СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 154
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте отново! Днес (48 часа по късно) ЧХГ- то ми от 15,47 е 18.84mIU/ml , което знам .. не е добре. Говорих с доктор, но знаете празници са, а и ми каза, че все още няма да се види удебелие в тръбата, ако е извънматочна. Много се притеснявам дали не е извънматочна и се надявам да е биохимична, защото мисля е ясно, че няма да се покачи.. според вас, ако е биохимична до колко дни гд ще настъпи самото изхърляне и менструация? Същи така боли ли биохимичната и последно, но най-много ме тревожи как да разпозная дали  не е извънматочна? Имах слабо зацапване вчера (кафеникаво) , гърдите са ми подути и ме болят доста и имам менструални болки.

# 496
Моя близка също имаше извън маточна бременност и то два пъти ще ти разкажа за нея но при всеки е различно.  ТЯ имаше по високо ЧХГ 1-336 2-335 3-698 имаше зацапване кафяво и високо кръвно даже сега втора път като и се покачи кръвното веднага каза че е извън маточна а ние искахме да я окоражим че ако е станало един път няма да стане но да тя така се разбра имаше болки в кръста и в гърдите и твърд подут корем. Това бяха нейните симптоми и двата пъти но както казвам тя имаше много по високо ЧХГ даже първия път май и беше 2000
Бъди спокойна дано да е биохимична но при най малката болка ходи в спешното не искам да те плаша а просто да споделя❣️

# 497
Имам болки, но аз съм с еднометриоза и имам гд постоянно и не знам сега на кое се дължи.. При биохимичната има ли болки?

# 498
С това ниско ЧХГ според мен до 2-3 дни ще настъпи М. Ако не бяхте тествали, може би нямаше и да разберете за тази бременност.  Според мен е биохимична.

# 499
До вчера се молих да не е биохимична, а днес мечтая за това.. много ме е страх да не е извънматочна
С това ниско ЧХГ според мен до 2-3 дни ще настъпи М. Ако не бяхте тествали, може би нямаше и да разберете за тази бременност.  Според мен е биохимична.

# 500
Според мен няма как да е извънматочна доста бавно покачване с много ниски стойности. По скоро момичетата са прави,че най-вероятно е биохимична бременост. Съжалявам😇🙏

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 23:04 от Милото

# 501
Аз нямах никакви болки при моята биохимична бременост. Ако не беше станало така да пусна ЧХГ, даже нямаше и да разбера. Просто щеше да ми е подранил МЦ.
  Успех следващия път!

# 502
Извънматочната се издава понякога и с кървене, в началото успява да стигне до по-големи стойности. На 18чхг остава само да почакаш. Според менн е по-скоро биохимична. Направи си пак изследване на чхг, но преглед при специалист на този етап ще е загуба на време ( така мисля от опита ми с моята извънматочна, видя се на втората седмица закъснение и то след три прегледа със съмнения само от моя страна за извънматочна та чак  в спешното трудно  засякога че е такаава бременността, но болките и кървенето ме заведоха до там и премахнахме тръба). Каквото и да е не се шашкай. А има вероятност да се захване като хората и да изригне със страхотни резултати на чхг. Спокойно и успех

# 503
Здравейте момичета, днес вече ЧХГ ми е 96,9mIU/ml и вече не знам какво да мисля. Продължавам да имам кафеникаво зацапване и болки в ляво.

# 504
Здравейте момичета, днес вече ЧХГ ми е 96,9mIU/ml и вече не знам какво да мисля. Продължавам да имам кафеникаво зацапване и болки в ляво.

Пусни още едно след 48ч , всички в една и съща лаборатория ли са ?

# 505
Всички са в една да. Ще пусна и ще ида на преглед, въпреки, че не знам какво въобще може да се види.. рано е за плоден сак, както и може би за удебелена тръба

Пусни още едно след 48ч , всички в една и съща лаборатория ли са ?

# 506
  • София
Абсолютно никакъв смисъл няма от лекар. Макар че знам, че много ти се иска да отидеш. Аз бих пуснала чхг след 48ч и после пак след 48. 3 пъти за мен е най-показателно. Защо си си навила тази извънматочна? Имаш сраствания или стар опит? Когато чхг стигне 1500-2000 и нищо не се вижда, тогава може да се притесняваш за подобно нещо. Дотук, ако не се увеличава чхг, най-вероятно ще си отпадне сама.

# 507
Не знам защо се самонавиваш за извънматочна бременност?

# 508
Нямам предишен опит, това е първата ми бременност, болката и зацапването ме притесняват. Иначе съм с еднометриоза и декември месец др Калчев ми направи процедура с пяна за проверка на тръбите и каза, че са перфектни, дори не усетих кога вкара пяната, а съм с много нисък праг на болка. Имам чувство, че нещо не е наред, може би , защото последните 2 години преживявам операция, золадекс, нови 3 кисти и много болки са виновни да съм толкова черногледа.

# 509
Може би, защото първото и второто ЧХГ почти нямаха разлика, има зацапване и болки от едната страна? Всички тези, особено взети заедно, може да са признаци на извънматочна бременност, нормално е да се притеснява жената.
Обаче пък след това ЧХГ доста е пораснало, дано да се наредят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт