява ми с два дни. Днес правих тест и то от най-евтините лентички и то по обяд и теста беше с бледа втора чертичка, веднага отидох на кръвен и стойности са са ми 15,47. Кажете ми какво значи това..

# 487
До 25 го броят не определен резултат (сива зона) пусни  пак и виж как се развива бременността да положителен е но стойноста е ниска виж дали се покачва

# 488
Здравейте! Бях на преглед и ми казаха, че на 10.04 много вероятно да се спука доминантен фуликул и действахме. Закъснява ми с два дни. Днес правих тест и то от най-евтините лентички и то по обяд и теста беше с бледа втора чертичка, веднага отидох на кръвен и стойности са са ми 15,47. Кажете ми какво значи това..

Щом на 10.04 са видяли че предстой Ову, значи все още нямате закъснение, то ще е горе долу след 24.04  защото средно от Ову до следваща М са 14дни.
 Сега тамън е минала инплантацията за това според мен е тази стойност, а теста лентичка е странно да позитивира толкова рано... с толкова ниско ЧХГ. Пуснете ако има как след 48-72ч още едно ЧХГ да видите как расте, ако не след почивните дни пуснете, тогава ще имате закъснение вече.

# 489
На 22 дни е моя цикъл и реално вчера трябваше да ми дойде. Преди малко и прокървях. Направих и втори тест лентичка и той е с бледа втора черта, но доста по-бледа.
Прикачам ви първия от днес на обяд обяд

Щом на 10.04 са видяли че предстой Ову, значи все още нямате закъснение, то ще е горе долу след 24.04  защото средно от Ову до следваща М са 14дни.
 Сега тамън е минала инплантацията за това според мен е тази стойност, а теста лентичка е странно да позитивира толкова рано... с толкова ниско ЧХГ. Пуснете ако има как след 48-72ч още едно ЧХГ да видите как расте, ако не след почивните дни пуснете, тогава ще имате закъснение вече.

# 490
На 22 дни е моя цикъл и реално вчера трябваше да ми дойде. Преди малко и прокървях. Направих и втори тест лентичка и той е с бледа втора черта, но доста по-бледа.

Щом на 10.04 са видяли че предстой Ову, значи все още нямате закъснение, то ще е горе долу след 24.04  защото средно от Ову до следваща М са 14дни.

Обикновено са нужни поне 10 - 11 дни ЛФ минимум за успешна инплантация, стандартно тя е 14. Тоест във вашия случай О трябва да е на 8 ден. Обилно ли е кърменето? Аз имах зацапване след инплантацията.

# 491
Не е обилно въобще, няколко капки. Аз съм с ендометриоза и това че нямам страшно силни болки а имам кървене не се е случвало от 1 година. Притеснявам се да не е биохимична бременност.

Обикновено са нужни поне 10 - 11 дни ЛФ минимум за успешна инплантация, стандартно тя е 14. Тоест във вашия случай О трябва да е на 8 ден. Обилно ли е кърменето? Аз имах зацапване след инплантацията.

# 492
На мен ми звучи като бременност, а какво се случва ще разберете.  Желая ви успех, повторете ЧХГ, но с мойте скромни познания още нямате закъснение. И тези капчици са инплантацията.

# 493
Milena Stoyanova Ju 638393, няма ЧХГ без имплантацията вече да се е случила.

# 494
Milena Stoyanova Ju 638393, няма ЧХГ без имплантацията вече да се е случила.

Понякога кървенето е след самата имплантация нали е нужно време докато стигне до изхода Simple Smile при мен беше 1-2 дни след това и не беше ярка кръв, а няколко капки кафенкаво зацапване (реших че ми идва на 22 ден ама на другия ден нямаше нищо), това се случи в четвъртък в неделя имах +тест.

Общи условия

Активация на акаунт